Kremy i maski do rąk

Cien Food For Skin, Krem do rąk `Odmłodzenie z dziką różą`

• 12 października 2024 o 20:01
    Jest w porządku
    Krem ma średnio gęstą konsystencję. Szybko się rozprowadza, nie bieli i od razu nadaje dłoniom miękkość i gładkość. Szybko się wchłania, ale też zostawia delikatną warstwę, która przez jakiś czas się utrzymuje. Nie klei się- to na duży plus. Krem posiada przyjemny kwiatowy zapach. Dla wymagań mojej skóry jest wystarczający. Nawilżenie jest delikatne i nie utrzymuje się długo. Wielkość opakowania idealnie nadaje się do torebki i ja właśnie tam go przechowuję, jednak maleńka zakrętka jest tragiczna. Dobry raczej na lato niż na zimę, bo jest lekki, nie jest regenerujący.
  • 7 maja 2023 o 22:17
    nic specjalnego
    Nie miałam wobec tego kremu duzych oczekiwań. jako kremik z supermarketu po prostu chciałam wypróbować cos nowego. na pierwszy rzut oka jest to przyjemny produkt do torebki lub do auta. rozmiary ma malutkie i wszedzie sie zmiesci. niestety problemem jest zakrętka. okropnie sie ja zakręca, wypada z rak tym bardziej gdy sa one całe natłuszczone kremem. krem sam w sobie jest dosyc dobry ale nie na zimny sezon. poleciłabym go na wiosnę lub lato kiedy rece nie sa az tak przesuszone. srednio radzi sobie w zimniejszych okresach. zapach jest przyjemny troszkę różany, nie za długo utrzymuje sie na dłoniach. niczym za bardzo sie nie wyróżnia ogolnie nie kupie ponownie, jesli ktos jest fanem lekko mdłych, różanych kosmetyków to zalecam do wypróbowania ale jesli nie to odradzam zakup
    Zalety:
    • dobra cena
    • male opakowanie
    • dobry na ciepły okres
    Wady:
    • lekko mdły zapach
    • niefortunnie skonstruowana zakrętka
  • 9 stycznia 2022 o 15:35
    Obłędny zapach róży!
    Krem do rąk skradł moje serce zapachem prawdziwej róży. Marka własna sieci sklepów Lidl zrobiła super produkt w wysokiej jakości i niezawodności. Zapach jest obłędny. Krem jest bardzo wydajny i przyjemny w użytkowaniu, szybko się wchłania i nawilża dłonie. Opakowanie gustowne poręczne i lekkie. Pojemność idealna do torebki 50 ml. Stosuje zarówno na dłonie jak i stopy. Szybko regeneruje i nawilża na długo. Stosuje po każdym myciu rąk. Produkt jest wydajny. Dostępny w Lidlu za grosze. Zdecydowanie to mój ulubiony krem z całej serii... zawsze mam w zapasie.
    Zalety:
    • obłędny zapach róży!
    • dobrze nawilża skórę rąk i na długo
    • wydajny
    • poręczna lekka tubka o pojemności 50 ml
    • Min. 95% składników pochodzenia naturalnego
    • cena adekwatna do jakości
    • produkt za grosze o super działaniu i zapachu
  • 18 sierpnia 2021 o 12:39
    dobry krem w niskiej cenie
    Ze względu na suchą i brzydką skórę na rękach kupuję dużo kremów do rąk, żeby mieć jakiś zawsze pod ręką. Ten krem z dziką różą zaskoczył mnie bardzo, bo fajnie nawilża skórę i co najważniejsze nie pozostawia lepkiej warstwy na skórze. Jednak, przy czym trzeba używać często i regularnie i nie radzi sobie z mocno wysuszoną (u mnie aż spękaną) skórą. Dodatkowo ma bardzo atrakcyjną cenę.
    • dobre nawilżanie
    • szybkie wchłanianie
    • brak lepkiej warstwy na dłoniach
  • 13 sierpnia 2021 o 13:43
    Przyjemny
    Nigdy nie przepadałam za kremami do rąk, większość których używałam pozostawiały okropnie klejącą warstwę i nie działały tak jakbym oczekiwała. Ten jest zupełnie inny. Moja skóra nie jest wymagająca, ani nadmiernie przesuszona. Dbam o nią regularnie, każdego dnia co najmniej raz smaruję dłonie obficie kremem. Zacznę od tego, że skusiła mnie niska cena (3,99), jeśli trafimy na promocję można go zakupić nawet za 1,99 zł. Lekką trudność sprawiło mi pierwsze odkręcenie kremu - nakrętka jest mało poręczna i odkręcanie trochę boli. Podoba mi się szata graficzna, ładna estetyka i dobrane kolory. Krem jest średniej gęstości i jest biały. Świetnie się rozprowadza i w miarę szybko wchłania, jednak pozostawia na skórze lekki i nielepiący film. Rano podczas pierwszego mycia film jest wyczuwalny, ale szybko się zmywa. Zapach jest dość intensywny, przypomina trochę kwiatowe perfumy. Mnie bardzo się taki podoba, jednak jeśli ktoś ma wrażliwszy nos to może się z nim nie polubić. Co do nawilżenia to widzę u siebie świetne efekty przy regularnym i częstym stosowaniu, jest też wyjątkowa miękkość i gładkość. Jednak myślę, że jeśli ktoś bardzo zaniedbał swoje dłonie lub jest nieregularny to nie będzie widział od razu super efektów. Nie oczekujmy, że jednorazowe użycie kremu za 4 zł naprawi to co zaniedbywaliśmy długi czas :)
    Zalety:
    • ładny zapach
    • szybko się wchłania, nie lepi się
    • regularnie używany, dobrze nawilża i zmiękcza
    • wydajny
    • niska cena
    Wady:
    • pozostawia wyczuwalny, ale nielepki film
    • niewygodna nakrętka