Maseczki w płachcie

Under Twenty Aqua Booster, Nawilżająca maska na płacie `Soczysty arbuzik`

• 7 października 2022 o 22:17
    Nawet fajna
    Byłam totalnie zaskoczona, gdy tylko otworzyłam opakowanie. Płachta była prześmieszna, ten nadrukowany arbuz był mega cute. Podobają mi się takie wzorki o wiele bardziej niż te wszystkie zwierzaczki. Sam kształt płachty był nawet dobry, trochę przeszkadzały mi zbyt małe dziurki na oczy. No ale miałam do czynienia z gorzej wyciętymi płachtami. Kolejną rzeczą która mnie uderzyła po otwarciu maski był jej zapach. Jest OKROPNY. Śmierdzi sztucznie, zgniło i alkoholowo. Straszne połączenie zapachowe. Ale przejdźmy do działania, bo to jest w tym wszystkim najważniejsze. Czuję, że moja przesuszona skóra rzeczywiście odżyła. Czuć to nawilżenie. Jednak najfajniejszą cechą tego produktu jest łagodzenie. Tego dnia robiłam sobie peeling oraz depilację brwi, a co za tym idzie praktycznie cała moja twarz była czerwona i podrażniona. Ogromnym zdziwieniem był dla mnie fakt, że po zdjęciu maski nie miałam już żadnych zaczerwienień. Serio, żadnych. Złagodziła wszystko. Myślę, że to idealna maska do uspokojenia skóry w dni peelingowe.
    Zalety:
    • baaardzo mocno łagodzi podrażnienia
    • dość dobrze nawilża
    • śliczna płachta z nadrukiem, która jest dobrze wycięta
    Wady:
    • cuchnie przeokropnie
  • 20 sierpnia 2022 o 15:43
    Bardzo fajna
    Moja pierwsza maska na płachcie. Dostałam ją w prezencie w Hebe. W składzie mamy przeciwutleniający ekstrakt z ananasa i wygładzająco-nawilżający arbuza. Maska jest zamknięta w jednej saszetce. Mi się bardzo podoba. Zapach i zabawny kształt sprawiają, że użycie tej maseczki to sama przyjemność. Faktycznie nawilża i wygładza. W trakcie jest uczucie delikatnego mrowienia, a to oznacza, że składniki aktywne głęboko przenikają. Po użyciu pozostawia film, który do rana spokojnie się wchłonie. Dla osób, które mają okrągłą twarz dopasuje się tylko z lekką nierównością. Sam fakt, że nie spada z twarzy też jest na plus. Dla mnie bardzo dobra maseczka i na pewno kupię ją jeszcze nie raz.
    Zalety:
    • skład
    • nawilża
    • wygładza
    • kształt
    • wygląd płachty
    • przyjemność używania
    Wady:
    • jak dla mnie brak
  • 6 października 2020 o 20:32
    fajna maseczka :)
    Gdy zobaczyłam tą maseczkę w sklepie, od razu chciałam ją mieć i przetestować - ten arbuzik mnie zauroczył :). Po wyciągnięciu z opakowania płat jest bardzo nasączony esencją. Gdy nałożyłam go na buzię, idealnie się przypasował, rzadko kiedy maski tak dobrze są docięte. Zapach ma taki średni, troszeczkę tylko arbuzowy. Efekt to delikatnie nawilżona skóra, odświeżona, mieciutka w dotyku. Jak dla mnie fajna maska, która ładnie wygląda na twarzy. Nie wywołała u mnie podrażnienia skóry, a delikatne mrowie nie jakie może się pojawić to efekt działania maski.
    Zalety:
    • fajnie wygląda
    • dobrze przylega do twarzy
    • dobrze wycięta
    • nawilża
    • odświeża
    Wady:
    • zapach słabo arbuzowy, troszkę chemiczny
    shewild
    2 maja 2020 o 12:12
    Lekkie nawilżenie - jest, arbuz - jest, tragedii ogółem nie ma
    Kupiłam tę maskę w sumie przypadkiem, w promocji za dość niską cenę, więc czemu by nie wypróbować? Działaniem nie zwaliła mnie z nóg, ale po namyśle stwierdzam, że w sumie nie ma jakichś wielkich minusów. Największym chyba jest sam płat maski, który według mnie jest fatalnie odcięty - po prostu w kształcie koła, przez co otwory na oczy są zbyt małe i trzeba je trochę samemu poprawić. Zapach faktycznie lekko arbuzowy, całkiem przyjemny. Maska całkiem fajnie nawilża skórę, esencji w płacie jest sporo przez co nawet po zdjęciu maski można resztkę wmasować w skórę. Czuć delikatne mrowienie czyli coś tam działa! Po zdjęciu maski skóra jest ukojona i jednolita. Gdyby jeszcze to nawilżenie było większe i płat był lepiej wycięty to na pewno dałabym więcej gwiazdek, a tak to produkt plasuje się u mnie jako solidny średniak.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie