Kosmetyki brązujące

Efektima Suntastic, Balsam brązujący do twarzy i ciała

• 18 lutego 2022 o 12:00
    Delikatny samoopalacz
    Opalenizna jest delikatna o ładnym, naturalnym odcieniu. Nie pozostawia smug, nawet jeśli nakłada go osoba niedoświadczona :) Nienajgorszy skład i nienajgorszy zapach. Oczywiście trochę zajeżdża samoopalaczem, ale jeśli ma w składzie DHA to będzie zajeżdżał. Jeśli ktoś chce mieć opaloną skórę w jeden dzień, to nie jest odpowiedni produkt.
    Zalety:
    • naturalny kolor opalenizny
    • delikatne działanie
    • nie wysusza skóry
    • nienajgorszy zapach
    • nienajgorszy skład
    • przystępna cena
    Wady:
    • plastikowe opakowanie
  • 22 maja 2021 o 9:29
    Świetny
    Ma przyjemny i niemocny zapach, szybko wysycha i nadaje idealny odcień. Bardzo wydajny jedno opakowanie starczyło mi na całe lato. Nie nakładałabym go na twarz ponieważ perfume jest bardzo wysoko na liście składników i może podrażnić delikatną skórę twarzy, jednak dla reszty ciała jest bardzo bezpieczny.
    Zalety:
    • przyjemny i niemocny zapach
    • szybko wysycha
    • nadaje idealny odcień
    Wady:
    • Może podrażnić skórę twarzy
  • 22 kwietnia 2021 o 12:56
    Zawiodłam się..
    Testowałam już wiele samopalaczy do ciała i szukam czegoś do twarzy. Mam skore sucha skłonna do podrażnień, celuje w naturalne kosmetyki ponieważ w większości mi się sprawdzają. Niestety nie tym razem, balsam daje bardzo delikatny efekt, trzeba posmarować się przynajmniej 3 razy żeby było widać jaki kolwiek efekt. Dbam o skore i przed tego typu produktami zawsze wykonuje peelingi, maski i tluste kremy i nawadniam organizm. To co robi ten produkt za każdym razem z moja skóra-dramat. Dałam mu więcej niż jedna szanse, jak patrzę w lustro to chce mi się płakać naprawdę.… robi mi masakrę na brodzie i wokół nosa, wyskakują mi czerwone chrostki podrażnione które ciężko się pozbyć. Powieki jakby poparzone i spuchnięte chodź tylko musnelam i nie nakładam bezpośrednio. Nie polecam, tragiczny produkt..!
    Wady:
    • podrażnia
    • zapycha
    • wywołuje reakcje alergiczne
    • wyglada okropnie na twarzy
    • efekt znikomy
    xGuxa
    30 marca 2021 o 22:51
    Genialny !
    Opalenizna delikatna, ale bardzo równomierna. Piękny orzechowy odcień bez plam i smug. Schodzi też równomiernie. Testowałam wiele samoopalaczy, ale póki co ten chyba najlepszy. Jedyny który dobrze wygląda na rękach ( które wedlug mnie są najtrudniejszą częścią dla samoopalaczy ). Daję go też na twarz i przede wszystkim nie podrażnia i nawilża.
    Zalety:
    • piękny, orzechowy odcień
    • wygląda bardzo naturalnie na skórze
    • bez plam, smóg
    • schodzi równomiernie
    • nadaje się do ciała, dłoni i do twarzy ( nawet do skóry wrażliwej jak moja )
    Wady:
    • odcień delikatny i długo się buduje.
    • Jeżeli chcemy mocniejszy odcień to po 3 h warto dać drugą warstwę.
  • 12 stycznia 2021 o 20:38
    Ideał! ❤
    Używałam wielu balsamów brązujących/samoopalaczy i ten jest dla mnie zdecydowanie najlepszy. Kolor jest piękny, po 3 dniach codziennej aplikacji, znajomi pytali czy wróciłam z wakacji :) Kolor nie jest bardzo mocny, ale właśnie taki wakacyjny, naturalny. Jeszcze nigdy nie zrobił mi żadnej smugi ani zacieku, a często nakładam dwie warstwy produktu. Zapach jest bardzo neutralny, lekko słodki, po kilku godzinach delikatnie czuje typowy zapach samoopalacza, jest zauważalny, ale nie na tyle żeby przeszkadzał. Co do nawilżania, na mojej bardzo suchej skórze sprawdza się dobrze, nie dokładam już żadnego innego balsamu.
    Zalety:
    • Naturalny, ale widoczny efekt
    • Delikatny zapach
    • Nie zostawia smug
    • Cena poniżej 20 zł
    • Dostępność w rossmann
    • Nie wysusza skóry
    • Higieniczne i wygodne opakowanie