Cienie do powiek

Natasha Denona Love Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

• 26 października 2020 o 12:46
    Ładna kompozycja kolorystyczna
    Przed zakupem tej konkretnej palety marki dosyć się opierałam, jakoś nie do końca przekonywała mnie kolorystyka. Jest czerwień, obok srebro, śliwka, fiolet, róż...coś mi tu nie grało wizualnie. Jakoś dużo tego wszystkiego i wkradał się w mojej opinii tutaj jakiś chaos...dopóki nie zaczęłam używać tych kolorów i nie przekonałam się, jak to wszystko genialnie potrafi się ze sobą łączyć. Do zakupu jednak przekonały mnie ostatecznie swatche cieni błyszczących na żywo - nawet jeśli mamy już mnóstwo róży i ciepłych szampańskich beżów, to jednak warto. Te są wielowymiarowe, przepięknie iskrzą wieloma drobinkami. Mamy różowy duochrom i topper obok, ciemną śliwkę i wielowymiarowy, morelowy duochrom u góry. Są piękne, nic więcej nie trzeba dodawać. Ale maty też są w ładnych odcieniach, te dwa róże odświeżają powiekę, nie wyglądają jak tania barbie. Jest też zgaszony róż, malinowy, dwa niespotykane fiolety, bardzo ciemna śliwka. Wszystkie te odcienie są po prostu bardzo ładne i twarzowe, dają równocześnie bardzo duże możliwości makijażowe, jeśli chodzi o kolorystykę. Ja nie zauważam słabszej jakości, dla mnie paletka to brylancik, nie wyobrażam sobie mojej kolekcji bez niej.
  • 2 marca 2020 o 18:13
    Jakość Natashy.
    Zacznę od tego, że pojawiły się opinie, że paleta Love jest podobna do Sunrise. NIE, nie jest :) Opakowanie przepiękne, dobrze wyważone. Plastikowe, porządne, dopracowane w 100%. Ogólnie patrząc na wygląd palety - majstersztyk. Jest słodka ale nie aż tak słodka jak ABH&Amrezy (aż mdli). W ogóle myślę, że wszystkie palety Natashy (oprócz tych mini) wyglądają "bogato", za co duży plus przy takiej cenie palet. Paleta kosztuje 309 zł, 15 cieni, łącznie 19,25g. Cienie błyszczące: niezwykle miękkie, dopracowane, nie osypujące się, dające wielowymiarowy efekt. Bez znaczenia czy nakładane na bazę, na mokro, czy bez bazy, na sucho. Maty: Klasyka Natashy ... Masełkowate, pięknie się ze sobą łączą, świetnie blendują, osypywanie jest minimalne. Nie odnotowałam z nimi żadnego problemu. Spotkałam się z opinią, że w przypadku ocienia Trust są problemy ... Odniosę się do tego tak: jak wiemy, fiolet jest bardzo trudnym kolorem. Nie tylko w palecie Natashy, ale w ogóle. Ciężko zrobić fiolet. A jeszcze ciężej w przypadku tak napigmentowanego fioletu jak Trust jest sobie z nim poradzić na powiece, stąd te opinie ... Moja rada: nie rozcierać go, a wklepywać i ... problem zniknie. Klucz to sposób aplikacji tego cienia. Wniosek taki, że to nie cień jest problemem a aplikacja. Love Palette to przepiękna, kolorystycznie perfekcyjnie dobrana paleta o jakości typowej dla palet Natashy. Kolorystyka dla każdego, ciepło-chłodna tonacja. Pigmentacja cieni nadal jest zadziwiająca i zachwycająca. Trwałość cieni na najwyższym poziomie. Z całego serducha polecam.