Odżywki do włosów

L'biotica Biovax Olej jojoba i D-panthenol, Odżywka ekspresowa 7w1 do włosów suchych i zniszczonych

• 14 stycznia 2021 o 19:03
    Ulubiona
    Jak dotąd moja ulubiona odżywka. Włosy po jej użyciu są mięciutki i dobrze się rozczesują. Dużym plusem jest to, że po jej nałożeniu nie trzeba długo trzymać jej na końcówkach . Już po minucie robi swoje. Produkt jest gęsty, co mi osobiście odpowiada, pięknie pachnie i wygodnie się aplikuje .
    Zalety:
    • Działanie
    • Skład
    Drogeria Super-Pharm
  • 8 czerwca 2020 o 12:28
    Cud miód i orzeszki
    Świetna! Odżywka 7w1 od Biovax działa naprawdę szybko (60sec.) Odżywka ma piękne pomarańczowe i minimalistyczne opakowanie.Konsystencja dosyć gęsta za czym średnio przepadam ale przynajmiej nie spływa z wlosow. Tylko zapach jest tragiczny nie będę to opisywać bo poprostu brzydko mi on pachnie ale za te efekty co daje jestem wstanie to przebiec. Włosy po odzywce są naprawdę odzywione na całej długości. są miękkie i nawilzone aż po same końce. Są lekkie a jednoczesnie wspaniale wygladzone, nie kuszą się. Jestem szczęśliwa posiadaczka tej odzywki i nie mogę się nadziwić że moje włosy wkoncu nie są splatane!
    • nawilzenie
    • wygladzenie
    • miękkie końcówki
    • łatwość rozczesanie
    • wlosy się już nie placzą
    Wady:
    • zapaszek..
    Drogeria Natura
  • 31 sierpnia 2018 o 16:27
    Nie ułatwia rozczesywania
    Jedną z funkcji, jakiej oczekuję po odżywce, to to, żeby ułatwiała rozczesywanie. Ta niestety nie ułatwia. Trochę nawilża, ma tropikalny zapach i fajne opakowanie na lato, ale zupełnie nie jest warta swojej ceny.
    Zalety:
    Wady:
    • nie ułatwia rozczesywania
    • nie nabłyszcza
    • nie nadaje mięsistości
  • 16 maja 2018 o 22:25
    Oklaski dla Pana z tyłu
    Biovax znowu daje czadu ;) Bardzo przyjemne połączenie hume-emo. Uwielbiam D-panthenol w kosmetykach, bo naprawdę umie zdziałać z siankiem cuda, bardzo silnie nawilżając. Tutaj w składzie nisko nie stoi - i to po włosach zwyczajnie widać. Robią się miękkie, przyjemne w dotyku. Dzięki olejkowi jojoba nie puszą się od nadmiernego nawilżenia. Fajnie zachowana równowaga. Na plus fakt, że nie trzeba jak w przypadku ich masek siedzieć z czepkiem na łbie 30 minut, żeby uzyskać fajny efekt. Cena.. całkiem ok. Biovaxowska. Jak dla mnie warto. Jedna z przyjemniejszych odżywek Biovaxa jakie miałam. Zapach całkiem przyjemny ;)
    Zalety:
    • Super nawilża
    • Nie puszy
    • Ładnie pachnie
    • widocznie odżywia
    • Delikatnie nabłyszcza
    Wady:
    • Cena..? Nie wiem czy to wielki minus. Opakowanie jest całkiem spore, na jakiejś promce można się obkupić