Kremy pod oczy

AVA Asta C+ Krem pod Oczy Skuteczna Regeneracja 15ml

_inga
    28 września 2023 o 5:52
    Krem pod oczy `Skuteczna regeneracja`, Asta C+, Ava
    Krem pod oczy `Skuteczna regeneracja` firmy Ava kupiłam na jednej z aukcji internetowych, opakowanie to słoiczek o pojemności 15 ml zapłaciłam około 18 zł. Krem przyjemny zapach, lekka konsystencję, dobrze i szybko się wchłania nie pozostawia tłustego filtru, jest wydajny. Mam jasna karnację i tendencję do cieni pod oczami, krem stosuję regularnie raz dziennie rano, dobrze sprawdza się pod makijaż. Krem ładnie nawilża, wygładza, rozjaśnia cienie pod oczami i mniejsza obrzęki. Podsumowując krem jest skuteczny i wydajny, daje miłe czucie gładkości i odprężenia, to już kolejny produkt marki Ava z serii Asta C+ który kupiłam i uważam cała tą serię za bardzo udaną, na pewno kupię kolejne opakowanie. Serdecznie polecam!
    Zalety:
    • nawilża
    • rozjaśnia cienie pod oczami, mniejsza obrzęki
    • wygładza
    • dobrze i szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filtru
    • dobrze sprawdza sie pod makijaż
    Wady:
    • moim zdaniem bark
  • 30 października 2020 o 18:34
    Przyjemny krem
    Miałam całą serię, krem sprawdził się jako dobry nawilżacz i przyjemny kosmetyk pod makijaż. Dobrze regeneruje skórę,ma fajny skład, witamina C zawsze korzystnie wpływa na skórę. Z tej serii jednak najbardziej lubię serum i krem na dzień :) Warto spróbować, nie zawiedzie.
  • 31 marca 2020 o 20:03
    Lubiłam
    Używałam tego kremu wraz z całą serią Asta C+. Krem ładnie nawilżał okolicę pod oczami, delikatnie ją wygładzał. Na noc aplikowałam nieco grubszą warstwę, na dzień, pod makijaż cieńszą. Nie podrażniał.
  • 16 września 2019 o 22:21
    Średni
    Ogólnie krem nic nie robi oprócz delikatnego nawilżenia okolic oczu. Roluje się pod makijażem dlatego stosuje wieczorem. Nie kupię ponownie. Podoba mi się opakowanie - dobrze wydobywa się produkt ze słoiczka. Oczy nie szczypią w sytuacji gdy produkt przypadkowo dostanie się do oka. Za to daje dwie gwiazdki.
    Wady:
    • Brak działania.
    Julinia
    16 kwietnia 2019 o 22:14
    Naprawdę jest dobrze
    Przyznam szczerze, że przygodę z kremami pod oczy dopiero rozpoczynam ze względu na swój wiek (24 lata) ale ten naprawdę widać, że działa pod najważniejszym dla mnie względem - widocznie rozjaśnia cienie pod oczami i to już od pierwszego użycia. Skóra jest mile nawilżona, krem nie podrażnia delikatnych powiek. U mnie nie sprawdza się pod makijaż ponieważ się roluje, ale nie mam też dużo czasu rano aby czekać aż się wchłonie. Jako krem na noc naprawdę daje radę i rano budzę się z rozświetlonymi "workami", które też delikatnie redukuje. Podsumowując, jeśli ktoś nie liczy na spektakularny lifting a chce wyglądać rano świeżo to naprawdę bardzo polecam - a cena dodatkowo zachęca do testowania ☺️