Kremy uniwersalne

Bandi Boost Care., Krem nawilżający z kwasem hialuronowym (HA)

Bandi Boost Care Krem Nawilżający 50ml
hairstore.pl
Bandi Boost Care krem nawilżający z kwasem hialuronowym HA) 50ml
Bodyland.pl
Bandi Boost Care krem nawilżający z kwasem hialuronowym HA) 50ml
Bandi Professional Boost Care

• 10 kwietnia 2025 o 15:30
    Lekki krem, ale dla mnie nie nadaje się do twarzy tylko do dłoni
    W kremie Bandi Boost Care z kwasem hialuronowym pokładałam duże nadzieje. Zamówiłam go online na stronie marki razem z innymi produktami. Krem otrzymujemy w białej tubceo pojemności 50ml, jest calkiem wydajny. Konsystencje ma kremową, lekko w stronę żelowej. Jest białego koloru. Desgin opakowania jest minimalistyczny dominuję biel z akcentem pomarańczowych bombelkow. Kremik ładnie pachnie, tak cukierkowo, słodko. W mgnieniu oka się wchłania w skórę. Nawilża na całkiem dobrym poziomie. Mi nie przypadł jeżeli chodzi o pielęgnację twarzy, ponieważ zapychał mi pory, ale zużyje go w pielęgnacji dłoni, do tego sprawdza się fantastycznie.
  • 25 lutego 2025 o 17:19
    Lekki krem
    Krem w plastikowej tubce. Jest bardzo lekki. Szybko się wchłania i ma ładny lekki zapach. Nie uczula. Nawilża skórę i dobrze łączy się z innymi kosmetykami. Nie roluje się. Jest bardzo wydajny. Wystarczy trochę kremu żeby nawilżyć skórę twarzy. Nie jest tłusty i nie obciąża skóry. Byłam z niego bardzo zadowolona. Dostałam go w gratisie do zamówienia od marki sklepu.
    Ata77
    22 stycznia 2024 o 16:59
    Bandi to jest MARKA
    Z marką Bandi bardzo mi po drodze. Uczę się jej dopiero i wiele jeszcze przede mną. Prawda jest jednak taka, że wszystko co wpadnie w moje ręce jest w zasadzie hitem. Naprawdę. Ten krem również, a jakże by inaczej. Mam cerę dojrzałą, mieszaną w kierunku suchej, potrzebuje sporej dawki nawilżenia, potrzebuję produktu, który będzie się szybko wchłaniał i robił co trzeba. Ten krem robi co trzeba! Z uwagi na moje tendencje do przebarwień na dzień wolę reaplikować krem z SPF 50, tak więc ten stosuje w pielęgnacji wieczornej. Co takiego robi? Bardzo szybko się wchłania, wspaniale nawilża, skóra jest miękka w dotyku i lekko napięta. Nie podrażnia. Kiedyś (nie planując wychodzić z domu) zaaplikowałam go rano i nałożyłam makijaż. W tej roli też nie zawiódł: nie rolował się, dobrze współpracował z podkładem. Opakowanie: lekka, wygodna, higieniczna tuba, będąca ideałem w podróży. Polecam pod koniec rozciąć, ponieważ w środku jest jeszcze dużo produktu. Krem polskiej marki, który zasługuje na uznanie. To moje kolejne opakowanie.
  • 24 listopada 2023 o 1:35
    Zdziwiły mnie tak pozytywne recenzje
    Niestety, ale nie mogę podpisać się pod pozytywnymi recenzjami. Po pierwsze, BARDZO intensywnie pachnie, choć zwykle lubię zapachowe kosmetyki, to tutaj zapach wręcz przeszkadza. Po drugie, konsystencja rzeczywiście jest lekka, ale wręcz za bardzo. Wchłania się bardzo szybko, ale niestety nie pozostawia uczucia nawilżenia - po prostu wysycha z lekkim woskowym nalotem na twarzy.
    Bernixd
    28 września 2023 o 7:57
    Recenzja kosmetyku Bandi Boost Care ????
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Recenzja kosmetyku Bandi Boost Care ???? Ten kosmetyk jest prawdziwym skarbem ukrytym w skromnym opakowaniu! Zacznijmy od tego, że doskonale nawilża skórę, a jednocześnie nie jest tłusty ani ciężki. Rozprowadza się go łatwo, a skóra go chłonie jak gąbka. To kosmetyk, który jest wyjątkowo wydajny i sprawia prawdziwą przyjemność podczas użytkowania. Jedynym mankamentem tego kosmetyku jest opakowanie. Mimo że tubka wydaje się być wygodna, na końcu musimy ją rozciąć, aby wyciągnąć całą zawartość. Natomiast design jest skromny lecz przyjemny dla oka Nie ma jednak rzeczy idealnych, a to, co naprawdę się liczy, to skuteczność. Ten krem nie tylko doskonale nawilża skórę, ale również świetnie sprawdza się jako baza pod makijaż. To prawdziwy must-have na co dzień! Choć cena regularna może wydawać się nieco wyższa, uważam, że warto zainwestować w ten produkt. Zdecydowanie poprawił stan mojej cery, a moje przyjaciółki również są zachwycone jego działaniem. Dlatego śmiało zachęcam do wypróbowania tego kosmetyku.
    Zalety:
    • Skuteczność w nawilżaniu
    • Wspaniała konsystencja
    • Przyjemny zapach
    • Łatwa aplikacja i szybkie wchłanianie
    • Nie obciąża skóry
    • Dobra cena
    Wady:
    • Opakowanie może być bardziej praktyczne