Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

Soraya, Sun Addict, Lekki krem tonujący

Średnia ocena użytkowników: 4 /5

Pojemność 50 ml
Cena 9,99 zł

To kosmetyk o ultra lekka formule. Jest idealna zamiast kremu na dzień w upalne dni lub nawet zamiast podkładu, gdy nie chcesz nadmiernie obciążać cery. Krem delikatnie wyrównuje koloryt, podkreśla opaleniznę, nawilża i wygładza. Dobrze się rozprowadza, szybko wchłania i nie zatyka porów.

Recenzje 2

• Zgodność z opisem producenta: 5
  • Zapach: 5
  • Stosunek jakości do ceny: 5
  • Opakowanie: 5

To krem koloryzujący, a nie krem BB, pamiętajcie

Kupiłam ten krem, pomimo dużego sceptycyzmu, a jednak pozytywnie się zaskoczyłam. Używałam go przed urlopem, gdy byłam na poziomie Bourjois Healthy Mix 52, oraz po urlopie, gdy jestem już na poziomi 54/55 i w obu przypadkach ładnie dostosowywał się do odcienia mojej skóry. Dobrze nawilża, ma przyjemny zapach. Nie mylcie go z kremami BB, bo ten produkt to jedynie krem koloryzujący, a niektóre kremy BB prawie robią za podkład. Ten nie. Ten krem ładnie wyrównuje koloryt buzi , daje naturalne i świetliste wykończenie. Warto go lekko przypudrować. Błyskawicznie się go nakłada, ma lejącą się konsystencję i jest bardzo wydajny - wystarczy niewielka ilość do pokrycia całej twarzy. Zauważyłam, że po dołożeniu drugiej warstwy na policzki, lepiej zakrył zaczerwienienia. Jest fajną opcją na letnie dni, kiedy nie chcemy pocić się w fluidzie, lub kiedy chcemy wykonać make-up-no-make-up.

3 /5

Nie wie, czy kupi ponownie

Używa produktu od: kilka miesięcy

Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania

• Zapach: 4
  • Stosunek jakości do ceny: 4
  • Opakowanie: 3

Może być

Krem w mojej ocenie jest ok , faktycznie lekko nawilża i wyrównuje koloryt skóry. Zapach ma bardzo ładny. Jest dosyć wydajny. Za taką cenę (10 zł) mogę go kupić ponownie.

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1