Wszystkie składniki:
kolor koralowiec
calcium aluminum borosilicate, pentaerythrityl tetraisostearate, isostearyl isostearate, dimethicone , cyclopentasiloxane, triethylhexanoin, synthetic wax, silica, polysilicone-11, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylglycerin, magnolia officinalis bark extract
[+/- ] titanium dioxide, tin oxide
kolor rajski
mica, pentaerythrityl tetraisostearate, calcium aluminum borosilicate, isostearyl isostearate, dimethicone , cyclopentasiloxane, triethylhexanoin, silica, polysilicone-11, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylglycerin, magnolia officinalis bark extract
[+/- ] titanium dioxide, ci 77491, tin oxide
kolor przypływ
mica, calcium aluminum borosilicate, synthetic fluorphlogopite, pentaerythrityl tetraisostearate, talc, isostearyl isostearate, dimethicone , cyclopentasiloxane, aluminum starch octenylsuccinate, caprylic/capric triglyceride, zinc stearate, polysilicone-11, kaolin, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, ethylhexylglycerin, magnolia officinalis bark extract
[+/- ]titanium dioxide, ci 77491, tin oxide, ci 77510
kolor rozgwiazda
talc, mica, aluminum starch octenylsuccinate, magnesium stearate, cyclopentasiloxane , synthetic wax, lauroyl lysine, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer (and) silica, polyethylene, silica, zinc stearate, zinc oxide, kaolin, phenoxyethanol, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, polymethylsilsesquioxane, caprylic/capric triglyceride, benzotriazolyl dodecyl p-cresol, butylphthalimide, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, cyclohexasiloxane , isoceteth-10, isopropylphthalimide, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, cyclotetrasiloxane , magnolia officinalis bark extract
[+/- ] ci 77289, titanium dioxide
kolor atol
calcium aluminum borosilicate, isostearyl isostearate, dimethicone , cyclopentasiloxane, triethylhexanoin, synthetic wax, silica, polysilicone-11, alumina, pentaerythrityl tetraisostearate,hyd rogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, magnolia officinalis bark extract
[+/- ] titanium dioxide, ci 19140, tin oxide, ci 42090
kolor boginka
mica,calcium aluminium borosilicate, pentaerythrityl tetraisostearate,isostearyl isostearate, dimethicone , cyclopentasiloxane, triethylhexanoin, silica, polysilicone-11, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylglycerin, bis-peg-15 dimethicone/ipdi copolymer, isopropyl titanium triisostearate, peg-2 soyamine, magnolia officinalis bark extract
[+/- ] titanium dioxide, ci 45410, tin oxide, ci 73915, ci 15985
kolor pływak
mica, pentaerythrityl tetraisostearate, isostearyl isostearate, dimethicone , cyclopentasiloxane, triethylhexanoin, silica, polysilicone-11, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylglycerin, magnolia officinalis bark extract
[+/- ] titanium dioxide, cobalt titanium oxide, tin oxide, ci 42090:2, ci 77002
kolor laguna
calcium aluminum borosilicate, pentaerythrityl tetraisostearate, mica, talc, isostearyl isostearate, dimethicone , cyclopentasiloxane, aluminum starch octenylsuccinate, caprylic/capric triglyceride, zinc stearate, polysilicone-11, kaolin, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, ethylhexylglycerin, magnolia officinalis bark extract
[+/- ] ci 77499, ci 74160, titanium dioxide, tin oxide
kolor rafa
mica, talc, aluminum starch octenylsuccinate, magnesium stearate, cyclopentasiloxane , synthetic wax, lauroyl lysine, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer (and) silica, polyethylene, silica, zinc stearate, zinc oxide, kaolin, phenoxyethanol, hydrogenated tetradecenyl/methylpentadecene, isodecane, polymethylsilsesquioxane, caprylic/capric triglyceride, benzotriazolyl dodecyl p-cresol, butylphthalimide, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, cyclohexasiloxane , isoceteth-10, isopropylphthalimide, ethylhexylglycerin, triethoxycaprylylsilane, cyclotetrasiloxane , magnolia officinalis bark extract
[+/- ] ci 77499, ci 42090:2, ci 77002, titanium dioxide