Kosmetyki brązujące

Efektima Suntastic Natural Glow, Balsam brązujący do ciała

EFEKTIMA Suntastic balsam do ciała brązujący 200ml

• 5 maja 2023 o 14:27
    Świetny produkt brazująco-nawilżający
    Długo szukałam balsamu brązującego, który nie będzie robił plam i pomarańczowej skory. Używam tego balsamu już kilka lat, zawsze do niego wracam, ponieważ nie znalazłam nic lepszego jak do tej pory. Balsam bardzo fajnie nawilża skórę, nadaje jej ładny lekko brązowy kolor, nie zostawia plam jednak aplikuję go co kilka dni, bo aplikowany kilka dni pod rząd może zostawiać plamy, jak dla mnie taka aplikacja wystarczy aby skóra miała wyrównany koloryt i wyglądała zdrowo. Balsam ma kremową przyjemną konsystencję i dosyć szybko się wchłania. Polecam w szczególności kobietom dojrzałym.
    Zalety:
    • bardzo dobrze nawilża skórę pewnie zasługą jest masło shea
    • nadaje ładny delikatny kolor bez smug
    • zmywa się równomiernie
    Wady:
    • Odejmuje jedną gwiazdkę za opakowanie często zapycha się pompka
  • 9 maja 2021 o 15:20
    Fajnej opalenizny nigdy dość.
    Kupiłam zaciekawiona i w ciemno. Nie najgorszy skład. Opinie na wizaż były dobre. Bardzo dobrze mi się sprawdził. Efekt był jest po pierwszym użyciu. Zapach ma bardzo ładny, ale tak maksymalnie na 5 godzin bo później okropnie zaczyna cuchnąć samoopalaczem. Daje ładny kolor opalenizny. Bałam się że będzie pomarańczą, itp. Jest mega wydajny używałam codziennie i nawet połowa opakowania nie zeszła. Może brudzić ubrania i pościel, jak to samoopalacze. Ogólnie daje mu ocenę 4.5/5.
  • 30 marca 2021 o 20:05
    Może robię coś źle...
    Niestety mi się nie sprawdził totalnie, jako jeden z niewielu zostawia u mnie smugi na ciele, pomimo iż za każdym razem przed stosowaniem robię peeling.
    Zalety:
    Wady:
    • pozostawia smugi
    Kendi12
    4 kwietnia 2020 o 12:08
    Przyjemny
    Skusiłam się na ten kosmetyk gdy był w promocji, zachęcił mnie jego skład i samo opakowanie. Jestem pozytywnie zaskoczona. Największy pozytyw to nie zostawianie plam, skóra jest nawilżona, ładnie wygląda sam kosmetyk jest dość wydajny. Efekt jest delikatny ani mocny ani za słaby, możemy go również stopniować smarując się dzień po dniu. Skóra lekko muśnięta słońcem dość długo się utrzymuje. Łatwo się go nakłada ma przyjemny zapach, nie znalazłam żadnych wad produktu.
    Zalety:
    • piękny efekt, bez smug
    • zachęcające opakowanie
    • skład
  • 11 marca 2020 o 20:57
    Świetny produkt!!
    Świetny produkt w niskiej cenie! Używanie tego balsamu to czysta przyjemność. Jestem zachwycona zapachem i konsystencja. Balsam ma żółty kolor, idealnie się rozprowadza, nie robi plam ani smug. Opalenizna wyglądające zdrowo i naturalnie. Jak dla mnie rewelacja na pewno sięgnie po kolejne opakowanie! Serdecznie polecam!
    • Konsystencja
    • Dobrze się rozprowadza
    • Ładna maturalna opalenizna
    Wady:
    • Brak!