Szampony do włosów

Balea Feuchtigkeit Shampoo mit Mango-Duft Szampon nawilżający do włosów suchych

• 8 lipca 2024 o 13:26
    letni zapach
    Od pewnego czasu używam szamponu nawilżającego Balea Feuchtigkeit Shampoo z zapachem mango i jestem bardzo zadowolona z jego działania. Szampon ten jest idealny do włosów suchych, które potrzebują dodatkowego nawilżenia. Zalety: 1.Skuteczne Oczyszczanie: Szampon świetnie oczyszcza włosy i skórę głowy, usuwając wszelkie zanieczyszczenia i pozostałości po produktach do stylizacji. Po umyciu włosy są świeże i lekkie. 2. Nie wysusza: Szampon nie przesusza włosów, co jest szczególnie ważne dla osób z suchymi kosmykami. 3.Piękny Zapach: Zapach mango jest przepiękny – słodki, owocowy i bardzo przyjemny. Utrzymuje się na włosach przez dłuższy czas, co sprawia, że mycie włosów staje się jeszcze przyjemniejsze. 4. Dobra Cena: Szampon Balea jest dostępny w przystępnej cenie, co czyni go świetnym wyborem dla osób, które szukają skutecznego produktu bez nadmiernego obciążania budżetu. Wady: 1. Dostępność: Szampon może być dostępny głównie w drogeriach DM, co może być utrudnieniem dla osób, które nie mają do nich łatwego dostępu. Podsumowując, Balea Feuchtigkeit Shampoo mit Mango-Duft to bardzo dobry wybór dla osób z suchymi włosami. Świetnie oczyszcza, nawilża i pięknie pachnie, a do tego jest dostępny w atrakcyjnej cenie. Polecam go każdemu, kto chce zadbać o swoje włosy i cieszyć się przyjemnym zapachem mango.
    Elienna
    3 maja 2021 o 22:27
    BaleaLove
    Kocham produkty Balea ale ten szampon jest zdecydowanie moim ulubionym, a w połączeniu z odżywką petarda ;) Przepięknie pachnie, włosy po nim są mięciutkie jak po wizycie u fryzjera. Zapach na włosach utrzymuje się zaskakująco długo. Nigdy nie mam go dość ;)
  • 7 stycznia 2021 o 11:03
    Bardzo dobry
    Szampon w pełni spełnia moje oczekiwania. Dobrze się pieni, jest wydajny, ładnie pachnie i nawilża moje włosy. Od szamponu nie wymagam nic więcej. Opakowanie jest ładne, pomarańczowe. Produkt wydobywa się bez problemów. Jak za taka niska cenę bardzo dobry produkt.
    Zalety:
    • zapach, wydajność, dobrze się pieni
  • 21 kwietnia 2020 o 11:13
    Świetny, polecam
    Zacznę może od zapachu, który jest przepiękny bardziej przypomina mi brzoskwinie niż mango ale i tak mi odpowiada. Cała łazienka jest otulona zapachem tego szamponu. Włosy stają się miękkie i miłego w dotyku.
    Zalety:
    Wady:
    • Mało dostępny w Polsce
  • 24 marca 2020 o 12:40
    Absolutny hit :D
    Kocham go :D brak słów do określenia jaki ten szampon jest cudowny dla mnie . Zawsze kupuję go na zapas i używam całej linii o tym zapachu. Moje włosy też go uwielbiają co odwdzięczają mi w wyglądzie :D szampon idealnie się pieni , jak na moje włosy do pasa biorę go dosłownie odrobinkę . Zdecydowanie spełnia swoją funkcję nawilżenia . Moje włosy są z natury suche i uwielbiają się puszyć ehh. Dzięki temu kosmetykowi pożegnałam busz na głowie , który nie wyglądał zbyt fajnie :D Włosy są miękkie po umyciu nim , pachnące . Mam nadzieję że zawsze będzie dostępny w dm hehe :D Zapach jest tak przepiękny że aż ma się ochotę zjeść ten szampon