Toniki i hydrolaty

Pharmaceris T, Puri-Sebotonique, Tonik normalizujący do twarzy (nowa wersja)

Pharmaceris T Puri-Sebotonique
Pharmaceris T Puri-Sebostatique Tonik normalizujący do twarzy 200 ml
Apteka Polska APTE.PL
Pharmaceris Puri-Sebotonique tonik normalizujący do twarzy 200ml

• 17 stycznia 2025 o 19:45
    Bardzo fajny tonik
    Świetny tonik! Dobrze oczyszcza, daje uczucie zmatowienia. Ma przyjemny zapach i praktyczne opakowanie. Bardzo trafiony zakup do tłustej skóry ze skłonnością do wyświecenia. Idealny wstęp do dalszej pielęgnacji.
  • 3 września 2024 o 12:22
    Jako farmaceutka polecam !
    W aptece pracuje już 16 lat . Od kiedy pamiętam firma Pharmaceris jest razem ze mną . Marka posiada bardzo dużo mega fajnych produktów które z czystym sumieniem mogę polecić ! Tonik normalizujący do twarzy używam od dłuższego czasu ale nie codziennie . Działa bardzo dobrze jako produkt który normalizuje skórę , oczyszcza i niweluje nadmiar sebum. Skóra jest oczyszczona i przez dłuższy czas matowa. Polecam do cery trądzikowej i mieszanej .
    Zalety:
    • Dobra wydajność opakowania.
    • Delikatny zapach.
    • Usuwa nadmiar sebum, skóra się nie błyszczy.
  • 18 czerwca 2024 o 1:08
    Mój ulubieniec!
    Tonik normalizujący marki Pharmaceris stał się moim totalnym hitem! Moja cera jest normalna, ale jednocześnie ma skłonności do przesuszania i zaczerwienień. Dosyć długo szukałam toniku, który nie będzie drażnił mojej skóry i będzie faktycznie na nią działał. Ten okazał się strzałem w dziesiątkę! Tonik zamknięty jest w poręcznej zielonej buteleczce i ma bardzo ładny, ale delikatny zapach. Przy codziennym stosowaniu jest naprawdę wydajny. Ładnie matowi skórę nie wysuszając jej. Po użyciu tego toniku moja skóra jest lekko zaczerwieniona, ale po momencie wszystko znika. Jestem w trakcie kolejnego opakowania i mogę śmiało stwierdzić, że ten tonik faktycznie zmniejsza widoczność porów, z którymi miałam problem. Ponadto sprawia, że niedoskonałości się nie pojawiają, a jeżeli jakieś się zdarzą to nie są one tak problematyczne jak były przed tym kosmetykiem.
    Zalety:
    • Działanie
    Drogeria Super-Pharm
  • 10 kwietnia 2024 o 22:11
    Najlepszy tonik dla skóry trądzikowej
    Długo szukałam idealnego toniku dla mojej kapryśnej cery i ten jest strzałem w dziesiątkę! Zapach nie powala ale w stosunku do jakości zdecydowanie mój hit
  • 6 sierpnia 2023 o 22:21
    Chętnie do niego sięgam latem by zmatowił moją skórę.
    Produkt polskiej marki Pharmaceris zamknięty jest w 200ml przezroczystej buteleczce, dzięki czemu łatwo kontrolować zużycie. Używam go zwłaszcza latem by zmatowił moją wrażliwą skórę, co robi wyjątkowo dobrze i co dla mnie najważniejsze - nie wysusza skóry! Wzmacnia, matowi skórę, zwęża pory. Łagodzi. Sprawdza się doskonale w przypadku mojej mieszanej latem skóry. Produkt jest wydajny, uzupełnia proces oczyszczania i przygotowuję skórę do dalszej pielęgnacji. Lubię go za lekką, nie klejącą konsystencję, która szybko się wchłania w skórę. Ma przyjemny, delikatny zapach, dla mnie ziołowy.