Cienie do powiek

I Heart Revolution Creme Brulee Chocolate Shadow Palette Paleta 18 cieni do powiek

• 2 listopada 2024 o 18:15
    Revolution Paleta Cieni Chocolate Crème Brulee – urocza i funkcjonalna
    Pigmentacja jest w porządku – kolory dobrze się nakładają i łatwo blendują, choć do uzyskania intensywniejszego efektu czasem potrzebne są dwie warstwy. Opakowanie w formie czekolady to prawdziwa gratka! Wygląda jak słodka przekąska, którą aż chce się mieć pod ręką – cudowny akcent, który dodaje uroku całej palecie. Jakość wykonania również nie zawodzi, a samo etui jest trwałe i praktyczne. Podsumowując, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Paleta Revolution Chocolate Crème Brulee to nie tylko piękny dodatek do mojej kolekcji, ale też świetna paleta do codziennego makijażu. Na pewno będę często po nią sięgać!
    Zalety:
    • Piękne opakowanie w formie czekoladki, które przyciąga wzrok
  • 1 lipca 2021 o 17:34
    Bardzo przyjemna
    Creme Brulee udało mi się dorwać na jakiejś szalonej promocji (za 16zł!). Od jakiegoś czasu za mną chodziła, więc nie wahałam się nawet chwili. Może jakość Revolution nie jest jakoś porywająca, ale moim zdaniem do takiego codziennego makijażu bez spiny spokojnie się nadaje, tym bardziej, że te nowsze czekoladki są jakościowo dużo lepsze od tych pierwszych. Kolorystycznie mi się mega podoba- jest świetna do zielonych oczu i rudych włosów. Tego fioletu jeszcze ani razu nie użyłam, ale neutralne odcienie i te żółte są bardzo ładne. Gdy pierwszy raz spróbowałam Carmelized to byłam w pozytywnym szoku. Trwałość nie porywa ale jest ok. Maty bez problemu się ze sobą łączą i dobrze się rozcierają. Perłą trochę brakuje mocy, ale za tą cenę nie mam na co narzekać.
  • 18 lutego 2021 o 22:16
    Lubie
    Paletka i heart revolution creme brulee dostępna była w promocji za około 33zl. Opakowanie tej paletki to smakowita czekoladka, w kolorze żółto brązowym. Bardzo podoba mi się ten design. Czekoladki są w różnych odcieniach. Paletka posiada duże lusterko. Opakowanie wykonane jest z plastiku. W środku znajdziemy 18 odcieni. Kolory są matowe oraz metaliczne. Mamy tu ciepłe jak i chłodne odcienie. Ta paletka wykonamy zarówno dzienny jak i wieczorowy makijaż. Ciebie dobrze się ze sobą łącza i blenduja. Z pigmentacja jest ok choć niektóre cienie są słabo napigmentowane. Fajnie ze możemy dostać fajna paletkę za niewielke pieniądze. Plus za duży wybór paletek, myślę że każdy znajdzie odcienie dla siebie.
    Zalety:
    • kolorystyka
    • dobra jakosc
    Wady:
    • niektóre cienie są słabo napigmentowane
  • 5 lutego 2021 o 16:45
    Kolorystyka średnia , jakość zadowalająca
    Tak naprawdę nie miałam w planach kupować Creme Brulee , kolory nie specjalnie mnie zachwycały gdy oglądałam w internecie ale podczas wyprzedaży tej marki W Rossmannie dałam się skusić a właściwie córka mnie namówiła . Paleta zawiera żółte kolory, brązy, beże , znajdzie się też coś śliwkowo-fioletowego. Czyli nic odkrywczego, nic szalonego. Określiłabym tę paletę jako taką słoneczną ale dzienną wersje. I na lato i na jesień. Opakowanie to tradycyjna czekolada. Żółta z brązową polewą. W środku lusterko i cienie podpisane na opakowaniu. Czyli standard , nie ma się nad czym rozpisywać. Ja kupiłam ją za 32 zł. Myślę że cena dobra jak na 18 cieni o różnym wykończeniu. *Cienie matowe są dobrze napigmentowane i ładnie się rozkładają na powiece . Nie robią prześwitów, nie rolują się, Nie są suche więc osyp też jest minimalny głownie wtedy gdy nabiorę za dużo na pędzel. Słabymi cieniami w tej palecie jeśli chodzi o matowe są kolory: -Brulee jasnobeżowy którego nie widać nawet na swatchu a co dopiero na oku - cień Burnt taka zgaszona śliwka kolor ładny ale przy rozcieraniu wytraca się *Błyszczące cienie są niezwykle miękkie , gładko się rozcierają i mocno lśnią. Cień który podchodzi delikatnie pod wykończenie foliowe bo daje tafle na oku to Sweeten. Niestety jego kolor taki miedziany z podtonem czerwonym sprawi że chyba nigdy go nie użyje bo w takich barwach wyglądam na bladą i chorą. Cienie są trwałe, nie rolują się na powiece. Jak rano zrobię makijaż to po 8 godzinach nadal wygląda ładnie. Może nie idealnie ale zadowalająco. Kolorystycznie paleta bez szału, jakościowo jest dobrze. Niestety nie jest to wersja po którą często sięgam nie mniej jednak dla kogoś innego może być hitem. PLUSY -słodkie opakowanie -dużo kolorów do wyboru -cienie matowe i błyszczące -duże lusterko -dobra pigmentacja -trwałość na pewno do 8 godzin -nie rolują się na powiece -praktycznie brak osypu -cena promocyjna do przyjęcia MINUSY -nie wszystkie kolory są dobre jakościowo
  • 1 lutego 2021 o 18:35
    taka sobie
    paleta w ładnym porządnym opakowaniu. w środku znajdziemy średniej jakości cienie zwłaszcza błyski które są bardzo płaskie, wyglądają jak z przed 10 lat. co do matów są całkiem ok dla osób które nie wymagają dużo. ładnie się blenduja ale tez przy cienich podobnych kolorystycznie tworzy się jednobarwna plama
    • lusterko
    • w miare ok cena
    • spoko dla początkujących
    Wady:
    • słabe błyski