Kremy i mleczka do włosów

Aunt Jackie's Curls & Coils, La La Defining Curl Custard Krem do stylizacji włosów kręconych

• 9 marca 2022 o 22:33
    Nie polubiliśmy się
    Był to jeden z pierwszych stylizatorów podczas początków mojej świadomej pielęgnacji. Na moje nieszczęście bardzo się nie polubiliśmy. Moje włosy po użyciu wyglądały po prostu brzydko. Były spuszone, nieutrwalone - po prostu nie ładne.. Stylizator nie spełniał swojego zadania. Próbowałam używać go w różnych konfiguracjach , jednak zawsze wychodził niewypał.. Poszedł dalej w świat i już nie mam ochoty do niego wracać. Jest więcej lepszych i tańszych produktów , które lepiej działają na moje wysokoporowate , rozjaśniane włosy. Podejrzewam ze w dużej mierze mogła nie pasować mi oliwa z oliwek która znajduje się w składzie.
    gofer5
    24 lutego 2022 o 11:28
    okropny
    jeden z gorszych stylizatorów, jakie kupiłam. Strasznie obciąża, a jednocześnie puszy. Próbowałam go wykorzystać na milion sposobów, ale się nie da. Nie sprawdza się ani jako bs, ani jako stylizator.
    Zalety:
    Wady:
    • skład EH
    • puszy
    • obciąża
    • zbyt duże opakowanie
    Natikx
    18 listopada 2021 o 21:23
    Lubię
    O tak, bardzo fajny stylizator. Wygładza wlosy i zbija je w pasma, nadaje też takiej lekkości, nie sztywności. Nie skleja ich. Sklad jest EH, nie puszy, zmiekcza i ogólnie sprawia ze wlosy ładnie wyglądają. Skręt jest fajnie wydobyty. Trzeba uważać bo może trochę obciążyć i przetłuszczać. Komfortowo sie go używa,
    Ciast
    11 października 2021 o 19:36
    Spoko, ale drogo
    Konsystencja budyniowa. Lekki, naturalny chwyt. Przy większej ilości może obciążać. Z don't shrinkiem z tej samej firmy się zbryla na dłoniach. Niestety jest drogo: 45 zł za 426 g. Generalnie jestem zadowolony. Używałem, gdy chciałem uzyskać możliwie naturalny wygląd.
    Zalety:
    • delikatny efekt,
    Wady:
  • 8 czerwca 2021 o 14:58
    Jeden z ulubiencow
    Coś dla kreciolkow lub fal. Moje włosy to takie 2b czyli włosy i kręcone i falowane, są dość cieńkie. Wypróbowałam kilku aktywatorów do włosów i ten jest jednym z ulubieńców gdyż nie obciąża wlosow, nie ma tzw przyklapu, produkt bardzo dobrze rozprowadza się na włosach. Zamknięty w plastikowy duży słoik który jest praktyczny gdyż śmiało można włożyć do niego cała dłoń, jest konsystencji takiej galaretki i jogurtu zarazem. Co mnie w nim jeszcze zachwyca to ten malinowy zapach przepiękny. Produkt jest bardzo wydajny ładnie podkreśla fale i loki bez obciążania ich i końców włosów. Jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Zapach!!!!
    • Efekty na wlosach
    • Konsystencja