Pomadki i szminki

Nutridome Matowa pomadka do ust w płynie

• 13 listopada 2023 o 22:34
    Mega trwała, piękne kolory i nie wysuszająca formuła
    Matowe wykończenie wygląda naturalnie, nie płasko. Pomadka przekonuje mnie swoją trwałością i mimo matowego wykończenia brakiem wysuszenia ust. Ma piękne kolorki. Jej płynna konsystencja dobrze rozprowadza się na skórze ust. Szybko zastyga. Pomadka znajduje się w zgrabnym opakowaniu z precyzyjnym aukatorem.
  • 8 listopada 2022 o 17:05
    Ładne kolory i dobra trwałość
    Matowe pomadki w płynie kupowałam na raty, kusiła niska cena i piękne kolory na zdjęciach reklamowych. Najpierw kupiłam pomadkę w kolorze 12 brudnego różu. Troszkę nie trafiłam z tym kolorem, po zdjęciach sądziłam, że będzie ciut ciemniejsza ale nie jest źle do codziennego biurowego makijażu pasuje. Cena nadal kusiła więc podczas kolejnych zakupów kupiłam jeszcze kolor 15 ciemna wiśnia. Ten podoba mi się zdecydowanie bardziej ale do pracy jest jednak zbyt mocny. Pomadki bardzo fajnie się nakłada, mają przyjemną aksamitną konsystencję. Pięknie pachną tak owocowo-landynkowo. Dobrze trzymają się na ustach, nawet po jedzeniu. Nie podkreślają suchych skórek ani spierzchnięć. Po jakimś czasie po aplikacji czuję jakbym miała trochę wysuszone usta ale nie widać tego po nich. To chyba tylko takie odczucie bo pomadka jest matowa. Pomadki są bardzo wydajne i szczerze polecam wypróbować je na sobie. Za cenę 6,90 naprawdę warto.
    Zalety:
    • kolor,
    • zapach,
    • trwałość,
    • cena,
    • wydajność.
    Wady:
    • Nie podoba mi się trochę uczucie suchych ust po nałożeniu pomadki.
    Ejvaaa
    3 października 2022 o 12:15
    Jedne z lepszych matowych pomadek jakie miałam!:)
    Jestem posiadaczką 2 odcieni : ☆ 13 Strawberry cocktail ☆11 Rose frappe Jeden odcień kupiłam na promo w apce nutridome , a drugi dostałam w prezencie . Sam design opakowania bardzo mi się podoba. Minimalistycznie i z klasą. Pojemność to 9ml . Aplikator-mega mi się podoba-malutki, Precyzyjny- idealnie sunie po ustach dozując odpowiednią ilość. ● Zapach Obie pomadki mają obłędny zapach! Taki słodki, cukierkowy wręcz, ale nie nachalny . Co mamy w środku? •Witamina C -ujędrnia i wygładza nasze usta •Witamina E - zwiększa elastyczność skóry warg , skóra staje się miękka I nawilżona •Wosk pszczeli- regeneruje , warstwa ochronna przeciwko utracie wody •Olej rycynowy - zwiększa trwałość oraz przyczepność produktu. Zmiękcza usta , nawilża, tonizuje I działa przeciwzapalnie ♡♡♡ Działanie ♡♡♡ Dla mnie ta matowa pomadka jak na razie jest moją top 1 ! Bije nawet legendarne maty od Maybelline! Tak ! Jest niezwykle komfortowa w noszeniu, mając ja cały dzień na ustach nie czuję uczucia ich ściągnięcia ani żeby coś było na mloch ustach ! W trakcie dnia nie zjada się podczas jedzenia ani picia . Ale co najważniejsze! Przy dłuższym stosowaniu nie powoduje przesuszenia ust ! Nie tworzą się dzięki temu żadne suche skórki na naszych ustach :) Efekt nawilżenia I wypielęgnowanych ust od momentu aplikacji aż do zmycia. Polecam!
    Zalety:
    • pomadki w żaden sposób nie wysuszają ust , żadne suche skórki po nich się nie pojawiają
    • efekt nawilżenia ust przez cały czas od momentu aplikacji pomadki do jej zmycia
    • piękne kolory ,o bogatym pigmencie
    • Nie powoduje uczucia ściągnięcia ust
    • ładny słodko cukierkowy zapach
    • Nie skleja ust ,powodując przy tym uczucie dyskomfortu
    • podczas noszenia nie zjada się, można śmiało jeść i pić bez konieczności jej dokładania
    Wady:
    • Brak.
  • 7 czerwca 2020 o 15:39
    Jedna z lepszych
    Mysle, ze za ta cene jest to jedna z lepszych pomadek jakie uzywalam. Swietnie sie ja naklada, pieknie pokrywa i jest komfortowa w noszeniu. Mysle tez, ze trwalosc rowniez bardzo dobra, lepsza od Too Faced.
    Zalety:
    • kolor
    • komfort
    • trwalosc
    Wady:
    • moglaby sie utrzymac troszke dluzej
  • 30 maja 2020 o 21:26
    Matowa i trwała
    Pomadka jest cudowna. Trwałość na najwyższym poziomie, usunąć ją graniczy z cudem, a przy tym nie wysusza ona tak mocno ust jak inne tego typu produkty. Wykończenie pomadki jest matowe, a gama kolorystyczna przepiękna.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta