Podkłady

AA Go Green, Antybakteryjny nawilżający podkład wygładzający z selerem

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 kwietnia 2022 o 17:13
    Bardzo dziwny
    Opakowanie produktu to plastikowa buteleczka z pompką typu airless, która pozwala na higieniczne i bezproblemowe dozowanie podkładu. Gama kolorystyczna okropna - jestem naprawdę blada i nie dziwi mnie to, że najjaśniejszy podkład jest zbyt ciemny, natomiast odcień jest naprawdę nienaturalny i pomarańczowy. Zapach na plus, niemal niewyczuwalny. Konsystencja - straszna !!!! Od pierwszego użycia podkład był jakby rozwarstwiony - olej/serum ciekł po ręce a kremowy pigment zostawał na miejscu, przez co mimo wstrząsania produktu, przy każdej aplikacji konieczne było zmieszanie dłonią składników produktu, aby zaaplikować całość na skórę. Sam produkt rozprowadzał się po zmieszaniu nieźle, natomiast trzeba było pracować z nim dość szybko, ponieważ inaczej lubił się odrywać miejscami od skóry. Dodatkowo jakby jednocześnie był tępy i tłusty - nigdy nie spoptkałam się z tak dziwną konsystencją produktu. Odnośnie działania - raczej poniżej średniej - łatwo ścierał się z twarzy i lubił podkreślać wszelkie niedoskonałości (np. krostki czy suche skórki). Dodatkowo wyświecał się na mojej twarzy zdecydowanie szybciej niż większość podkładów (w tym mineralnych czy płynnych o bardziej naturalnych składach). Niestety muszą na niego uważać również alergicy - mnie niestety uczulił co spowodowało swędzącą wysypkę na skórze twarzy, dlatego nie zużyję go nawet do końca.
    Zalety:
    • skład
    • gama kolorystyczna
    • jakość pracy z produktem
    • może uczulać
  • 12 stycznia 2022 o 12:41
    Tłuścioch, szybko się wyciera
    Podkład dostałam w boxie z kosmetykami. Napewno nie kupie go ponownie. Po wyciśnięciu leci z niego woda? Olej? Tłuszcz? Sama nie wiem, trzeba nim albo mocno wstrząsać dosyć chwile albo wymieszać przed nałożeniem na twarz na ręce lub w małym pojemniku. Kolor jaki otrzymałam to jasny. Dla mnie zbyt jasny. Nie maskuje moich niedoskonałości, jest zbyt tłusty na twarzy. Jak dla mnie totalnie się nie sprawdził. Szybko się wyświęca i wyciera.
    Zalety:
    • Skład?
    Wady:
    • Cena,
    • Szybko się wyświęca
    • Szybko się wyciera
    • Jest tłusty
    • Po wyciśnięciu z pojemnika jest rozwarstwiony ?
    Asiiaem
    4 stycznia 2022 o 6:29
    Tłusty i nietrwały
    Podkład kupiłam na jakiejś promocji w Rossmannie za około 20 zł. W okresie kiedy był szał na te wszystkie naturalne drogeryjne podkłady. Kolor Jako bladolica powiem, że kolor nie jest najgorszy. Nie jest najasniejszy i bardziej wpada w tony pomarańczy, ale jakoś Dopasowuje się do skóry. Konsystencja Nie wiem jak u innych u mnie przez cały okres używania, od samego początku do teraz (ponad pół roku) jest rozwarstwiony. Faza tłuszczową jest osobno od pigmentu. Nie idzie tego wymieszać przed wycisnieciem produktu z opakowania. Na dłoni można to bez problemu zmieszac, no ale jednak skąd to? Konsystencja jest raczej tresciwsza i tłusta. Łatwo się rozprowadza na skórze. Jedna pompka wystarcza mi na całą twarz Działanie Nawilża dzięki tłustej konsystencji, nie zastyga, pozostawia twarz lepka do przypudrowania. Na początku daje efekt ciężkości, która z czasem znika. Teraz jest ujednolicona. Krycie jest średnie przy jednej warstwie. Po około 5-6 h schodzi, pomimo przypudrowania odbija się na masce. Schodzi estetycznie. Nie ważąc się. Wygląd na skórze Wygląda zdrowo, przed przypudrowaniem świetliście, ale ja bym go tak nie zostawiła.
    Zalety:
    • Opakowanie typu airless
    • Nawilżenie
    • Brak zapychania.
    Wady:
    • Kolor
    • Ciężka Konsystencja
    • Odbija się na masce
    • Nietrwały
  • 28 lipca 2021 o 18:47
    Mieszane uczucia
    Dużym plusem podkładu jest dość jasny kolor najjaśniejszego odcienia. Niestety trochę oksyduje i staje się z czasem ciemniejszy. Ma lejącą, mocno płynną konsystencję, odrobinę zastyga na twarzy, jednak bez przypudrowania może migrować. Nie zbierał mi się w załamaniach twarzy i trwałość też miał całkiem niezłą. Niestety jeszcze przed upływem PAO zaczął mi się rozwarstwiać i mimo mocnego potrząsania nic nie poprawiało jego stanu. Większość na szczęście zdążyłam zużyć. Podsumowując dobry podkład na co dzień, który nie przyprawia o bankructwo, jednak ma parę niedociągnięć. Ze względu na bardzo ładny skład mu to wybaczam.
    Zalety:
    • dobry skład
    • jasny odcień
    • przyjemna formuła
    Wady:
    • rozwarstwianie się
    • delikatna oksydacja
  • 16 czerwca 2021 o 10:15
    Rozczarowanie
    Niestety ten podkład okazał się rozczarowaniem. Dostępne są tylko trzy kolory: jasny, naturalny i ciemny. Ja wzięłam jasny, ale jest dla mnie delikatnie zbyt jasny (chociaż podkłady innych firm zawsze biorę najjaśniejsze i są ok). Podkład niestety uwidocznia pory. Jest dosyć rzadki i taki... mokry na twarzy. Średnio mi pasuje jego konsystencja i to, jak się z nim pracuje. No i najgorsze, co się z nim stało to to, że po około miesiącu rozwarstwił się! Był dobrze przechowywany, w odpowiedniej temperaturze, z zachowaniem PAO. Niestety nie mogę polecić tego podkładu. Jak dla mnie to bubel.
    Zalety:
    • naturalny skład
    • wygodna pompka
    Wady:
    • rozwarstwił się
    • dosyć rzadki