Balsamy do ciała

Bioderma Atoderm, Creme Ultra-odżywcza i ochronna, codzienna pielęgnacja ciała

Bioderma Atoderm Creme Krem Natłuszczający 500ml
notino.pl
Bioderma Atoderm krem do ciała do skóry suchej i bardzo suchej Nourishing Cream PUMP) 500 ml

• 11 lipca 2024 o 18:13
    Niezbędny na codzień
    Bardzo dobry balsam do ciała, dobrze się rozprowadza,wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy, nie ma zapachu, skóra pozostaje miękka i nawilżona. Polecam
    Drogeria Super-Pharm
  • 20 kwietnia 2024 o 17:38
    Lekka konsystencja
    Świetny produkt o lekkiej konsystencji. Szybko się wchłania. Pozostawia skórę miękką, gładką o dobrze nawilżoną. Produkt bezzapachowy. Nie podrażnia i nie wywołuje reakcji alergicznych. Ma wygodne opakowanie z pompką, dzięki czemu użytkowanie jest higieniczne I bezproblemowe.
  • 3 kwietnia 2024 o 21:55
    Bardzo w porządku
    Przyjemny balsam, który przynosił ulgę moim dość mocno podrażnionym nogom. Nie 'wyleczył' ich w pełni, ale efekty były zadowalające. Niestety produkt, na tak dużą partię ciała, nie był za bardzo wydajny.
    izalacz
    3 kwietnia 2024 o 8:13
    Ukojenie dla suchej skóry
    Balsam znajduje się on w sporej, bo aż 500 ml butelce, która wyposażona jest w pompkę, dzięki której wygodnie się go aplikuje. Ma biały kolor i ledwo wyczuwalny zapach, idealnie gęstą konsystencję, która pozwala na wygodną aplikację – nie rozlewa się, ale też nie jest mocno zwarta. Dużym jego plusem jest to, że pomimo gęstej formuły bez oporów rozprowadza się na skórze, a do tego szybko i dobrze się wchłania, nie pozostawiając na niej tłustej warstwy, co dla mnie jest bardzo ważne. Regularne używanie sprawiło, że moja skóra nie jest już sucha i napięta - teraz jest ukojona, bardzo dobrze nawilżona i odżywiona dzięki czemu stała się gładka, miękka, delikatna i bardziej elastyczna.
    EwaKK11
    6 października 2023 o 15:21
    Według mnie jeden z fajniejszych produktów Biodermy
    Wydaje mi się, że ten balsam jest niedoceniany. Nie jest tak znany, jak inne produkty Biodermy, nie widzę jego reklam, zawsze na pierwszy plan wysuwane są inne produkty tej marki. A ja go bardzo lubię. Mimo, że oparty na kompleksie wazelinowo-glicerynowym, używam go od czasu do czasu na twarz, na noc – o dziwo nie zapycha, nie powoduje wyprysków a daje świetny efekt regeneracji skóry. Stanowi też remedium na spierzchnięte dłonie ale tu już mi trochę szkoda, bo nie jest tak tani, jak kremy do rąk. Kolor biały, konsystencja bardzo lekkiego balsamu ale z wyczuwalną odrobiną oleistości. Wchłania się bardzo szybko. Nie zostawia lepkiego ani tłustego filmu. Bezzapachowy. Ja mam opakowanie 200ml – tuba zamykana zatrzaskiem. Początkowo ciężko było ten zatrzask otwierać. Poręczne, fajne, estetyczne, białe ale prześwitujące na tyle, by widać było zużycie. Ogólnie polecam.