Kremy uniwersalne

Pixi Rose Ceramide Cream Krem intensywnie nawilżający

• 25 sierpnia 2022 o 14:49
    róże i ceramidy
    Po tym jak ich kultowy tonik okazał się na mojej cerze totalną porażką przez dwa lata chyba nawet nie patrzyłam w stronę tej marki. Zdecydowałam się na zakup kilku rzeczy ze względu na promocję -15% na Zalando Beauty i jestem nawet zadowolona. Wady: -cena (chociaż na Zalando można trafić na promocje) -nie powiedziałabym, że jest INTENSYWNIE nawilżający -rzadka konsystencja Zalety: -dobry skład -wydajny -ładne opakowanie -całkiem przyzwoite nawilżenie -szybko się wchłania -nadaje się pod makijaż -nie zostawia jakoś bardzo mocno klejącej warstwy -przyjemny zapach
  • 7 czerwca 2022 o 19:30
    całkiem, całkiem:)
    Jest to bardzo fajny produkt, pomimo swojej praktycznie żelowej formuły i błyskawicznego wchłaniania pozostawia skórę nawilżoną na długi czas. Mało tego, mam wrażenie, że przyspiesza gojenie się ranek po wyciśniętych wypryskach (których nabawiłam się po kremie na noc z tołpy) jakby te ceramidy pomagały w odbudowie naskórka. Nadaje się również pod makijaż. Zapach ma specyficzny, róży tu nie uświadczycie, pachnie bardziej jak maść na przeziębienie;p Długo myślałam co przypomina mi ten zapach, ale już wiem! Pachnie identycznie jak testowana całkiem niedawno przeze mnie seria z Loreal Olejkowy rytuał, okazuje się, że oba produkty mają w składzie coś z rozmarynu, zatem stąd ten zapach:)
  • 15 listopada 2021 o 9:02
    bardzo dobry!
    Mega fajny krem, był taki bardziej treściwy, lecz nieco śliskawy co nie każdemu przypasuje. Był bardzo wydajny i miał piękny zapach oraz wygodną tubkę. Skóra była bardziej miękka i gładka. Gdyby tylko cena była niższa to myślę, że skusiłabym się na niego kolejny raz, ale jak na cenę ponad 100 zł to bym się zastanowiła czy warto. Stosunek jakości do ceny oceniam bardzo nisko.