Maseczki klasyczne

Nacomi Rose Face Mask Soothing & Calming Deep Hydrating Maseczka Różana

• 4 stycznia 2023 o 14:38
    Nacomi- możecie wycofać to z oferty
    Oj nie. Ten produkt to zło Zło wcielone ktore zabije wam ulubiony sweter, ktory macie akurat ja sobie, bo ścieka z twarzy i kapie. Nie wiem co producent ma w głowie, wypuszczając cos takiego na rynek. Moze to próba sabotażu? Maseczka ma formę żelu, bardzo gęstego i kleistego. Nakładamy ja na twarz i bron Boze zeby sie wam włos przykleił do cery, bo bedzie juz do usunięcia z cebulka. Wydaje sie byc wszystko gęste i przyklejone do twarzy, ale jak usiądziecie na kanapie to po kilku chwilach okaże sie ze ściekacie na kanapę i ciuchy. Zapach okrutny. Nie nawilza. Ciezko sie zmywa. Ogólnie jak nałożnice sobie kleju na twarz efekt bedzie podobny. Wykorzystałam ją tylko dlatego ze dodałam do niej glinkę i nakladalam mieszankę z Glinka.
    Zalety:
    • nie zapycha
    • Konsystencja
    • Działanie
  • 9 marca 2022 o 21:50
    To nie jest to czego się spodziewałam
    Kupiłam tą maseczkę, ponieważ przyjaciółka bardzo mocno zachwalała markę Nacomi. Faktycznie opakowanie produktu zachęca do kupna. Zapach intensywny różany. Produkt veganski co również jest plusem. Po otwarciu maseczki konsystencja wydaje się być bardzo w porządku, jednak po nałożeniu na twarz zamienia się w kisielowa konsytencję. Co nie do końca wyglada dobrze na skórze. Jeśli chodzi o zmywanie produktu, to ja używałam do pomocy żelu do twarzy oraz cieplej wody. Inaczej niestety ciężko było zmyć produkt. Jeśli chodzi o działanie to zauważyłam, ze nawilża oraz koi skórę. Ja mam dosyć sucha skore wiec u mnie nawet się sprawdziła ta maseczka.
  • 15 lutego 2022 o 7:20
    Raczej na tak
    Maska bardzo ciężko się zmywa, ale za to zostawia skórę cudownie nawilżona i napiętą. Konsystencja ciężkiego żelu/miodu dla niektórych może być odpychająca, mi nie robiła większej różnicy. Niestety ciężko ją nałożyć przez co czasem można nałożyć jej za dużo, przez co produkt jest mało wydajny. Piękny różany zapach
  • 19 lipca 2021 o 22:30
    Katastrofa
    Maseczka jest gęsta, lepka i trudno się rozprowadza. Nie zauważyłam żadnych efektów. Trudno się zmywa i pozostawia na twarzy czerwony kolor i uczucie lepkości. Nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • zapach, konsystencja,
  • 12 maja 2021 o 7:46
    Ogromne rozczarowanie
    Maseczkę kupiłam, bo uwielbiam różane kosmetyki, ze względu na to że bardzo lubię różany zapach, a firmę Nacomi poleca wiele osób wiec chciałam przetestować coś od nich. Jakież było moje rozczarowanie gdy powąchałam maseczkę i nie wyczułam różanego zapachu, maseczka bardziej pachnie mi czymś sztucznym, nie jest to miły zapach, którego się spodziewałam. Przechodząc do nałożenia produktu, tutaj również kolejne rozczarowanie, maska według producenta ma konsystencje miodu, to fakt klei się i jest dosyć gęsta, jednak po nałożeniu na twarz zmienia się w trudną do rozprowadzenia po twarzy galaretę. No ale ok, pozostawiamy maseczkę na 10-15 min po czym spłukujemy ją ciepłą wodą, nie wiem czy komuś się to udało, bo mi nie bardzo, musiałam użyć dodatkowo wacika, a potem jeszcze umyć cała twarz pianką do mycia twarzy, coś okropnego, namęczyłam się niemiłosiernie. Z efektów zauważyłam, że twarz była uspokojona, a podrażnienia załagodzone, może delikatne wygładzenie, ale raczej bez większych fajerwerków. Niestety czuje, że były to zmarnowane pieniądze.
    • klejąca konsystencja
    • trudna aplikacja