Korektory pod oczy

Lumene Nordic Chic, Under Eye Concealer Korektor pod oczy

• 1 listopada 2020 o 13:45
    Efekt " zmęczonego oka " gwarantowany
    Do tej pory zawsze kupowałam korektory w żółtej lub neutralnej tonacji.Mam śniadą cerę i brązowe włosy tak więc żółte kolory korektorów albo podkładów pasują do mnie doskonale.Nie wiem co mnie podkusiło żeby kupić ten produkt. Może dlatego że korektor sam w sobie jest lekki i rozświetlający i takie korektory właśnie preferuję. Zdecydowanie kolor morelowy nie jest dla mnie. Brzydko wygląda pod oczami. U mnie powoduje efekt "zmęczonego oka". Delikatnie wchodzi w zmarszczki i ogólnie nie jestem zadowolona z tego produktu.
    Zalety:
    Wady:
    • Same
    do ti
    21 marca 2020 o 21:44
    Sprawdza się
    Przy mojej przesuszonej skórze i cieniach pod oczami sprawdza się zadziwiająco dobrze. Konsystencja jest gęsta ale nie zbiera się ani nie roluje pod okiem. Ładnie się wtapia jednocześnie maskując cienie i pozostawia efekt nawilżenia. Pudruję go lekkim pudrem. Bardzo niewielką iloscią i nie poprawiam w ciągu dnia. Mam też wrażenie jakby delikatnie rozświetlał okolice oka. Jestem na tak.
  • 16 września 2019 o 19:07
    Po wielu poszukiwaniach dobrego korektora trafiłam na niego
    Korektor pod oczy Lumene kupiłam gdyż mam problem z cieniami pod oczami, które są moją zmorą. Po dłuższych poszukiwaniach Zdecydowałam się na jego zakup jako, że Lumene ma bardzo dobre opinie. Odcień jest uniwersalny i całkiem dobrze współgra z podkładami i z kremem CC tej samej marki. Korektor wklepuje się bardzo przyjemnie, ma nie za gęstą i nie za rzadką konsystencję, nie powoduje łzawienia, nie uczula, nie roluje się, dobrze współgra z różnymi kramami pod oczy, utrzymuje się kilka godzin i jego krycie jest dla mnie satysfakcjonujące, zwłaszcza w połączeniu z podkładem. Wydajność jest bardzo dobra, mam od kilku miesięcy i końca nie widać.
    Zalety:
    • Krycie
    • Nie powoduje łzawienia
    • Nie podrażnia
    • Współgra z kremem cc
    • Nie roluje się
    • Współgra z kremami
    • Nie uczula
    Wady:
    • Dostępność
  • 6 września 2018 o 15:48
    kto nie zna powinien wypróbować
    Korektor kupiłam w zeszłym roku, przez ten czas stał się jednym z moich ulubionych korektorów pod oczy. O lekkiej konsystencji, pięknie stapia się ze skórą, nie podkreśla porów. Ma właściwości pielęgnacyjne, nie wysusza mojej skóry, co zauważyłam występuje niemalże nagminnie przy korektorach o gęstej konsystencji i mocnym kryciu. Jest bardzo wydajny - po roku pozostało około 1/4 tubki. Korektor polecam nakładać opuszkami palców, delikatnie wklepując. Jego krycie oceniam na średnie, więc jeśli masz bardzo widoczne cienie pod oczami, to ten korektor może się u ciebie nie sprawdzić.

Zobacz także inne Korektory pod oczy