Soraya, Sun Addict, Lekki krem tonujący

0 HIT!
50 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiTo kosmetyk o ultra lekka formule. Jest idealna zamiast kremu na dzień w upalne dni lub nawet zamiast podkładu, gdy nie chcesz nadmiernie obciążać cery. Krem delikatnie wyrównuje koloryt, podkreśla opaleniznę, nawilża i wygładza. Dobrze się rozprowadza, szybko wchłania i nie zatyka porów.
Cechy produktu
- Konsystencja
- krem
- Pojemność
- 50 - 100ml
- Skóra
- normalna
- Rodzaj
- kremy z filtrem do twarzy
- Właściwości
- Zgodność z opisem producenta: 5
- Zapach: 5
- Stosunek jakości do ceny: 5
- Opakowanie: 5
To krem koloryzujący, a nie krem BB, pamiętajcie
Kupiłam ten krem, pomimo dużego sceptycyzmu, a jednak pozytywnie się zaskoczyłam. Używałam go przed urlopem, gdy byłam na poziomie Bourjois Healthy Mix 52, oraz po urlopie, gdy jestem już na poziomi 54/55 i w obu przypadkach ładnie dostosowywał się do odcienia mojej skóry. Dobrze nawilża, ma przyjemny zapach. Nie mylcie go z kremami BB, bo ten produkt to jedynie krem koloryzujący, a niektóre kremy BB prawie robią za podkład. Ten nie. Ten krem ładnie wyrównuje koloryt buzi , daje naturalne i świetliste wykończenie. Warto go lekko przypudrować. Błyskawicznie się go nakłada, ma lejącą się konsystencję i jest bardzo wydajny - wystarczy niewielka ilość do pokrycia całej twarzy. Zauważyłam, że po dołożeniu drugiej warstwy na policzki, lepiej zakrył zaczerwienienia. Jest fajną opcją na letnie dni, kiedy nie chcemy pocić się w fluidzie, lub kiedy chcemy wykonać make-up-no-make-up.
3 /5
24 lipca 2020, o 12:08
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Kupiony w: Drogeria Hebe