Korektory do twarzy

Hourglass Vanish Airbrush Concealer Korektor do twarzy

Sephora
Hourglass - Vanish Airbrush Concealer - Korektor - Vanish Airbrush Concealer - Topaz - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 marca 2025 o 15:16
    Korektor Hourglass
    Korektor hourglass wygląda pod okiem przepiękniee!!! Nie wchodzi w zmarszczki, wytrzymuje cały dzień, a co najważniejsze nie waży się. Niewielka ilość wystarczy by zakryć cienie pod oczami oraz wszystkie niedoskonałości.
    Zalety:
    • Trwałość formuła kolory
  • 3 lutego 2025 o 2:41
    Ulubiony!
    wysoko kryjący, a jednocześnie lekki korektor o półmatowym wykończeniu. Odcień Sepia to ciepły, średni beż, idealny dla osób o oliwkowych i żółtych tonach skóry. Świetnie mi się sprawdza przy cerze mieszanej bez obciążenia cery ????
    Zalety:
    • Plusy:
    • Świetne krycie – maskuje cienie pod oczami i niedoskonałości bez efektu maski
    • Długotrwałość – nie wchodzi w zmarszczki i utrzymuje się przez cały dzień
    • Kremowa, łatwa do rozblendowania formuła
    Aniaa77
    5 stycznia 2025 o 18:29
    Bardzo ładny kryjący korektor
    Kupiłam korektor około dwa tygodnie temu. Korektor jest bardzo wydajny, kryje niedoskonałości i na prawdę lubię go używać natomiast trzeba odnaleźć swój sposób na używanie go. Na początku bardzo mi się rolował ale jak przetestowałam go przez kilka dni wygląda teraz cudownie na mojej twarzy. Jeśli masz suchą cerę to jednak zainwestowałabym w coś innego. Mam kolor crème i jest idealny dla mojego odcienia skóry.
    Zalety:
    • Odcień, krycie
    Wady:
    • Może się rolować
    W perfumerii
  • 23 grudnia 2024 o 21:21
    Dobry korektor
    Korektor ładnie kryje, lecz musiałam się nauczyć z nim pracować bo przez pierwsze pare dni strasznie się ścierał i rolował przy nakładaniu. Po testowaniu przez dwa tygodnie jestem zadowolona z efektu jaki daje. Mam w odcieniu cotton i do mojej tonacji wcale nie wygląda żółto, ale polecam poprośić o próbkę w sephorze żeby w domu na spokojnie dobrać kolor
    Zalety:
    • krycie
  • 8 czerwca 2024 o 9:45
    Efekt odwrotny od zamierzonego.
    Posiadam odcień creme, który dla mojej jasnej cery jest jednak za ciemny i zbyt pomarańczowy. Generalnie cała paleta odcieńi recenzowanego mazidła jest tak średnio dobrze przemyślana. Są one albo zbyt żółte, albo zbyt różowe itp. Korektor ma taką dziwną, niby kremową, a jednocześnie wodnistą konsystencję. Cięzko się z nim pracuje, nie rozprowadza się dobrze na skórze. Pod oczami w moim przypadku nie sprawdził się w ogóle, jest dla tego obszaru po prostu zbyt ciężki. Wolę zdecydowanie aplikować lżejsze i rozświetlające formy na ten delikatny obszar twarzy jaką jest okolica oczu. Mój faworyt to Touche Eclat od YSL póki co. Korektor z jednej strony naprawdę dobrze kryje, ale tworzy tym samym efekt maski. Zamiast upiększać, on podkreśla każdą suchą skórkę , uwidaczniając niedoskonałości cery tak naprawdę. Wysusza, wchodzi w załamania cery sprawiając ,że ta wygląda zdecydowanie gorzej po jego aplikacji niż przed nią. Jak dla mnie to kasa wyrzucona w błoto (i to nie mała zresztą). Generalnie nie polecam . I tyle w temacie korektora od Hourglass,,,,
    Wady:
    • Ogół :)