Kremy i maski do rąk

Bioderma LAB.ATODERM MAINS krem do dłonie suchych i zniszczonych 50ml
Bioderma Atoderm Mains & Ongles Krem do rąk i paznokci 50 ml
Bioderma Atoderm Mains&Ongles

• 8 czerwca 2024 o 16:25
    Niby lekki ale chroni niczym opatrunek.
    Krem do rąk od Bioderma gości w mojej pielęgnacji rąk od lat. Poręczna, lekka tubka zamykana na klik o wyglądzie aptekarskim - uwielbiam takie minimalistyczne i schludne opakowania. Pojemność 50 ml PAO 6 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Z tyłu opakowania znajdziemy naklejkę z wszystkimi niezbędnymi informacjami dotyczącymi produktu. Krem przeznaczony został do suchej, bardzo suchej, podrażnionej, spierzchniętej i popękanej skóry rąk. Krem w kolorze białym o idealnej kremowo - żelowej konsystencji szybko się rozprowadza i wchłania. Wystarczy niewielka ilość do pokrycia dłoni, natychmiast się wchłania, pozostawia po sobie delikatny film ochronny, który w niczym nie przeszkadza, nie brudzi przedmiotów. Krem łagodzi i chroni jak opatrunek, wszystkie obietnice producenta zostały spełnione. Uwielbiam również delikatny subtelny zapach kremu, świeży i długo się utrzymujący. Wydajność zależy od intensywności stosowania, u mnie raz wystarcza na miesiąc innym razem na trzy tygodnie stosowania kilka razy dziennie. Zależy to od kondycji skóry rąk oraz pory roku w jakim używam kremu, mimo wszystko bardzo jestem zadowolona i z chęcią wracam po kolejne tubki. Szczerze polecam ❤️
    Zalety:
    • produkt apteczny
    • przyjemna żeliwo - kremowa konsystencja
    • szybko się rozprowadza i natychmiast wchłania
    • pozostawia subtelny film ochronny
    • natychmiastowe działanie
    • delikatny subtelny zapach świeżości, który długo się utrzymuje
    • poręczna lekka tubka zamykana na klik
    • pojemność 50 ml idealna do torebki
    • minimalistyczna szata graficzna opakowania
    • apteczna marka Bioderma
    • cena adekwatna do jakości i wydajności
    Wady:
    • szkoda, że nie ma kilku pojemności do wyboru
    Miwas
    24 kwietnia 2024 o 8:45
    Krem do rąk Bioderma
    Polecam dla suchych zniszczonych dłoni. Doskonala pielęgnacja dloni. Super nawilża, nie oblepia skóry dloni, super wchłania się, koi podrażniona skórę, bardzo skuteczny. Male podręczne opakowanie w sam raz do torebki
    Zalety:
    • Nawilża, nie oblepia skóry
    AANIAMG
    9 kwietnia 2024 o 10:43
    Super krem do rąk
    Świetny krem do rąk, tworzy niewidzialną i nieklejącą osłonę niczym miękkie rękawiczki, świetnie nawilża, miło pachnie. Polecam gorąco do suchej skóry dłoni!
    Zalety:
    • Zapach, delikatnosc
    okrysia
    28 lutego 2024 o 5:39
    Ukojenie dla rąk i paznokci
    Krem rewelacyjny, skutecznie koi i nawilża skórę, która na długo utrzymuje miękkość i gładkość. Dobrze się rozprowadza i wchłania. Regeneruje suchą i szorstką skórę. Stosuję go tyle razy dziennie ile potrzeba. Jest wydajny, wystarcza niewielka ilość, a efekt osiągnięty. Polecam go zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn.
    Zalety:
    • skuteczne nawilżenie
    • regeneruje skórę dłoni
    • dobrze się wchłania
    • pozostawia uczucie miękkości i gładkości
    Wady:
    • nie stwierdziłam
    Drogeria Super-Pharm
  • 15 stycznia 2024 o 15:57
    Uwielbiam
    Krem naprawczo- kojący od Bioderma jest jednym z tych kosmetyków do których wracam stosunkowo często. Kremie do rąk jest u mnie bez liku,ale nam kilka ulubionych pewniaków które kupuję na zapas. Atoderm zamknięty jest w plastikowej tubce o pojemności 50ml. Tubka jest dość mała i gruba,więc osobiście preferuję używać go w domu bo do torebki jest za duży. Coś co uwielbiam w kosmetykach aptecznych typu Vichy ,LRP, czy właśnie Bioderma to delikatny zapach oraz zawartość wody termalnej. Przy codziennej pielęgnacji bardzo mi odpowiada ten delikatny zapach:) oprócz tego krem ma bardzo dobre walory pielęgnacyjne,dobrze nawilża,świetnie sobie radzi z podrażnieniami skóry nabytymi w czasie mrozu a przy tym można go reaplikować bez uczucia tłustej warstwy. Ja jestem na tak i nadal będę po niego sięgać:)