Kremy pod oczy

Holika Holika Black Caviar, Wrinkle Recovery Eye Cream Przeciwzmarszczkowy krem pod oczy z kawiorem

• 18 lutego 2020 o 15:42
    Mój ideał!
    Kocham ten krem za bardzo gęstą konsystencję! Doskonale wypełnia płytkie mimiczne zmarszczki. Przywiozłam go z Korei i odrazu stał się moim ulubieńcem. Wiadomo, że nie sprawi on całkowitego zaniku niedoskonałości, bo te potrafią być różne w zależności od osoby. Jakkolwiek swoją funkcję spełnia doskonale - nawilża i niweluje drobne zmarszczki. Jest bardzo wydajny - starczył mi na wiele miesięcy. W moim przypadku nadaję się idealnie do stosowania i rano i wieczorem, ale warto wspomnieć, że jestem właścicielką cery suchej.
    Zalety:
    • gęsta konsystencja
    • doskonałe nawilżenie
    • łatwa aplikacja dzięki wygodnej szpatułce
    • spełnia swoje funkcje
    • bardzo wydajny
    Wady:
    • Brak!
    krokuch
    3 lipca 2019 o 9:56
    gęste masło
    Konsystencja mega gęsta i bogata - jak masło shea. Szpatułka dołączona do kremu ułatwia wydobycie z opakowania. Rozprowadza się dobrze, ale zostawia tłustą warstwę pod oczami, więc raczej do stosowania na noc, gdyż pod makijaż się nie sprawdza. Po długim stosowaniu mogę powiedzieć, że nawilża. Tylko. Zero działania przeciwzmarszczkowego. Zero rozświetlenia. Zero redukcji cieni. Zużyłam, ale już więcej nie kupię. Taki sam efekt można uzyskać aplikując dużo tańsze masło kakaowe lub shea.