Kremy i maski do stóp

Balneokosmetyki Malinowy Zdrój Biosiarczkowy zmiękczający krem do stóp i pięt

5 na 51 opinię

• 4 sierpnia 2024 o 10:40
    Ten krem to ratunek dla stóp
    Zawsze wstydziłam się nosić buty, które odkrywają moje stopy. Mam duży problem z suchymi piętami. Używałam już tylu produktów i żaden nie sprostał moim oczekiwaniom w 100%. Potrzebowałam szybkiej poprawy przed wyjazdem na urlop. Tutaj już przy pierwszym użyciu tego kremu zauważyłam znaczną poprawę. Stopy stały się delikatne, szorstkość zniknęła. Nie były widoczne suche skórki ani pęknięcia. Po miesiącu stosowania dopiero widzę ogromną różnicę i wreszcie nie wstydzę się swoich stóp. Odciski, które miałam również stały się mniej twarde i powoli znikają. Dziękuję za ten produkt. A wy kobietki, jeśli zmagacie się z tym samym problemem co ja to się nie zastanawiajcie tylko kupujcie. Produkt jest już dostępny stacjonarnie w różnych drogeriach.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Bardzo dobrze nawilża
    • Produkt wydajny
    • Świetnie radzi sobie z suchymi i popękanymi piętami
    • Wygodne opakowanie, które można mieć zawsze przy sobie
    • Delikatny zapach