Kremy na dzień

AA Help Cera Tradzikowa, Krem matujący, aktywnie nawilżający

• 17 maja 2020 o 10:37
    Moje rozczarowanie.
    Kupiłam go zainteresowana efektem matu i poprawą kondycji skóry z trądzikiem. Konsystencja jest bardzo ciężka, pozostawia tłusty filtr na skórze. Efektu łagodzenia zmian trądzikowych , ograniczenia wydzielania sebum nie zauważyłam. Szkoda, bo zapowiadał się dobrze. Wykorzystałam go do stóp:)
    • brak zapachu
    Wady:
    • działanie
  • 30 marca 2020 o 20:39
    Wydajny jak żaden
    Ten krem jest super : Świetnie nawilża Matuje Jest baaaaaardzo wydajny zaraz mu się gwarancja skończy, a on nadal jest i jest i nie mogę go skończyć haha Mi się sprawdza dobrze ale szkoda ,że nie ma filtrów przeciwsłonecznych to chyba jedyny minus
    n4ttix
    26 października 2019 o 9:25
    Widać poprawę.
    Rok po zakończeniu kuracji izotekiem szukałam czegoś, co podtrzyma kurację w gorszych momentach mojej skóry. Ten krem naprawdę daje radę! Nie ma co się spodziewać jakichś spektakularnych efektów, ale z drobnymi krostkami sobie radzi przy codziennym, wieczorem stosowaniu.
    Zalety:
    • widzę poprawę
    • nie wysusza
    • nie śmierdzi
    • opakowanie jest ok
    • całkiem wydajny
    ajnatty
    13 października 2019 o 10:20
    Dobre złego poczatki
    Kupiłam ten krem za grosze przy zakupach on-line. Myślałam, że może się sprawdzić, zapowiadał się bardzo dobrze. Na początku zauważyłam, że znikają mi niedoskonałości i cera jest w lepszej kondycji. Dziś wydaje mi się, że to przez to, że rozpoczęło się lato :| Krem powoduje porowatość skóry, błyszczy się i nie robi kompletnie nic.
    Zalety:
    Wady:
    • Zerowy efekt matowienia
    • Nie działa
    danka82
    3 września 2019 o 12:40
    słaby
    poniewaz jest to krem matujacy zalozylam ze jest do stosowania przede wszystkim na dzien. pod makijaz lub solo. niestety jest kiepski. ma ciezka konsystencje, nie wchlania sie dobrze, zostawia na twarzy lepkawa warstwe (nawet mimo wklepania kremu w malej ilosci). efekt matujący żaden. Kupilam go w jakiejs smiesznej cenie w promocji na stronie Oceanic. niemniej, ten produkt to bubel.
    Wady:
    • nie wchlania sie
    • nie matuje
    • w zaden sposob nie poprawia wygladu skory