Podkłady

Wet n Wild Photofucus, Stick Foundation Podkład w sztyfcie

Nasi użytkownicy zostawili 50 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 maja 2021 o 21:39
    Naturalny efekt
    Podkład jest rewelacyjny. Udało mi się bez problemu dobrać odpowiedni odcień. Konsystencja podkładu jest bardzo gęsta. Po aplikacji na twarz konieczne jest rozprowadzenie go przy użyciu gąbeczki (a nie np. palca!!!). Kosmetyk świetnie kryje, ujednolica cerę i wyrównuje koloryt. Nie zapycha porów i długo się utrzymuje. Zapach jest średni ale nie czuć go po aplikacji.
    Zalety:
    • krycie
    • łatwy dobór odcienia
    Wady:
    • zapach ale nie czuć go po aplikacji
    Ann9555
    20 lutego 2021 o 10:49
    Znowu pudło
    Na początku zaznaczę że mimo tego że nie polubilam się z tym podkladem to i tak jest dużo lepszy od innych testowanych przeze mnie sztywtow . Podkład ma wygodne opakowanie i fajnie że powierzchnia sticku jest duża. Dosyć kremowa konsystencja, ładnie sunie po skórze za co duży plus. Zapachu dla mnie brak. Krycie niezle powiedzialabym średnie w kierunku pełnego. Niestety ja znowu na swojej mieszanej cerze miałam problem z niektórymi partiami mojej twarzy ponieważ podklad albo sie ważył albo po prostu z nich zjeżdżal. Na pozostałych partiach twarzy gdzie siadl dobrze trzymal sie tak długi czas. Na pewno jest to podklad,który widac na twarzy. Trzeba uważać z pudrem bo mocno uwydatnia jego krycie i efekt maski. Przy mojej mieszanej cerze juz po ok.4 godzinach mocno się wyswieca i w ciągu dnia schodzi z twarzy.
  • 2 grudnia 2020 o 13:31
    Dobry dla suchej skóry
    Podkład w sztyfcie Wet n Wild otrzymałam w ramach testów od Wizaz.pl. Pierwsze użycie było nie do końca sukcesem, gdyż efekt po przypudrowaniu pudrem prasowanym z tej serii spowodował, że podkład wyglądał ciężko i bardzo pudrowo. Efekt jaki dał po przypudrowaniu sprawiał, że podkład był bardzo widoczny i wyglądał bardzo sucho tym samym podkreślając zmarszczki zwłaszcza w okolicy ust. Nie poddałam się i.. Co było miłym zaskoczeniem, to efekt jaki daje sam podkład bez pudrowania. Naprawdę pięknie stapia się ze skórą, odcień to kwestia indywidualna, ale jeśli ktoś trafi z wyborem będzie bardzo zadowolony. Wiadome, że nie utrwalając podkładu tracimy na trwałości, próbowałam z kilkoma pudrami sypkimi (eveline, laura, hean, paese) i niestety w różnym stopniu ale ten efekt pudrowości się utrzymywał. Podsumowując, bardzo fajny produkt, tylko trzeba nauczyć się go używać. Ja jestem na tak, gdyż do makijażu dziennego nadaje się świetnie.
  • 1 grudnia 2020 o 11:42
    Ogólnie ok, ale nie dla mojej cery mieszanej
    Dziękuję za możliwość przetestowania podkładu. Mam cerę mieszaną. Oceniam odcień Soft Ivory. Jest to jasny, żółtawy kolor, który będzie pasował większości z nas. Podkład ładnie się rozprowadza na twarzy. Ma konsystencje gestego kremu. Ma mocne krycie, ładnie wygląda na twarzy. Przypudrowany lżejszym pudrem po ok 3 h zaczynał się wyświecać w strefie T. Gdy następnym razem użyłam matującego pudru efekt świecenia pojawiał się dopiero po ok 5h. Myślę, że dla cery normalnej będzie idealny. Bądź suchej ale wypeelingowanej bo moze podkreślic suche skórki.
    Zalety:
    • Odcien
    • Mocne krycie
    • Ładnie wygląda na twarzy
    Wady:
    • Nie dla cery mieszanej, gdyż szybko się wyświeca w strefie T
  • 28 listopada 2020 o 14:57
    Ekstra na niedostępny
    Idealny do krycia niedoskonałości. Moja mieszaną cera często płata figle i potrzebuje miejscami mocnego krycia. Sztyft sprawdza się idealnie. Na całą twarz może być za ciężki ale na miejsca wymagające tuszowania jest genialny