Kremy pod oczy

HelloBody Coco Smooth, Daily Eye Cream Krem pod oczy

• 9 lutego 2025 o 20:11
    Nawilża okolice oczu
    Krem pod oczy otrzymałam w jednym z pudełek Be Glossy co mnie bardzo cieszy bo sprawdził się bardzo dobrze. Myślę, że jeszcze kiedyś do niego wrócę :) Opakowanie- tubka o pojemności 15 ml. Wieczko zakręcane, wygodne w użyciu. Szata graficzna jest minimalistyczna ale bardzo ładnie się prezentuje. Podoba mi się :) Zapach i konsystencja - zapach jest bardzo przyjemny, słodki ale nie duszący. Wyczuwam nutkę kokosu :) bardzo mi się podoba. Konsystencja jest gęsta, treściwa ale szybko się wchłania. Działanie - krem bardzo ładnie nawilża okolice oczu, szybko się wchłania. Skóra jest napięta i gładka :)
    Zalety:
    • nawilża i wygładza okolicę oczu
    • przyjemny zapach
    • wygodne opakowanie
    • wydajny
  • 12 czerwca 2023 o 17:02
    Nie za taką cenę
    Krem pod oczy marki Hello Body dostałam w zestawie od koleżanki. Zapach delikatny - kokosowy (dla Mnie na plus, ale nie każdy lubi), konsystencja kremowa - również super, działanie wygładzające i fajne pod makijaż. Ale czy warte swojej ceny? No nie dałabym. W takiej półce cenowej wybrałabym co innego.
    • skład
    • działanie
  • 27 marca 2023 o 10:47
    Fajny ale cena to przesada...
    Gdyby nie ta cena to kupiłabym go jeszcze. Faktycznie jest delikatny i dobrze nawilża skórę wokół oczu, ale znam tak samo dobre i w tańszej cenie... Zapach był bardzo przyjemny, konsystencja bardzo delikatna. Pozostawiał skórę dobrze nawilżoną i gotową do dalszego działania. Fajnie sprawdzał mi się też przed nałożeniem makijażu. Lubiłam go, jest warty polecenia.
    Zalety:
    • Delikatnie pielęgnuje
    • Nawilża
    • Ładny zapach
  • 18 stycznia 2023 o 21:10
    Jak za taką cene to nie wiem czy warto
    Jakiś czas temu o tej marce było bardzo głośno i nie powiem bardzo mnie korciło aby coś przetestować. Teraz jakby temat ucichł ,a ja skusiłam się na krem pod oczy krem za około sto złotych czy warto ... Papierowy kartonik, a w nim plastikowa tubka 15 ml szata graficzna opakowania minimalistyczna Krem ma delikatny zapach taki jakby kokos mdlawy no mi nie przeszkadza ale też jakoś za bardzo się nie podoba. Konsystencja kremowa treściwa choć szybko się wchłania. Skórę zostawia miękka i nawilzona niby ma wygładzać ale tego nie zauważyłam. Szczerze to po kremie za stówkę spodziewalabym się czegoś więcej
  • 13 października 2022 o 9:26
    Całkiem przyjemny, lekki krem.
    Markę HelloBody poznaję dzięki pudełku kosmetycznym, jest to już drugi produkt w moich rękach. Delikatny krem pod oczy, który nawilża, wygładza, nadaje się pod makijaż, bez silnych substancji zapachowych, ale z delikatną nutką kokosa. Konsystencja: lekka formuła sprawia, że krem szybko się wchłania, nie lepi się, dobrze współpracuje z makijażem, idealny do porannej pielęgnacji. Działanie: moja skóra wokół oczu jest bardzo wymagająca, nie raz, nie dwa zbyt słabo nawilżającymi kosmetykami zrobiłam sobie krzywdę, łatwo u mnie o suche skórki na powiekach, swędzące i czerwone podrażnienia. Całe szczęście z kremem HelloBody nie miałam takiego problemu, skóra wyglądała zdrowo, na zadbaną, nie swędziała ani nie piekła. Z chęcią powrócę do tego kremu, super działał na moją skórę. Krem, jak i cała marka, jest nietestowana na zwierzętach, ogromny plus. Zapach: bardzo delikatny aromat kokosa, nie jest perfumowany Opakowanie: tubka przyjazna środowisku, zrobiona z recyklingu, Miękkie, dziubek malutki, więc nie wyciśnie się zbyt wiele kremu. Zawsze przecinam opakowania, bo nienawidzę marnotrawstwa, tutaj było jeszcze sporo produktu.
    Zalety:
    • super nawilża, wygładza, dba o wymagającą skórę wokół oczu
    • nie testuje na zwierzętach
    • lekka formuła, idealna pod makijaż
    • bardzo delikatnie pachnie
    • wydajny
    Wady:
    • Nie znajduję,