Odżywki do rzęs

Rimmel Ultimate Boost, Volume Primer (Baza pod tusz wydłużająca i odżywiająca rzęsy)

notino.pl
E-Glamour.pl
Rimmel Ultimate Boost Volume Primer Baza pod Tusz

• 10 marca 2024 o 6:05
    Najlepsza
    Kupiłam tą bazę z jakieś 2miesiace temu. Jak dla mnie jest ok. Wydłuża i pogrubia moje rzęsy z czego później używam mało tuszu do rzęs, gdy skończyłam opakowanie kupiłam czarną bazę firmy Maybelline ale to już nie to samo. Ta baza Rimmela jest najlepsza i już jej nie zamienię na inną
    Zalety:
    • Wydajna
    • Pogrubia i wydłuża rzesy
  • 28 marca 2022 o 14:30
    Średniak
    Nie zachwycił mnie ten produkt. Zużyłam bo zużyłam. Bardzo mało nabiera się go na szczoteczkę, przez co aplikacja trwa zbyt długo. Jak dla mnie raczej nie zagęszczą rzęs, tylko minimalnie je wydłuża. Produkt dość szybko zaczął też zasychać w opakowaniu. Działania pielęgnującego też nie zauważyłam. Zwykła baza bez efektu wow.
  • 30 maja 2021 o 0:32
    Taki średniaczek
    Zanim wytuszuję rzęsy nakładam pod tusz bazę, akurat skończyła mi sie moja ulubiona i z ciekawości kupiłam tą. Baza zamknięta w podobnym opakowaniu co tusze z Rmmel, tylko, że ta ma opakowanie w kolorze białym. Szczoteczka silikonowa, dobrze rozprowadza bazę po rzęsach . Jeśli chodzi o działanie, chciałam aby dobrze rozprowadzil tusz i tak się dzieje, ale ze sklejaniem i tak jest problem, muszę je rozczesywac. Nie zauważyłam, aby wpływala na kondycję moich rzęs. Jak dla mnie to nie robi efektu Wow, ot, taka zwykla baza. Raczej wrócę do swojej starej bazy..
  • 13 grudnia 2020 o 18:15
    Bardzo dobra baza
    Jest to pierwszy produkt tego typu, którego używałam i jestem z niego bardzo zadowolona. Trzeba trochę się namęczyć aby pokryć dokładnie bazą całe rzęsy - na początku myślałam nawet, że trafił mi się felerny egzemplarz, ponieważ produktu na szczoteczce było bardzo mało, ale po dojściu do wprawy jest ok. Faktycznie rzęsy są dłuższe i mocno pogrubione. W połączeniu z tuszem Lash Sensational efekt jest bardzo teatralny. Wydaje mi się, że poprawił kondycję moich rzęs i są one dłuższe i gęstsze, chociaż nie spodziewałam się tego. Na pewno kupię ponownie, na ten moment nie wyobrażam sobie makijażu bez niej.
    Zalety:
    • nie skleja rzęs!
    • bezzapachowa
    • silikonowa szczoteczka
    • nie uczula (a mam bardzo wrażliwe oczy)
    • po 2 miesiącach codziennego używania nie zmieniła konsystencji
    • wydajna
    • nie zmienia właściwości tuszu na nią aplikowanego
    Wady:
    • cena regularna
    • nakłada się w małej ilości - trzeba się postarać żeby nałożyć odpowiednią ilość produktu

Zobacz także inne Odżywki do rzęs