Kremy na dzień

Bioliq Specialist, Niedoskonałości, Normalizujący krem na dzień

Barbik
    28 listopada 2021 o 16:15
    Dobry krem
    Jestem pozytywnie zaskoczona działaniem tego kremu. Faktycznie, normalizuje i lekko matuje. Nie zapycha. Fajna opcja na lato. Niestety, przy systematycznym stosowaniu, potrafi trochę przesuszyć skórę. Dla mnie, za słaby efekt nawilżający, aby stosować go cały rok. Moja skóra potrzebuje już również kosmetyków przeciwzmarszczkowych. Ale na lato- opcja do powtórzenia.
    Zalety:
    • działanie normalizujące
    • lekkie matowienie
    Wady:
    • potrafi trochę wysuszyć skórę
  • 18 lipca 2021 o 17:43
    Wygładzenie, zmatowienie i redukacja niedoskonałości
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Miałam w swoich zbiorach kilka próbek tego kremu - trochę czasu przeleżały w szufladzie, bo jakoś nie ciągnęło mnie do tego produktu. Mam cerę mieszaną, lecz też atopową, skłonną do przesuszenia, więc z reguły używam raczej kremów nawilżających. Jednak co jakiś czas zdarzy się, że zaczyna przeważać ta tłusta odsłona mojej cery, a na twarzy pojawiają się liczne niedoskonałości - właśnie w takim momencie sięgnęłam po czekające w szufladzie próbki z nikłą nadzieją, że pomogą. I tutaj przeżyłam bardzo pozytywne zaskoczenie. Krem normalizujący Bioliq ma lekką, bezzapachową formułę. Komfortowo rozprowadza się na skórze, pozostawiając ją lekko nawilżoną, lecz przede wszystkim (co uważam za jeden z jego największych plusów!) pięknie wygładzoną i delikatnie zmatowioną. Krem wchłania się momentalnie, daje poczucie odświeżenia i dobrze współgra z makijażem. Mam też wrażenie, że po jego nałożeniu czuć jakby minimalny efekt chłodzący. Jednak co najważniejsze - już po 2-3 użyciach zaczęłam zauważać znaczną poprawę stanu cery (redukcja wyprysków, mniejsza produkcja sebum), a po kilku dniach stosowania moja skóra całkowicie wróciła do normy. Nie spodziewałam się tak fajnych efektów i przyznam szczerze, że jestem naprawdę zachęcona do kupienia pełnowymiarowego produktu i dalszego testowania.
    Zalety:
    • przyjemna, lekka konsystencja
    • wygładzenie i zmatowienie cery
    • redukcja wyprysków
    • ograniczenie produkcji sebum
    missimo
    3 listopada 2020 o 16:57
    GENIALNY!
    Nie spodziewałam się po nim wiele, a odmienił moje życie. Naprawdę redukuje niedoskonałości, ogromnie redukuje przetłuszczanie się cery i występowanie nowych pryszczy, a przede wszystkim dobrze nawilża. Wygodne opakowanie, dobry skład z kwasem salicylowym, niska cena. Zdecydowanie bedę wracać, bo odmienił moją tłustą cerę.
  • 7 kwietnia 2020 o 18:46
    Bardzo go lubię
    Co jakiś czas wracam do tego kremu. Jako posiadaczka cery mieszanej, skłonnej do wyprysków często sięgam po serię Bioliq na niedoskonałości. Ten krem jest lekki, nie obciąża skóry, nie powoduje dodatkowych wyprysków, podrażnień, fajnie matuje cerę. Niestety po dłuższym czasie użytkowania wysusza skórę. na zmianę z kremem nawilżającym spisuje się fajnie.
    Zalety:
    • Lekki
    • Nie podrażnia skóry
    • Matuje
    Wady:
    • Wysusza
  • 6 marca 2020 o 10:19
    w porządku
    Całkiem przyjemny kremik. Jedyny minus, że pod niektórymi podkładami troszkę się rolował. Ogólnie spoko, przyjemnie matowił skórę, niekiedy odnosiłam wrażenie, że pomagał szybciej "wyleczyć" mniejsze niedoskonałości. Bardzo fajnie, że opakowanie można w łatwy sposób przeciąć bo można zużyć kosmetyk do samego końca. Oceniam na 4.

Zobacz także inne Kremy na dzień