Serum pod oczy

Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum Serum pod oczy z witaminą C

notino.pl
Eye-Brightening Concentrate Krem pod oczy 15ml
kiehls
Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum - Serum pod oczy z witaminą C

• 1 sierpnia 2024 o 11:47
    Mogłobyć lepiej
    Serum z witaminą C od Kiehl’s to produkt, który zrewolucjonizował moją rutynę pielęgnacyjną. Zawiera 12,5% witaminy C oraz kwas hialuronowy, co sprawia, że jest niezwykle skuteczne w walce z oznakami starzenia. Już po kilku dniach zauważyłam, że moja skóra była bardziej promienna i jędrna. Regularne stosowanie tego serum sprawiło, że drobne linie i zmarszczki stały się mniej widoczne, a skóra zyskała zdrowy blask. Polecam to serum każdemu, kto szuka intensywnego działania przeciwstarzeniowego i rozświetlającego.
  • 27 stycznia 2024 o 13:22
    to serum się nie kończy
    Kupiłam zestaw kosmetyków pod oczy z Kiehl's. Serum oraz już dość znany krem pod oczy z avokado. Wady: -nie zauważyłam redukcji cieni pod oczami -dość wysoka cena (ale też nie przesadnie) Zalety: -wygodne opakowanie z pompką -dobra baza pod krem pod oczy -wydajne -przyjemna, kremowa konsystencja -szybko się wchłania
    Yasia
    4 stycznia 2023 o 22:12
    Rozczarowanie
    Niestety serum mocno mnie rozczarowało. Głównie dlatego, że po jego zastosowaniu pojawiło się mocne podrażnienie pod oczami i na powiekach. Były to czerwone, swędzące i piekące krostki. Mimo lekkiej konsystencji jedyne co zauważyłam to delikatne nawilżenie lecz tylko chwilowe. Za taką cenę oczekiwałam lepszego produktu.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    Wady:
    • mocno uczula
    basik
    8 czerwca 2022 o 22:34
    No niestety, ale solidnie podrażnił mi oczy
    Kupiłam go ze względu na zawartość wit. C i obietnicę rozjaśnienia cieni. Nie nacieszyłam się zbyt długo. Najpierw wysuszył mi skórę pod oczami na wiór, a przy kolejnym podejściu obudziłam się ze spuchniętymi oczami. To go u mnie dyskwailfikuje jako produkt pod oczy. Używam go na przebarwienia na czole.
    Zalety:
    • sterylne opakowanie
    Wady:
    • podrażnia skórę pod oczami i oczy
    • jest jakby rozgrzewający
  • 9 lutego 2022 o 14:43
    rozjaśnia delikatnie cienie pod oczami i zapobiega powstawianiu nawykach zmarszczek
    Ze względu że się zmagam z cieniami pod oczami, szczególnie gdy się nie wysypiam, a to się dość często zdarza, bardzo zaciekawił mnie produkt Kiehl's na właśnie tą dolegliwość, bo ile można tuszować swoje cienie pod oczami korektorami, które niestety wysuszają delikatną skórę pod oczami. Serum od Kiehl's nie tylko wydaje się być dobre na cienie pod oczami, ale zostało opracowane tak, aby było odpowiednie również na delikatne okolice oczu. Wydaje się, że pomaga zredukować drobne zmarszczki i kurze łapki. Krótko mówiąc Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum ma ponownie wzmocnić skórę wokół oczu. Zacznę od opakowania które ma typowy wygląd produktów od Kiehla. Serum mieści się w malutkiej butelce typu air-pop, jest prosta, ale zarazem ma coś wyrafinowanego w sobie. Co można wyczytać ze składu który sie mieści na butelce, że zwiera 10% czystej witaminy C, tripeptydu i kwasu hialonowego. To coś co lubie. Posiadam jasny kolor skóry, na której zawszę są widoczne ciemniejsze za krągi pod oczami jak również niebieskie żyłki. Konsystencja serum jest kremowa lecz delikatna, wchłania się szybko, nie pozostawiając tłustej warstwy, lecz trzeba odczekać chwilkę by nałożyć korektor pod oczy. Przy regularnym stosowaniu przez 2 miesięcy zauważyłam znaczne rozjaśnienie, marszczki są lecz napewno mniej widoczne. Jestem zadowolona z zakupu Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum, nawet jeśli serum kosztuje sporo a jego pojemność to zaledwie 15ml.

Zobacz także inne Serum pod oczy