Kremy na dzień

SVR Sebiaclear, Active Teinte Ujednolicający krem aktywny redukujący zmiany trądzikowe

SVR Sebiaclear
SVR Sebiaclear Active Teinte Kryjący krem na niedoskonałości 40 ml

• 22 kwietnia 2024 o 15:03
    Mega!
    Naturalny, matowy efekt. Idealnie kamufluje zaczerwienienia i łagodzi lekkie stany zapalne. Idealny dla osób z cerą tłustą, wrażliwą z niedoskonałościami.
    LadyLea
    3 września 2021 o 18:17
    Doskonały
    Moja skóra: mieszana, wrażliwa, problem porów w strefie T Zalety: 1. Ślicznie kryje a jednoczenie jest niewidoczny 2. Nie wyświeca się ani nie waży, wystarczy w ciągu dnia lekko przypudrować twarz 3. Nie zapycha, nie wysusza 4. Kolor jest uniwersalny i ślicznie wygląda na twarzy 5. Konsystencja dość płynna , mnie to odpowiada. Mam wrażenie, że jest wydajny. 6. Widzę poprawę co do porów i ciemnych kropek na nosie 7. Cena jest ok jak na tak porządny produkt i bywa w promocjach 8. Długo się trzyma na twarzy, nie ściera się i nawet wieczorem widać, że jest. Minusy : nie ma!!!
    kiinii
    22 maja 2021 o 15:32
    Mój hit!
    Kupiłam krem dlatego, że szukałam kosmetyku, który będzie pielęgnował cerę, nie będzie zapychał oraz da ładne naturalne wykończenie bez efektu maski na twarzy. I spełniło się! Ten krem jest świetny, nie ściera się z twarzy, cera nie cierpi, nie błyszczy się przez cały dzień. Mam cerę mieszaną ze skłonnością do niespodzianek. Krem łagodzi trądzik oraz blizny potrądzikowe, jest bardzo wydajny, ma płynną konsystencję, kolor idealnie się wtapia w moją karnację i się nic nie odznacza. Odstawię już wszystkie podkłady i pudry i tylko on już zagości w mojej kosmetyczce na stałe.
    Zalety:
    • często na promocji w superpharm,
    • leczy trądzik,
    • minimalizuje blizny potrądzikowe,
    • matuje,
    • nie ściera się z twarzy,
    • wydajny,
    • ładny zapach,
    • skład,
    • idealnie się wtapia w skórę,
    • dobre krycie ( w przypadku swojej skóry)
    Wady:
    • zbyt płynna konsystencja, produkt wycieka po odkręceniu nakrętki
    • dla osób które mają większe problemy z cerą, poziom krycia może być zbyt słaby.
  • 3 października 2020 o 15:18
    naturalny efekt
    Kolejny bardzo dobry produkt od marki SVR. Skóra wygląda bardzo naturalnie moim zdaniem jest to idealny produkt na co dzień. Nie zapycha porów skóra, a mam do tego tendencję. Kolor jest bardzo naturalny, ładnie wtapia sie w koloryt skóry.
    Zalety:
    • wygląd na skorze