Kremy na dzień

CeraVe Nawilżający krem do twarzy dla skóry normalnej i suchej SPF 25

Krem CeraVe nawilżający Skóra Normalna I Sucha Spf 25 na dzień 50ml

• 28 marca 2025 o 13:17
    Bardzo zapycha
    Uwielbiam wersję tego kremu bez filtru dlatego z wersją z SPF 25 wiązałam spore nadzieję. Niestety kremy znacznie się różnią. Podchodziłam do niego kilka razy z sentymentu do marki ale za każdym razem kończyło się tak samo. Krem bardzo zapycha, ma intensywny zapach taniego kremu z filtrem, który mi bardzo przeszkadza i nie nadaje się pod makijaż z powodu mocnego rolowania się. Do tego kiedy przypadkiem potrzemy twarz i krem dostanie się do oczu to okropnie piecze.
  • 19 marca 2025 o 10:58
    Nie polubiliśmy się
    Mam cerę suchą, alergiczną i skłonną do swędzenia, dlatego postanowiłam wypróbować ten krem, licząc, że znajdę odpowiedni produkt z filtrem, tym bardziej, że jestem fanką kosmetyków marki CeraVe. Niestety, krem nie spełnił moich oczekiwań. Ma biały kolor, który jest widoczny głównie podczas aplikacji, ale po odpowiednim rozsmarowaniu znika. Jest bezzapachowy. Opakowanie z pompką jest wygodne i ułatwia wydobycie produktu. Krem ładnie rozświetla skórę, ale poza tym nie zauważyłam innych pozytywnych efektów. Jeśli chodzi o minusy, to przede wszystkim miałam problem z aplikacją. Krem rozprowadza się dość ciężko – może to wynikać z formuły, która łączy nawilżenie z ochroną przeciwsłoneczną, ale osobiście nie odczuwam po nim żadnego nawilżenia. Pod makijażem nie sprawdza się najlepiej – w przypadku niektórych podkładów wszystko wygląda w porządku, ale u innych powodował rolowanie się kosmetyku, co było dość frustrujące. Dodatkowo, uważam, że filtr SPF w tym produkcie jest za niski, szczególnie latem. Chociaż zimą jest ok, przy takiej ochronie jestem w stanie pominąć klasyczny SPF. Cena tego kremu także jest zbyt wysoka jak na jakość, którą oferuje. Mimo że krem na pewno znajdzie swoich zwolenników, to ja do niego nie wrócę i nie kupię go ponownie.
  • 14 sierpnia 2024 o 19:22
    Chyba nie do końca się polubiliśmy...
    No kurczę nie zachwycił. Mam cerę trądzikową i mieszaną i nie sprawdził się on w moim przypadku najlepiej Minusy? Pociła mi się pod nim twarz. Zrobił za dużą okluzję i za bardzo nawilżył (dla mnie to minus, ale cery suche pewnie byłyby zadowolone). Mam wrażenie, że trochę zapychał. Dodatkowo rolował się pod makijażem niestety. Z plusów jest lekki-średnio gęsty, bardzo dobrze się rozprowadza, po prostu nie jest on dla mnie. Być może cery bardziej suche byłyby bardziej zadowolone. Ja więcej do niego nie wrócę
    Zalety:
    • Dobra cena
    • Bezzapachowy
    Wady:
    • Roluje się
    • Tworzy zbyt mocną okluzję, pod którą twarz się poci
    • Trochę zapycha
    Drogeria Super-Pharm
  • 6 czerwca 2024 o 13:39
    bardzo przyjemny
    kupiłam ponieważ uwielbiam emulsje nawilżająca od cerave mam cere suchą, zostawial mi lekka okluze na twarzy, fajnie nawilżał niestety za te cene myślałam ze starczy mi na dłużej niż miesiąc używania
    Zalety:
    • opakowanie, skład
    Wady:
    • mało wydajny,cena
  • 13 marca 2024 o 9:20
    Niby w porządku, ale potwornie się roluje
    Krem na początku wydawał się być w porządku - lekka formuła, brak zapachu, ładne wyliczanie. Jednak nieważne w jaki sposób bym go nałożyła, ile odczekała i jaką dobrałabym pielęgnację - krem rolował się. Zupełnie uniemożliwiał wykonanie makijażu. Musiałam zużyć go na szyję. Dodatkowo moje opakowanie często nie działało. Mimo naciskania pompki, produkt nie wylatywał. Nie polecam.
    Zalety:
    • Formuła
    • Brak zapachu
    Wady:
    • Rolowanie się