Kremy pod oczy

Bielenda Camellia Oil, Luksusowy krem odmładzający pod oczy

Bielenda Camellia Oil luksusowy krem odmładzający pod oczy 15ml

• 11 kwietnia 2023 o 10:52
    Działa tak średnio
    Krem ma ładny zapach, ładne opakowanie. I generalnie tyle. Jest dość rzadki, przez co również jest niewydajny. Jedyne co robi, to trochę nawilża, aczkolwiek nawilżenie również jest znikome. Tak to nie robi generalnie nic. Nie oczekiwałam cudu, bo produkt kosztuje niewiele, ale są inne kremy pod oczy, które chociaż trochę napinają skórę wokół oczu i poprawiają jej wygląd. Dlatego nie kupię ponownie.
  • 11 kwietnia 2023 o 10:42
    Elegancki bez szału
    Krem bardzo elegancko się prezentuje jeśli chodzi o szatę graficzną. Krem jest w standardowym opakowaniu dla tego typu produktów. Krem charakteryzuje się bardzo lekką konsystencję, i działanie także lekkie. Zapach delikatny i przyjemny posiada. Natomiast działanie leków nawilża, lekko wygładza ... Ale dla mnie osobiście za słabo, potrzebuje czegoś mocniejszego, jeśli chodzi potrzeby mojej cery. Produkt wydajny i cena przystępna.
  • 24 listopada 2020 o 21:55
    Dla nie wymagających zbyt dużo
    Krem jest zamknięty w czarnej tubce z zakrętką i do luksusu niestety mu daleko. W środku 15 ml produktu za około 28zł. Przy codziennym stosowaniu rano i wieczorem starcza na ponad 2 miesiące. Kosmetyk ma gęstą, kremową konsystencję o białym kolorze. Posiada zapach na szczęście mało wyczuwalny, gdyż pachnie jakimś zwykłym mydłem. Przede wszystkim krem szybko się wchłania i jest lekki. Nadaje się pod makijaż. Nie lepi się i nie pozostawia tłustej warstwy. Ja kremy pod oczy trzymam w lodówce, gdyż wtedy jakoś lepiej działają (tak mi się wydaje). Jeśli chodzi o działanie to na pewno nasza skóra jest nawilżona i odżywiona. O wygładzeniu zmarszczek nie ma tutaj mowy chociaż producent twierdzi inaczej. Moim zdaniem produkt sprawdzi się dla osób, które nie mają zbyt dużych wymagań jeśli chodzi o skórę pod oczami. Ja jednak dalej będę poszukiwać czegoś lepiej działającego.
  • 5 czerwca 2020 o 19:06
    Fajny, ale nieluksusowy
    Krem kupiłam na promocji, potrzebowałam akurat czegoś pod oczy a marka Bielenda ma bardzo dużo, dobrych opinii.. Produkt w bardzo ładnym opakowaniu, rzuca się w oczy. Aplikacja jest bardzo łatwa, konsystencja raczej rzadka, co jest akurat fajne, zapach całkiem fajny, przyjemny a kolor biały. Krem szybko się wchłania, nie uczulił mnie i nie podrażnił. Nie nawilżył niestety jakoś wyjątkowo, takie raczej lekkie muśnięcie.
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • nie uczula
    Wady:
    • słabo nawilża
  • 4 czerwca 2020 o 14:48
    Taki sobie
    Krem zakupiłam w Rossmannie. W niedużej, czarnej tubce znajdziemy krem koloru białego. Jest on dość rzadki, co średnio mi odpowiada, za to dzięki temu jest wydajny. Szybko się wchłania i jest lekki - nie obciąża nadmiernie delikatnej skóry pod oczami. Ma delikatny zapach, który nie przeszkadza i nie drażni. Co do efektów nie zauważyłam jakichś spektakularnych. Skóra na pewno jest nawilżona, ale to tyle, więc myślę,że wiecej go nie kupię.

Zobacz także inne Kremy pod oczy