Kremy na noc

Christian Laurent Pour La Beaute, Infuzyjny krem silnie nawilżający na pierwsze zmarszczki 35+

Christian Laurent Infuzyjny Krem Silnie Nawilżający 35+ 50ml

• 29 lutego 2024 o 10:35
    Wart uwagi
    Mam dla Was polecajke ! Jeśli: ✨️masz suchą cere ✨️wrażliwą ✨️czujesz ściągnięcie na twarzy To ten krem powinien Ci się spodobać ???? Cena regularna: 44,99 zl Pojemność: 50 ml ????pięknie nawilża moją skóre - nawet czuje to kiedy wstaje rano ????eleganckie opakowanie ????gęsta konsystencja ????wydajny ????nie zapycha ????przyjemny zapach ????szybko sie wchłania ????nie zostawia lepkiej warstwy ????nadaje się pod makijaż Z pewnością wrócę do niego jak tylko się skończy ????
  • 7 lutego 2024 o 1:23
    Już nie tak dobry
    Kochałam ten krem. Szybko się wchłaniał, miał świeży zapach, który nie przeszkadzał, był lekki i świetnie rozpromieniał twarz, super na lato. Naprawdę go uwielbiałam. Aż do zmiany formuły. Pod koniec 2023 roku producent zmienił nieco formułę i odstawiłam krem bardzo szybko. Jest dużo cięższy i gęstszy, ma okropny, drażniący zapach. Początkowo jak konwaliowy płyn do podłóg - zapach ok, ale na podłodze, a nie na twarzy. Po chwilo zapach robi się duszący i przypomina dym. Podrażnił mi twarz zaraz po nałożeniu, choć wcześniej nie miałam z nim żadnych problemów. Skóra zrobiła się czerwona, oczy zaczęły szczypać. Nie wytrzymałam do końca opakowania, zmieniłam markę. Szkoda, lubiliśmy się kiedyś bardzo. Nie wszystkie zmiany są na lepsze.
    Zalety:
    • Produkt przez zmianą formuły:
    • Lekki
    • Wydajny
    • Delikatny, świeży zapach
    • Szybko się wchłaniał
    Wady:
    • Produkt po zmianach:
    • Podrażnia twarz i oczy
    • Duszący zapach
    • Ciężki
  • 24 sierpnia 2023 o 17:25
    Całkiem dobry, drogeryjny krem.
    To już mój trzeci krem od Christian Laurent i plasuje się on pośrodku stawki. Najlepszy jest przeznaczony dla wieku 40+ z botuliną, potem ten (35+), a na końcu ogórkowo pachnący też 40+ krem z bakuchiolem. Konsystencja tego kremu jest leciutka i puszysta. Przy porządnym smarowaniu szybko się zużywa, ale tylko w takim przypadku prawidłowo nawilżymy twarz. Szybko się wchłania. Nie polecam go używać pod makijaż przy tłustej cerze, ponieważ mocno się wyświeca. Ja stosuję go głównie na noc. Rano skóra jest dalej mięciutka i gładka, tzn. dobrze odżywiona i nawilżona. Nie jest to spektakularny efekt. Nie widzę poprawy, jeśli chodzi o stan moich zmarszczek, ale skóra jest wyraźnie w lepszej kondycji. Jego wadą, jak wynika z konsystencji jest kiepska wydajność. Krem ten nie jest tłusty. Zapach jest dość pospolity, już kiedyś czułam w kremie ten typ, aczkolwiek przyjemny. Może przeszkadzać wielbicielom bezzapachowych kosmetyków. Podsumowując, dobry krem, jeśli kupiony w promocyjnej cenie, niespecjalnie się wyróżniający, ale też nie odstaje od reszty stawki. Jak na drogeryjny, perfumowany krem, radzi sobie całkiem nieźle.
    Zalety:
    • lekka, puszysta konsystencja
    • szybko się wchłania
    • faktycznie nawilża
    Wady:
    • może się świecić pod makijażem
    • wrażliwców zrazi typowy, drogeryjny zapach
    apodiss
    26 lipca 2023 o 12:10
    Bardzo dobry.
    Na wstępie zaznaczę, że bardzo trudno jest mi dobrać krem do mojej mieszanej cery. Taki, który skutecznie nawilży suche partie twarzy, ale nie spowoduje wyświecania tych w strefie T. Ten krem jest w zasadzie idealny. Pięknie reguluje potrzeby skóry, uzupełnia braki i nie powoduje piętrzenia problemów tam, gdzie ich nie potrzeba :). Jeśli chodzi o nawilżenie to jak dla mnie jest optymalne w porze wiosenno-letniej. Nie wiem jak w porach jesienno-zimowych ale przypuszczam, ze na mojej skórze też się sprawdzi. Cieszę się, że krem gwarantuje mi nawilżenie przez cały dzień, nie czuję ściągnięcia czy innego dyskomfortu. Nie powoduje żadnych uczuleń,pieczenia, wysypek itp sytuacji. Cera jest zadbana, odżywiona, wygląda młodo i zdrowo. Mam natomiast jakiś niedosyt...chyba brakuje mi choćby delikatnego napięcia skóry. Jeśli chodzi o zapach to jest przepiękny. Delikatny, świeży, nieuciążliwy. Pachnie luksusem ;) Konsystencja jest lekka ale treściwa. Średnio wydajny. Szybko się wchłania. Bardzo dobrze sprawdza się pod podkładem,ładnie z nim współgra. Polecam.
  • 28 marca 2023 o 8:32
    Świetny
    Jeden z fajniejszych kremów. Jest w szklanym słoiczku a nie w tym wszechobecnym plastiku. Lubię kremy które pachną a ten ma naprawdę piękny zapach. Jeśli chodzi o działanie to również jest zadowolona. Szybko się wchłania, nie klei się a skota wygląda na nawilżoną i odżywioną. Drobne zmarszczki są wygładzone a skóra napięta. Polecam
    Zalety:
    • Lekko i skoteczny