Kremy pod oczy

Isana Q10, Anti-falten Augencreme Przeciwzmarszczkowy krem pod oczy

Edytaj7
    28 grudnia 2021 o 14:29
    Nie robi nic
    Krem kupuję chyba z przyzwyczajenia. Opakowanie jest bardzo wygodne w użyciu. Precyzyjna końcówka ułatwia nabranie odpowiedniej ilości kremu. Ten ma bardzo lekką formułę. Dobrze się wchłania i delikatnie nawilża skórę pod oczami. I tyle, nie robi nic więcej. Na szczęście też nie szkodzi. Muszę przyznać, że jest bardzo wydajny.
    • nie uczula
    • wydajny
    Wady:
    • brak jakiegokolwiek działania obiecywanego przez producenta
  • 30 października 2020 o 21:26
    Średni
    Jest on wydajny, Ma lekką konsystencję, Nawilża, ale nie aż jakos bardzo mocno Wygładza, ale bez spektakularnych efektów, Nie podrażnia, ani nie uczula,
  • 9 lipca 2020 o 20:43
    Średniak
    Kremu zaczęłam używać przypadkiem, siostra kupiła, nie użyła i oddała go mi. A jako,że właśnie skończył się mój krem, to postanowiłam spróbować. Krem ma lekką konsystencję, nie podrażnia, nie uczula, lekko nawilża. I to tyle. Cudów nie ma, jest delikatny, taki w sam raz dla niewymagających.
    • szybko się wchłania
    • nie podrażnia
    • nawilża
    Wady:
    • poza lekkim nawilżeniem nie spełnia obietnic
  • 8 listopada 2019 o 20:45
    Przeciwzmarszczkowy krem pod oczy
    Isana Q10 to krem pod oczy o działaniu przeciwzmarszczkowym, o działaniu wygładzającym. Ma dość lekką konsystencję, nie podrażnia zostawia nawilżoną skórę pod oczami. Zawartość koenzymu Q10 ma chronić naszą skórę przed szkodliwymi czynnikami. Krem dedykowany jest osobom po 40 roku życia. Posiada praktyczne opakowanie ze zwężoną końcówką tubki dzięki czemu precyzyjnie możemy zaaplikować krem po oczami bez obawy o utratę zbyt dużej ilości produktu. Niestety po codziennym stosowaniu nie zauważyłam zmiany jakości mojej skóry. Do plusów jednak należy zaliczyć to, że nie wpływa na kosmetyki nałożone na niego przez co może stanowić dobrą bazę pod oczy.
    Zalety:
    • lekka formuła
    • nie podrażnia
    • niska cena
    • dobra wydajność
    • praktyczne opakowanie
    • zawartość koenzymu Q10 i witamin
    • prosta szata graficzna
    • łatwa dostępność
    • nie wywołuje efektu ściągnięcia
    Wady:
    • brak efektów

Zobacz także inne Kremy pod oczy