Kremy na noc

Perfecta Fenomen C, Odbudowa i regeneracja, Krem na dzień i na noc 70+

Perfecta FenomenC Krem 70+ dzień/noc 54 ml
Perfecta Fenomen C
Dax Cosmetics
Perfecta Fenomen C 70+ Odbudowa,regeneracja i wypełnienie zmarszczek krem do twarzy Na dzień i noc 50 ml

• 10 grudnia 2023 o 17:52
    Może być
    Krem dostałam od mamy, która po paru użciach stwierdziła, że ten krem u niej nie działa, bo ma wrażenie że po prostu leży i w ogóle nie nawilża. Ja akurat używałam go pod kwas hialuronowy i w tej roli sprawdził się świetnie, bo dobrze utrzymywał nawilżenie. Jeśli chodzi o niego samego to nie zauważyłam jakichś spektakularnych efektów. Plus jeszcze za to, że dobrze mi się sprawdzał pod makojaż i chronił moją twarz przed zimnem w trakcie zimy.
  • 8 grudnia 2022 o 1:04
    Wspaniały
    Ten krem jest wspaniały. Na wstępie chciałabym zaznaczyć, że nie mam 70 lat, tylko sporo mniej, ale jestem posiadaczką cery bardzo suchej i wrażliwej ze skłonnością do wyprysków. Często podróżuję i przez to moja twarz jest wysuszona jeszcze bardziej. Ten krem pomógł mi z moją bardzo przesuszoną skórą, nawiłżył, odżywił, uspokoił. I najważniejsze: nie zapchał. Używałam bardzo dużo tego produktu, ale tyle właśnie potrzebowałam. Krem trochę zlikwidował lwią zmarszczkę, zmarszczki poprzeczne na czole zostały jakie były. Krem się ładnie rozprowadza, szybko się wchłania i przyjemnie pachnie. Zapach w kremie jest dla mnie bardzo ważny. Nie może być zbyt intensywny, bo to od razu dyskwalifikuje dla mnie taki krem. W przypadku tego kremu zapach jest delikatny i jest zaletą. Oczodajne opakowanie ułatwia znalezienie kremu na półce w sklepie. Cena jest niska, chociaż ja zazwyczaj kupuję ten krem na promocji w Hebe, wtedy opłaca się jeszcze bardziej. Nie rozumiem, czemu ten krem ma tak mało recenzji, jak robi tyle dobrego. Polecam wszystkim, którzy mają suchą skórę lub potrzebują odżywienia. Ja jestem bardzo zadowolona i bede do niego wracac.
    Zalety:
    • Odżywienie
    • Nawilżenie
    • Lekka redukcja zmarszczek
    • ładny zapach
    • Wydajny
    • Dobra jakość w przystępnej cenie
  • 11 lipca 2021 o 17:56
    świetny krem
    Nie mam 70 lat, ale takie opisy dla jakiegoś coś jest wieku nie wpływają na moje wybory kosmetyków. Używałam różnych kosmetyków z serii Fenomen C i ogólnie bardzo je lubię. Ten krem też jest bardzo przyjemnym kremem na noc. Krem ładnie pachnie, nieźle się wchłania (choć moja twarz już ma zawsze jakieś serum lub dwa). Skóra jest dobrze nawilżona. Czy działa w nim tytułowa. witamina C? Nie wiem. Z pewnością nie jest to działanie porównywalne do serum z 15% wit. C, kwasem ferulowym i wit. E. Jest kilka takich produktów (również polskich firm) i jeśli ktoś chce zobaczyć efekty działania wit. C (a warto!) to raczej trzeba próbować serum. Ale ten krem niezależnie od stopnia działania wit. C jest naprawdę bardzo dobrym kremem na noc.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • nawilża
    • dobrze się wchłania

Zobacz także inne Kremy na noc