Cienie do powiek

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Re-Loaded, Affection Eyeshadow Palette Paleta 15 cieni do powiek

Makeup Revolution Re-Loaded Paleta Cieni do Powiek Affection
MAKEUP REVOLUTION Reloaded Paleta cieni Affection 15,2g 15.2 g

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 lutego 2025 o 17:17
    Paleta godna uwagi
    Ta paleta do makijażu marki Revolution, zawiera szeroką gamę kolorystyczną. Cienie są doskonale napigmentowane i bardzo dobrze się nimi pracuje. Dzięki tej palecie można stworzyć naprawdę świetny makijaż, gdyż dostępne są różne kolory i odcienie. Znajdziemy w tej palecie ciebie matowe bez błyszczącego efektu oraz cienie, zawierające brokat, nadające powiekom połysk i świetlisty efekt. Dzięki tej palecie możemy stworzyć makijaż zarówno dzienny jak i wieczorowy na szczególne wyjścia. Ja wybrałam tę paletę, ponieważ zależało mi na odcieniach beżowych i brązowych. Lubię makijaże, w których właśnie te kolory są dominujące. Paleta jest solidnie wykonana, cienie znajdują się w trwałym i solidnym opakowaniu na tak zwany zatrzask. Polecam serdecznie wszystkim paniom, lubiącym makijaż. Uważam,że za tę cenę, paleta ta jest naprawdę świetna. Szeroki wybór kolorów, trwałość oraz silna pigmentacja to zdecydowanie pozytywne cechy tego produktu.
    Zalety:
    • Odcienie beżowe
    • Odcienie brązowe
    • Szeroki wybór cieni z połyskiem i bez połysku
    • Efekt na oku
    • Pigmentacja
    • Niska cena
    • Wysoka jakość
    • Ładne opakowanie
  • 27 czerwca 2024 o 12:42
    Paleta cieni
    Paletkę mam już naprawdę długo, ona się chyba nigdy nie skończy! Cienie zarówno dla makijażu na większe wyjścia jak i na codzienny make-up. Błyszczące, mieniące się, bardzo dobrze się blendują i rozprowadzają po powiece, nie rolują się po kilku godzinach, bardzo fajnie tez robi się nimi kreski, nie rozmazują się w ciągu dnia. Cienie nie osypują się i 15 to ogromny wybór.
    Zalety:
    • Długotrwały, wydajny
  • 12 czerwca 2024 o 11:23
    Revolution Beauty
    Aktualnie już jej nie mam ale bardzo ją lubiłam na początki aby nauczyć sie pracować z błyskiem na oku jest świetna. Bardzo lubiłam te żółte kolory i różowe. Pięknie podbijają tęczówkę oka.
    Lothris
    26 lutego 2024 o 17:17
    Wyraźne błyski warte zainteresowania.
    Kolejna paleta, którą dostałam w prezencie urodzinowym. Paleta zawiera prawie same błyski, które w większości są bardzo dobrze napigmentowane. Mam problem tak naprawdę z delikatnie różowym matem (drugi od lewej), oraz skrzącym różem (ostatni na dole w rogu), tych cieni prawie nie widać po aplikacji (i to powtórzonej n razy). Podoba mi się obecność skrzącej czerni, która może być użyta również do kresek (często je tak stosuje). Złota są przaśne i wyraźne. Niestety ogólne zestawienie kolorów jest zbyt do siebie podobne. Mam wrażenie, ze paleta jest w połowie oszukana. Trwałość: trwalsze od droższej koleżanki co ma kształt czekolady (ta sama marka) Utrzymują się 10 godzin w codziennych warunkach. Na upały ich nie stosuję ze względu na to, że nie lubię nakładać błysków przy letnich sukienkach. Nie osypują się specjalnie, jedynie przy nadmiernej aplikacji. Opakowanie: tanie, mało wytrzymałe, nie posiada lusterka ani aplikatora. Nie nadaje się na podróż. Pomimo sporych podobieństw w odcieniu, 13 z 15 cieni zasługuje na 5, ale dwa są praktycznie wyłączone z użycia przez kiepską aplikację. Poza tym stosunek jakości do ceny jest bardzo dobry. Przy tej cenie można wiele wybaczyć.
    Zalety:
    • Dobrze napigmentowane błyski (13 z 15)
    • Całkiem trwałe
    • Dobrze ze sobą współgrają
    • Niezły stosunek jakości do ceny.
    Wady:
    • Małe zróżnicowanie kolorystyczne
    • Dwa cienie trudne w użyciu, nie zostawiają pigmentu albo bardzo mało.
    • Kiepskiej jakości opakowanie, podatne na złamania.
  • 4 października 2023 o 8:34
    Ładny zestaw kolorów
    Lubię paletki od Revolution, wybór jest ogromny - spędziłam duuuużo czasu szukając w internecie odpowiedniego zestawu tak, aby zużyć jak najwięcej kolorów. Skończyłam najbardziej neutralne i codzienne kolory z dotychczas używanej palety Fortune Favours i szukałam czegoś w podobnej kolorystyce. Mam brązowe oczy, więc w grę wchodziły brązy, beże, złoto, delikatne odcienie różu. Jak najmniej ciemnych, wieczorowych odcieni, bo aktualnie co raz rzadziej robię taki makijaż. I tak oto zdecydowałam się na paletę Affection. To piękny komplet kolorów takich, jakie chciałam. Dużo złota, beżu, brązu, jest trochę odcieni rudych, różowych, jest tylko jeden czarny cień. Bardzo uniwersalne zestawienie, dla mnie przede wszystkim do codzienniaków, ale jak się zdarzy mi gdzieś wyjść to też będzie z czego zmajstrować coś wieczorowego. Mamy tu błyski, maty, w internecie jest pełno swatchy, więc można zobaczyć jak one wyglądają. Cienie są dobrze sprasowane, drobno zmielone. Mam drobne "ale", bo porównując je do paletki Fortune Favours to muszę kilkakrotnie nakładać je na pędzel, by pomalować powiekę. Mam wrażenie, że nakłada się ich po prostu za mało. Pigmentację mimo wszystko oceniam dobrze - wiem, że profesjonalistom będzie pewnie zbyt słaba, ale ja chciałam taką paletę, którą nie zrobię sobie krzywdy i mogę zrobić szybki, lekki makijaż, bez nadmiernej precyzji i blendowania milionem pędzli. Nie pylą się i nie osypują zbyt mocno. Brokatowe odcienie i roznoszą drobinek po całym policzku, za to duży plus. Cienie ładnie łączą się ze sobą, blendują. Położone na bazę trzymają się w nienagannym stanie przez wiele godzin. Jeśli chodzi o opakowanie to paletka z tych budżetowych - prosty, cienki plastik, bez żadnych udziwnień i ozdobnych akcentów. Moja leży sobie bezpiecznie w organizerze, ale jeśli bym nosiła ją ze sobą na co dzień w kosmetyczce to podejrzewam, że szybko skończyłaby swój żywot. Cena oczywiście jak większość kosmetyków marki Revolution jest rewelacyjna. W drogerii internetowej kupiłam ją za ok. 20 zł, a patrząc na to, że nie maluję się cieniami codziennie to starczy mi na wieki. Zdecydowanie polecam, szczególnie początkującym, bo w moim mniemaniu jest to dobra paleta na start, na której można stawiać pierwsze kroki.