Kosmetyki brązujące

Venus Color Corretion CC Fluid, Balsam w piance poprawiający koloryt skóry

Venus Fluid Cc Balsam Do Ciała W Piance 150 ml

• 26 sierpnia 2022 o 22:07
    Nie najgorszy
    Produkt kupilam myśląc, że to samoopalacz w piance i w sumie tak poniekąd jest. Prosukt nadaje delikatny odcien opalonej skóry, rozprowadza się dość średnio poniewaz trzeba wsmarowywac tak długo aż znikną smugi. Pianka nie nadaje się pod jasne ubrani, gdyż mimo wyschnięcia na skórze brudzi ubrania. Po aplikacji należy od razu umyć rece. Produkt dobrze się spisuje jeśli chcemy delikatnie wyrowac kolor skóry, sprawić by wyglądała na zdrowsza. I co najważniejsze nie ma zapachu jak po samoopalaczu Można spróbować
    Zalety:
    • Wyrównuje kolor
    Wady:
    • Brudzi ubrania
  • 14 sierpnia 2022 o 18:38
    Nope
    Smugi na skórze, bród w wannie ciężki do zmycia i tandetny efekt - tak mogłabym podsumować ten produkt. Na szczęście nie jest wydajny, więc błyskawicznie się skończył, ale co się nasprzątałam łazienki, to moje.
  • 8 maja 2022 o 19:56
    Bardzo brudzi
    Przeczytałam bardzo fajne opinie o tym balsamie więc pomyślałam czemu nie. Niestety po już pierwszym zastosowaniu mogę stwierdzić że jednak zostaje przy swoim ukochanym st. Moriz który jest poprostu cudem. Tutaj ta pianka jest nijaka, muszę smarować się w brodziku bo boję się że czymś dotknę i coś przypadkiem pobrudzę. Robi niesamowite smugi, nie ujednolica koloru skóry. Robiłam kilka prób ale niestety wygląda to za każdym razem tak samo. Nie mam też skóry 20 latki więc też jest różnie ale nie, to nie to. Na szczęście robiłam próby zimą, by go przetestować, latem nie wyszła bym tak w krótkim ubraniu. Bardzo też brudzi ubrania także zdecydowanie odpada i leci do kosza. ZALETY: nawilża, ale co z nawilżenia jeśli brudzi... WADY: nie wart żadnej ceny brudzi ubrania trzeba uważać gdzie się smaruje i obok czego bo można wszystko wymazać pozostawia brzydkie smugi nie ujednolica koloru skóry
  • 2 sierpnia 2021 o 10:11
    Dobry
    Cały czas szukam balsamu brązującego idealnego, nie jest to łatwe. W.promocji zakupiłam balsam CC w piance Venus w korzystnej cenie. Nie oczekiwałam cudów i wydaje mi się że spełnił moje oczekiwania, jakie mi stawiałam. Balsam jest lekki, dobrze się rozprowadza, można odpowiednią technika uniknąć smug. Co ważne, bardzo dobrze się wchłania i nie pozostawia tłustej, lepkiej warstwy! Brazuje na fajny brązowy odcień. 1 dzień po goleniu wchodzi w mieszki włosowe zostawiając ciemniejsze kropki, ale może to moja uroda i to że jest tak lekki, płynny. Podczas użytkowania praktycznie nie rozmazuje się i podczas upału nie spływa. Owszem brudzi ubrania ale tego się obejść nie da, a i tak nie tak mocno jak inne balsamy. Jest wydajny. Za tą cenę polecam.
    Luna20
    19 listopada 2020 o 20:30
    Taki sobie balsam do ciała
    Kupiłam produkt z polecenia koleżanki, który zachwalała produkt. I tak szczerze użyłam go ze 3 razy. Nie jestem fanką samoopalaczy bo już napatrzyłam się na pomarańczowe dziewczyny , które nieumiejętnie posługiwały się takimi produktami. Zależało mi na wyrównaniu kolorytu i efektu muśnięcia słońca w czasie zimy. Balsam do ciała jest zamknięty w opakowaniu łudząco przypominający opakowanie pianki do golenia, dzięki czemu aplikacja produktu jest banalna. Nie ma problemu z wydobyciem pianki tylko trzeba pamiętać o wstrząśnięciu przed bo inaczej poleci "woda". Sam produkt po pewnym czasie staje się taka strukturą bardziej lejącą niż chmurkową, dlatego trzeba go porządnie wstrząsać za każdym razem. Pianka z balsamu jest intensywnie brązowa ale na szczęście po rozsmarowaniu na skórze wtapia się w otoczenie. Skóra po użyciu jest delikatnie brązowa i się mieni drobinkami zawartymi w formule kosmetyku. Ten efekt rozświetlenia mi się bardzo spodobał. Jednak produktu nie nazwałabym fluidem maskującym niedoskonałości. Uzyskuje się lekki efekt opalenia i to wszystko. Pianka się ekspresowo wchłania. Niestety ja miałam problem ze smugami i nie do końca balsam mi się równo rozsmarowywał na nogach. Za to ze zmyciem nie ma najmniejszego problemu wystarczy trochę wody i mydła. Nie jestem fanką tego zapachu , który pozostawia balsam jest dla mnie duszący i chemiczny. Nie zauważyłam wielkiego efektu nawilżenia. Wystawiam średnią ocenę. Produkt nie był drogi ale oczekiwałam większego WOW.
    Zalety:
    • opakowanie - łatwa aplikacja produktu ,
    • poprawia koloryt skóry,
    • efekt rozświetlenia skóry,
    • szybko się wchłania,
    • cena,
    • łatwo się zmywa,
    Wady:
    • średnie nawilżenie,
    • niezbyt przyjemny , chemiczny zapach,
    • słabe maskowanie niedoskonałości,
    • konsystencja zmienia się w czasie,
    • pozostawia smugi,