Podkłady

Douglas Collection Ultralight Foundation Podkład do twarzy

• 5 lutego 2024 o 9:13
    Trwały trwały trwały!
    Podklad napewno na dłużej zagości w mojej kosmetyczce. Mimo iż lubię zmieniać kosmetyki jak rękawiczki:-) , to podkład od Douglas zagości w mojej kosmetyczce nieco dłużej. Przede wszystkim przez efekt tzw, selfie. Po nałożeniu nie zostawia plam na twarzy (z czym mialam niejednokrotnie doczynienia) , nie jest kleisty i dodatkowo nawilza. Nie pozostawia efektu maski i nie trzeba latać co chwilę I dokładać kolejnej warstwy. Bo dość długo utrzymuje się fajny efekt krycia. Dzięki czemu nie wygląda sje "sztucznie". Cena mysle ze jest adekwatna do jakości. No ale jeśli się chce ładnie wyglądać to nie można oszczędzać;-).
    Zalety:
    • Jakość
    • Dostępność
    • Efekt krycia
  • 23 lutego 2022 o 13:20
    Douglas, Make-UpUltralight Podkład
    Podkład gwarantuje dobre krycie i daje uczucie drugiej skóry. Efekt jaki podkład daje na skórze jest bardzo naturalny, gładki i równomierny. Nawilża, odświeża i ma działanie anti-aging. Przeznaczony do każdego typu cery, chociaż ja uważam, że najlepiej sprawdzi się do cery dojrzalej, suchej i wrażliwej. Nawilżające działanie podkładu jest możliwe dzięki dodatku soku z liści aloesu, który zatrzymuje wilgoć w naskórku i regeneruje go. Zawiera filtr przeciwsłoneczy SPF 15. Moje klientki bardzo polubiły ten produkt poprzez jego płynną konsystencję. Dobrze kryje przebarwienia i zmiany na twarzy. Nie warzy się, jedna po kilku godzinach noszenia warto go ponownie przypudrować.
    • wykończenie
    • trwałość
  • 1 maja 2021 o 16:42
    Idealny
    Najlepszy podkład jaki miałam. Jest lekki, nie stwarza efektu maski. Kolor idealnie dopasowuje się do twarzy. Doskonale kryje i długo się utrzymuje. Bardzo wydajny.
    ulszen
    9 marca 2018 o 18:14
    Super podkład
    Używam tego konkretnie podkładu od dłuższego czasu, jeśli chodzi o moją cerę jest bardzo problemowa i potrzebuje szczególnej pielęgnacji. Podkład z douglas jest moim strzałem w dziesiątke. Używam najjaśniejszego odcienia, który idealnie dopasowuje sie do koloru mojej skory. Krycie jest odpowiednie, co prawda nie zakrywa trądziku i przebarwień, ale polecam ponieważ nie zatyka porów i nawilża a przede wszystkim nie wyglądam jakbym była mocno wymalowana :) jeśli posiadasz skórę trądzikową ale suchą na pewno będziesz zadowolona. Jest wart swojej ceny.
    Zalety:
    • kolor
    • naturalny wygląd skóry
    • rewelacyjny dla skóry suchej z problemami
    Wady:
    • opakowanie(cieżko wydobyć koń produktu)
    kajks
    25 lutego 2018 o 9:18
    Bardzo dobry
    Kupiłam przypadkowo, w desperacji... moja kosmetyczka wypełniona jest po brzegi podkładami jednak żaden z nich nie sprawdza się dla mojej kapryśnej cery :/ ten, jak na razie zapowiada się dobrze - chociaż to, czego Najbardziej się boje to zapychanie bo w składzie ma talk, sodium chloride oraz sls, które mogą troszkę przesuszyc skore. Natomiast na twarzy wyglada pięknie, super się rozprowadza, długo się utrzymuje i nic się z nim nie dzieje, kolor ciemnieje minimalnie ale jest to prawie niezauważalne. Ładnie rozświetla i jednocześnie delikatnie matuje. Porównałabym go ze studio fix. Polecam dziewczynom z wszystkimi cerami, choć radziłabym uważać tym z mega przesuszonymi, wtedy trzeba tłustego kremu jako bazy. Czekam na inne recenzje
    Zalety:
    • Krycie
    • Wygląd na skórze
    • Rozprowadzanie