Podkłady

Wibo Forever Better Skin Longwear Foundation Długotrwały podkład o średnim- naturalnym poziomie krycia

Nasi użytkownicy zostawili 84 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

ewciaax
    1 maja 2024 o 10:57
    Totalnie NIE
    Podkład Wibo Forever Better Skin Longwear Foundation jest dla mnie bardzo średni. Po nałożeniu zauważyłam, że początkowy kolor jest ładny, ale po kilku minutach podkład ciemnieje, co powoduje, że nie wygląda dobrze na mojej twarzy. Ten efekt oksydacji sprawia, że trudno jest dobrać odpowiedni odcień, zwłaszcza gdy szukam czegoś, co będzie pasować do mojego naturalnego koloru skóry. Kolejnym problemem jest fakt, że podkład nie rozprowadza się równomiernie, co powoduje plamy i nierówności na skórze. Jestem osobą, która preferuje naturalny poziom krycia, ale ten podkład nie daje gładkiego i jednolitego efektu. Zamiast tego, ma tendencję do osadzania się w porach i podkreślania suchych miejsc, co nie jest korzystne dla wyglądu twarzy. Opakowanie jest funkcjonalne, ale to jedyny aspekt, który można uznać za pozytywny. Ogólnie rzecz biorąc, podkład nie spełnił moich oczekiwań ze względu na efekt ciemnienia i nierówny wygląd na skórze. Myślę, że jest to produkt, który nie jest odpowiedni dla każdego, zwłaszcza jeśli szukasz podkładu, który wygląda naturalnie i utrzymuje się przez cały dzień bez oksydacji.
  • 1 kwietnia 2024 o 0:35
    Ciemniejący podkład.
    Produkt zakupiłam na promocji w Rossmannie w tamtym roku. Zachęcona opiniami i ceną postanowiłam go przygarnąć do testów. Niestety podkład nie sprawdził się zupełnie w moim przypadku. Ma bardzo gęstą formułę, ciężko rozprowadza się na twarzy. Żle wygląda, podkreśla suche skórki. Fatalnie zapycha pory. A teraz najgorszy minus- strasznie po czasie ciemnieje. Jednego pięknego dnia byłam pomarańczą na twarzy. Nie kupię ponownie.
    Wady:
    • Ciemnieje
    • Podkreśla suche skórki
    • Ciężko się rozprowadza
    • Zapycha
  • 10 marca 2024 o 22:42
    Mój hicior :D
    Nie mogę z tego, że ten podkład ma takie złe opinie, a dla mnie to sztos nad sztosy, który jest top 1, a testowałam mnóstwo różnych podkładów. Oczywiście jest wycofany z Rossmanna, a jakże :D Ostały się tylko resztki w internecie. Odcień 01 IDEALNIE pasuje do mojej jasnej, neutralnej karnacji z żółtym podtonem. Nie oksyduje, wygląda perfecto. Podkład jest BARDZO długotrwały. Prezentował się nienagannie na weselu, poczas wspinaczki w górach (na Śnieżkę ;)) i na co dzień. Najlepiej w połączeniu z bazą z tej samej serii (która jest jeszcze trudniej dostępna niż ten podkład XD). To duo było nie do zdarcia, makijaż nie wyświecał się (a mam do tego tendencję), no po prostu cudeńko. Nie zauważyłam, aby zapychał (ale stosowałam go codziennie ciągiem max przez 2 tygodnie). Podkład nie uczulił mnie ani nie zapchał. Same plusy, zero minusów. No złoto.
  • 18 lutego 2024 o 22:01
    wielkie rozczarowanie
    Podkład kupiłam z ciekawości na jednej z promocji w Rossmannie, zachęcona niską ceną. Niestety, od pierwszego użycia bardzo się nie polubiliśmy. Podkład ma gęstą, nieprzyjemną konsystencję. Po nałożeniu skóra wygląda starzej, naprawdę wygląda to bardzo nieciekawie. Plusem jest zapach i krycie, ale jest to słabe przy ogólnej ocenie - efekt po nałożeniu jest naprawdę okropny. Nie polecam.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • krycie
    Wady:
    • finalny efekt na skórze - tragedia
  • 28 sierpnia 2023 o 11:01
    Cudowny...do czasu ????
    Zacznę od tego, że zawsze miałam cerę raczej tłusta ze skłonnością do niedoskonałości. Twarz szybko się wyświeca, szczególnie strefa T. Bez makijażu skóra jest dość mocno zaczerwieniona, dlatego zależy mi zwykle na tym by podkład dobrze krył. Podkład Wibo na początku sprawdzał mi się cudownie. Dobrze krył, kolor fajnie dopasowywał się do cery, nie ciemniał i przede wszystkim był dość trwały, nie ścierał się i nie kawalił na twarzy. Poza strefą T, która zawsze w końcu zacznie się świecić, twarz nawet po całym dniu wyglądała bez zastrzeżeń ???? niestety ostatnimi czasy moja cera troszkę się przeistoczyła i teraz jest bardziej mieszana czyli tłusta w strefie T ale sucha w innych miejscach i tu niestety podkład nie sprawdzał mi się już tak dobrze, ponieważ pomimo nawilżenia skóry, podkreślał suche skórki i po prostu brzydko wyglądał ???? Podsumowując, uważam że podkład świetnie się sprawdzi przy cerach tłustych i mieszanych w kierunku tłustych, natomiast przy problemach z suchą skórą, raczej podkreśli ten problem.
    Zalety:
    • piękne krycie
    • kolor dopasowuje się do cery, nie ciemnieje
    Wady:
    • przy suchej cerze, podkreśla skórki