Kremy na dzień

Element Filtrat śluzu ślimaka, Krem na dzień SPF 15

• 17 stycznia 2023 o 21:31
    Rewelcja!
    Dawno nie miałam takiego super kremu! Zdecydowanie dobrze i długotrwale nawilża moją skórę, nawet w okresie jesienno-zimowym, który jest wymagający dla skóry. Dawno nie miałam tak gładkiej i elastycznej skóry, jak podczas używania tego kremu. Duży plus za SPF 15. Produkt jest bardzo wydajny.
  • 9 lipca 2021 o 0:45
    Przyeny krem
    Plus za opakowanie z pompką, przezroczyste, dzięki czemu widać ile produktu jeszcze zostało. Krem bardzo dobrze nawilża, dobrze się wchłania. Ma przyjemny delikatny zapach. Wolałabym aby miał wyższy filtr uv, 15 to zdecydowanie za mało, zwlaszcza przy produkcie "przeciwzmarszczkowym". Nie zauważyłam spektakularnych efektów wygładzająco-przeczmarszczkowych. Mimo wad, podejrzewam że, jeszcze go kupię.
    Zalety:
    • opakowanie z pompką
    • dobrze się wchłania i nawilża
    • ładnie i delikatnie pachnie
    Wady:
    • brak spektakularnych efektów anty-age
    • bardzo niski filtr uv
  • 26 czerwca 2020 o 8:58
    Im dłużej go używałam tym bardziej go polubiłam
    Krem starczył mi na ponad 4 miesiące codziennego stosowania go jako krem na dzień. Ma konsystencje kremu, ale nie masełka tylko bardziej lekka formuła. W zapachu strasznie delikatny, ale ładny, więc nikomu nie powinien przeszkadzać. Zauważyłam z czasem, że im mniej go daje na twarz tym lepiej to wygląda i nie świece się i tak długo nie muszę czekać, aż się wchłonie. Produkt jest super jako krem na dzień, bo zawiera filtr SPF 15. Co krem robił? Zauważyłam, że skóra po nim wygląda na bardziej wypoczęta, jest promienna, wygląda ładnie jak się produkt wchłonie. Natomiast nie zauważyłam w ogóle: wyrównywania kolorytu, przyśpieszenia regeneracji. W kwestii nawilżenia i nadania sprężystości jest tak sobie, występuje, ale nie jest to jakieś WOW. Co do walki ze zmarszczkami, nie zauważyłam aby wpływał na jakieś drobne, ale jednak takie rzeczy wychodzą dopiero po kilku latach, czy coś działa czy nie działa, więc nie ocenie. Niby tak wymieniam, że ten produkt wiele nie robił w moich oczach, ale wizualnie sprawiał, że ta buźka po prostu ładnie wygląda i nic jej nie miałam do zarzucenia. Czy jest dobry pod makijaż? Tak jak wspomniałam wyżej, na początku dawałam go za dużo i był tragiczny, z czasem zaczęłam dawać mniej i wtedy jest super. Szybciej się wchłaniał, mniej się świeciłam i kilka razy przetestowałam go pod makijażem i było okej. Niestety w tym okresie rzadko się malowałam, więc nie mogłam go mocniej w tym kierunku przetestować. Dodatkowe zalety - super opakowanie, nie musimy grzebać w nim palcami. Wszystko samo do końca wykorzystane. Naprawdę super rozwiązanie. Podsumowanie: im dłużej ten krem stosowałam tym bardziej go polubiłam. Może nie jest najlepszy z najlepszych, ma wiele braków, których mi brakuje, ale ma też zalety - filtr (rzadko spotykane nadal w kremach) i opakowanie. Cenowo jest średnio, bo wypada drogo, no ale też już łatwiej go dostać można, bo w Rossmannie. Czy polecam? Przetestować zawsze fajnie, szczególnie w okresie lata, gdy jednak tego filtra bardziej potrzebujemy.
    Zalety:
    • ma filtr SPF 15
    • bardzo wydajny (4 msc)
    • mega praktyczne opakowanie
    • delikatny, ładny zapach
    • jest dobry pod makijaż, ale gdy się go mało nałoży na twarz
    • efekty: skóra promienna, wypoczęta, średnie nawilżenie, średnie nadanie sprężystości
    Wady:
    • brak efektu: regeneracji, wyrównania kolorytu
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    elbaa
    13 sierpnia 2019 o 12:47
    Dobry 4+
    Krem ma wiele plusów: +zawiera filtrat śluzu ślimaka o dobroczynnych właściwościach + dobrze nawilża i jednocześnie utrzymuje tą wilgić na dłużej + sprawdza się pod makijaż + ma filtr SPF15 za co duży plus + posiada higieniczne opakowanie + jest wydajny i ładnie pachnie Minusy: - cena bez promocji jest dość wysoka.
  • 3 sierpnia 2018 o 18:26
    Porządny krem
    Dobry krem, zamknięty w ładnym opakowaniu z bardzo poręcznym dozownikiem. W przypadku tłustej cery nie pogarsza sytuacji, jest lekki, świeżo pachnie, dobrze nawilża. Nie zauważyłam wpływu na gojenie ran czy rozjaśnianie przebarwień.
    Zalety:
    • poręczne opakowanie
    • plus za filtr
    • dobre nawilżenie bez przetłuszczania
    Wady:
    • trudna dostępność
    • wysoka cena