Maski do włosów

L'Oreal Paris Elseve, Dream Long, Maska odbudowująca

Loreal Elseve Dream Lengths Maska do Włosów 300ml
Elseve Dream Long Maska do długich włosów 300 ml
Bodyland.pl
Loreal Elseve Dream Long Maska odbudowująca do włosów długich i zniszczonych 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 154 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 marca 2025 o 19:12
    jest ok, ale bez wow
    Po moim zachwycie nad maską z serii Hyaluron Plump, postanowiłam spróbować maski z serii Dream Long, licząc na podobne efekty. Chociaż nie jest to zły produkt, to muszę przyznać, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak ta z kwasem hialuronowym. Maska dobrze nawilża i wygładza włosy, ale nie dała mi aż tak spektakularnych efektów jak poprzednia. Moje włosy po jej użyciu były miękkie, jednak nie uzyskały takiego blasku i sprężystości, jak to miało miejsce przy serii z kwasem hialuronowym. Na pewno jest to całkiem dobra maska, ale nie jestem nią tak zachwycona jak innymi produktami L'Oreal Paris. Myślę, że jest to produkt, który będzie odpowiedni do codziennej pielęgnacji, ale dla mnie osobiście nie zrobił aż takiego efektu wow.
    Kidda79
    10 grudnia 2024 o 21:42
    Uwielbiam ją
    Ta maska to prawdziwy ratunek dla długich włosów! Uwielbiam ją, ponieważ doskonale nawilża, wygładza i wzmacnia włosy, sprawiając, że są miękkie, lśniące i łatwe do rozczesania. Przyjemny zapach utrzymuje się na włosach przez długi czas. Wady: Maska może być nieco obciążająca przy cienkich włosach, zwłaszcza przy zbyt częstym stosowaniu lub aplikacji blisko nasady. Wydajność również mogłaby być lepsza przy długich włosach, bo produkt szybko się kończy. Mimo drobnych minusów, dla moich długich włosów to prawdziwe cudo pielęgnacyjne!
    Zalety:
    • Super wygładza,
    • Zapach bardzo ładny,
    Wady:
    • Przy długich włosach produkt szybko się kończy.
  • 23 listopada 2024 o 16:51
    Bardzo dobra maseczka.
    Kiedy nie wiem jaką maskę wybrać, czy proteinową czy humektantową, czy olejową, to nakładam tą. Włosy są mniej puszące, zadbane. A mam długie, falowane, bardzo podatne na skręt. Jednak gdy jest sucho w powietrzu potrafią się puszyć, są proste i suche i bardzo matowe, a jakbym nakręciła na wałki to są skręcone jak u murzynki. Wnioskuję więc, że średnio porowate. Gdy są odpowiednio nawilżone, to bez żadnych lokówek, wałków - bo nie używam, są falami takimi, że każdy pyta czy kręcę i co z nimi robię. Nic. Wystarczy po umyciu nałożyć odżywkę nawilżającą. Jak nie wiem którą, to tą... Polecam.
  • 16 listopada 2024 o 18:53
    Idealna maska dla długich włosów!
    L'Oréal Paris Elseve Dream Long Maska odbudowująca to must-have dla osób z długimi, osłabionymi włosami. Moje włosy są suche i rozdwajające się na końcach, a ta maska naprawdę pomogła poprawić ich kondycję. Po kilku użyciach zauważyłam, że włosy stały się bardziej miękkie, gładsze i mniej się plączą. Konsystencja jest kremowa, łatwa do nałożenia i dobrze rozprowadza się na włosach. Zapach maski jest słodki i delikatny, a jednocześnie długo utrzymuje się na włosach. Opakowanie w słoiczku jest wygodne, pozwala na wykorzystanie produktu do ostatniej kropli. Dla osób z suchymi lub zniszczonymi włosami będzie to świetny wybór!
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 7 listopada 2024 o 12:35
    Maska jest mega
    Maska do włosów jest dość gęsta. Opakowanie starcza na dość długo. Moje włosy są po niej wygładzone, a to ciężkie wyzwanie, bo posiadam włosy które bardzo się puszą. Zapach maski jest również obłędny.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl