Podkłady

Lirene Dermoprogram Be Glam, Guarana Healthy Glow Foundation SPF15 Rozświetlający fluid z guaraną

• 3 maja 2022 o 12:05
    OK
    Dobry podkład. Konsystencja rzadka, ale przy odpowiednim nałożeniu nie jest to przeszkodą. Ma gamę kolorystyczną , taką gdzie każda znajdzie coś dla siebie. Rozświetla i delikatnie nawilża. Kryje raczej średnio, ale to na plus. Minus jest taki że trochę mało trwały. Plusik za niską cenę :)
  • 11 lutego 2022 o 8:34
    Współpraca nie do końca udana
    Zakupiłam ten fluid podczas zakupów , tak naprawidę polowalam na cos innego ale zobaczyłam cenę 5 zł i stwierdziłam grzech nie spróbować. Z racji tego że mam jasna karnacje wzięłam kolorek sand beige. Produkt zamkniety w tubce o pojemności 30 ml zakręcany nakrętka. Fluid ma lekka konsystencję, ciut ciemnieje. Ogolnie mam problem z tym produktem, dobrze nakłada sie go na twarz, ma średnie krycie, takie jak lubię, po nałożeniu widac piękne rozświetlajace drobinki, dodatkowo SPF15, no czego chcieć więcej? Tylko zauważyłam ze po okolo 3 godzinach zaczyna brzydko wyglądać na mojej buzi, wchodzi w pory, co dodatkowo je uwydatnia i wygląda to naprawdę brzydko. Kazda linia , zmarszczka na twarzy jest mocno podkreślona i wyglądam na 10 lat starsza. Próbowałam bazy pod makijaż , pudru do utrwalenia, ale nie pomoglo to wogole, no moze po bazie nie wchodził w zmarszczki az tak bardzo, ale efekt nie byl taki jaki bym chciała.
    Zalety:
    • niska cena
    • piękne rozswietlenie
    • SPF15
    Wady:
    • kolor ciut ciemnieje
    • wchodzi w pory, zmarszczki
  • 1 grudnia 2021 o 8:17
    Całkiem przyjemny.
    Fluid kupiłam tylko i wyłącznie dlatego, ze skusiło mnie opakowanie, które jest takie nawet eleganckie i obiecujące. Produkt znajduje się się w plastikowej, miękkiej tubie o pojemności 30 ml. Ja posiadam odcień natural beige i jest za ciemny solo, ale potrzebowałam takiego, zeby przyciemnić inny podkład dużo jaśniejszy. Konsystencja tego produktu jest lekka, bardzo dobrze rozprowadza się po twarzy. Nie waży się z innymi podkładami, idealnie się miesza. Użyty sam, nie pozostawia takiego mocnego, chamskiego rozświetlenia jak po wysmarowaniu olejem, jest to bardzo ładne, delikatne naturalne glow. Nie zauważyłam żeby zapychał. Jest to naprawdę fajny podkład.
    ewe11
    5 listopada 2021 o 7:46
    Świetna jakość za dobrą cenę
    Ten podkład upolowałam w Rossmannie za grosze byl w wyprzedaży. Odcień jaki został to Natural Rose 10. Początkowo myślałam że może być za ciemny, ale po kilkakrotnym użyciu zakochałam się w tym fluidzie. Odcień jest ton ciemniejszy od mojej karnacji, twarz wygląda jakby była piękna opalona, do tego ten delikatny efekt glow. Podkład jest lekki, długo się utrzymuje, nie tworzy maski i nie zapycha. Jak dla mnie byl strzałem w dziesiątkę
    Zalety:
    • Efekt glow
    • Lekka formuła
  • 19 października 2021 o 20:37
    Pozytywne zaskoczenie
    Kupiłam go na wyprzedaży za 7 złotych, nie przejdę obojętnie obok podkładu w niskiej cenie :). Polezal sobie trochę w kufrze, zanim się zabrałam za niego. Jakoś nie mam wielkiego przekonania do podkładów Lirene itp. marek. Nadszedł jednak i jego dzień. Mam odcień sand beige. Wychodzi na to, że najjaśniejszy. No blada na maksa nie jestem a i tak musiałam go sporo rozjaśnić. Ja nie wiem skąd ta kolorystyka u niektórych marek. Pomijajac ten problem to miłe się zaskoczyłam, cera po nałożeniu podkładu wyglądała zdrowo, promiennie, ładnie wtopił się w skórę. Efekt ewidentnie glow, ale przypudrowany całkiem ładnie na mojej mieszanej i nadmiernie wyblyszczajacej się cerze, wyglądał. Całkiem ładnie się utrzymał i wyglądał na wieczór lepiej niż wiele innych podkładów. Osobiście mi bardzo przypadla do gustu stylistyka, a głównie kolorystyka opakowania. Za taka cenę myślę, że warto spróbować szczególnie cery suche i normalne.