Fixery i utrwalacze makijażu

Anastasia Beverly Hills Dewy Set, Setting Spray Mgiełka do twarzy i ciała

• 3 lutego 2025 o 14:53
    Tak jak obieca producent
    Po aplikacji skóra wygląda mokro, zwłaszcza tuż po spryskaniu. Efekt glow jest intensywny i może sprawiać wrażenie wilgotnej cery, co nie każdemu będzie odpowiadać. Spray dobrze scala makijaż i eliminuje pudrowość, ale nie matuje skóry ani nie kontroluje sebum. Utrwalenie makijażu Nie jest to produkt o mocnym działaniu utrwalającym – raczej odświeża makijaż i dodaje mu efektu „dewy skin”. Po kilku godzinach może sprawić, że skóra wygląda bardziej błyszcząco, szczególnie jeśli masz tendencję do przetłuszczania się.
  • 29 marca 2023 o 23:43
    Cudowna mgiełka!
    Robi to, czego oczekuje od mgiełki - utrwala makijaż, ale nie jest to coś typu Kryolan, przepięknie scala warstwy makijażu i usuwa pudrowość, twarz nabiera zdrowego i promiennego blasku, daje to właśnie efekty „dewy skin”, który obiecuje producent. Ani mgiełka od Charlotte Tilbury, ani fix + od Mac, ani spray od Milk Makeup nie dawał takiego efektu, jak właśnie to cudo od ABH. Dodatkowo przepięknie pachnie, atomizer dozuje idealną mgiełkę. Jest to moja ulubiona mgiełka wykończeniowa, dzięki niej makijaż nie wygląda ciężko, a bardzo zdrowo i plastycznie. Niestety, ale żadna testowana przeze mnie mgiełka nie miała tylu plusów. Dla mnie jest to hit!
  • 9 listopada 2022 o 19:06
    No ideał to to nie jest
    Mgiełka wygląda pięknie i luksusowo. Bardzo podobało mi się to przesuwne zamknięcie. Zapach słodki kokosowy. Sama mgiełka ma w sobie zawieszone bardzo małe drobinki, ostatecznie na skórze nie wyglądają źle. Efekt to zmniejszony makijaż oraz długotrwały efekt nawilżenia. Głównym problemem tej mgiełki jest atomizer. Dozuje on potwornie duże krople przez co wygląda to fatalnie na skórze. Był to prezent, sądzę, że gdybym miała kupić to za tyle monet to byłabym trochę zawiedziona.
  • 25 maja 2020 o 17:28
    Nie warta swojej ceny
    Mgiełka do twarzy od marki Anastasia Beverly Hills jest przede wszystkim bardzo droga jak na mgiełkę. Szczerze mówiąc za tę cenę oczekiwałam cudów, których niestety nie dostałam. Mgiełka ma bardzo przyjemny zapach, ochładza, zbiera pudrowość z twarzy i to byłoby na tyle z zalet. Nie zauważyłam, żeby wydłużyła trwałość makijażu, atomizer nie rozpyla odpowiednio produktu i kiedy zbyt blisko użyjemy mgiełki zostawia kropki płynu na twarzy, który delikatnie ściera podkład. Przyjemny produkt, ale za tę cenę miałabym 5 mgiełek o podobnym, albo nawrt lepszym dzialaniu.