Odżywki do włosów

Bielenda Vegan Odżywaka d/w farbowanych 240ml 100%

Summer
    25 lutego 2023 o 19:53
    Przeciętna...
    Odżywkę kupiłam tylko dlatego, że była przeceniona na 5 zł; według mnie nie jest zupełnie warta swojej regularnej ceny, szczególnie przy tej małej objętości. Jest bardzo lekka, dość rzadka i szybko wnika we włosy; można jej użyć naprawdę dużo i prawie się jej nie czuje, więc jest mało wydajna. Nie sądzę, żeby dawała wystarczająca pielęgnację włosom suchym, a między innymi do takich jest przeznaczona. (Moje włosy należą do szybko przetłuszczających się.) Opakowanie z pompką jest przy tej konsystencji dobrym pomysłem. Pachnie bardzo przyjemnie - słodko-owocowo. Co do działania, to trochę zmiękcza włosy i ułatwia ich rozczesywanie - czyli taki standard. Nie ma się czym zachwycać.
  • 4 marca 2022 o 12:40
    Wspaniała
    Odżywka do włosów z Bielendy rewelacyjnie nawilża włosy, a jednocześnie przepięknie pachnie. Jest bardzo wydajna. (Mi starczyło na 2 miesiące) Polecam szczególnie dla osób z przesuszonymi włosami. Jedno nałożenie i włosy jak nowe. Ma konsystencję bardzo lekką i kremową.
    Zalety:
    • nawilża nawet bardzo przesuszone włosy
    • lekka konsystencja
    • opakowanie z pompką
    • konsystencja kremu
    Wady:
  • 24 lutego 2022 o 22:11
    Z czystym sumieniem mogę polecić!
    Odżywka kupiłam na promocji za około 16 zł. Odżywka ma fajny a przede wszystkim naturalny skład. Po niej moje włosy są wzmocnione, nie są oklapnięte (na szczęście), widać po zastosowaniu widać że są odżywione oraz pełne blasku. Włosy również pięknie po niej pachną a ten zapach utrzymuje się bardzo długo. Moim zdaniem jest bardzo wydajna ze względu na to, że ma pompkę. Odżywka ma także fajną szatę graficzną, która podczas zakupów rzuciła mi się w oczy. Zdecydowanie polecam i kupię ją znów na pewno.
    • skład
    • szata graficzna
    • skuteczność
    Luuxa
    10 listopada 2020 o 20:29
    Bardzo fajna nowość od naszej polskiej marki Bielenda
    Odżywkę kupiłam zaraz po tym jak zobaczyłam ją jako nowość w jednej z drogeri. Odżywka może pochwalić się na prawdę fajnym składem w stosunku cena=jakość. Cena standardowa to jakieś 23zł, ja kupiłam ją na promocji z okazji nowości za jakieś 16zł. Odżywka posiada mleczko migdałowe (moje włosy uwielbiają olej ze słodkich migdałów więc się skusiłam), oprócz tego mamy ekstrakt z borówki amerykańskiej i z zielonej herbaty. Zapach ma delikatny ale przyjemny. Wydajność na plus, wygodny dozownik bo mamy pompkę więc nie zużywamy za dużo produktu. Działanie: - włosy wygładzone - gładkie i łatwo rozczeszujace sie - miękkie i miłe w dotyku. Na pewno sprobuje innych z tej serii i bede chetnie do nich wracac.
    Zalety:
    • Cena, wydajność, wygodne opakowanie, działanie, dobry skład.
    Wady:
    Drogeria Natura