Żele pod oczy

Eveline Cosmetics Bio Hyaluron Expert, Hialuronowy roll-on modelujący kontur oczu

• 19 listopada 2022 o 13:30
    Dobry
    Chciałam kupić roll on od Eveline, którego używałam już wcześniej (ten granatowy z retinolem) ale był niedostępny więc jako zamiennik zamówiłam właśnie ten bio Hyaluron Export turkusowo złoty. Forma roll on jest dla mnie o wiele fajniejszą opcją i przyjemniejszą niż zwykłe kremy tubkowe pod oczy i w ogóle nie sądzę że wrócę kiedykolwiek do tradycyjnego kremu pod oczy. Wygoda i efekt moim zdaniem lepiej pod każdym względem w porównaniu do kremów. Eveline Bio Hyaluron roll on co robi: lekko chłodzi okolice oczu, wygładza, nawilża, koi, jestem zadowolona, chociaż kulka jakoś mi się zacina w tym egzemplarzu ale to akurat taki jednorazowy mój raczej pech. Bardziej lubię poprzedni granatowy więc raczej nie wrócę ale jest to dobry produkt.
  • 6 lipca 2022 o 13:26
    Małe cudo! Przyjemny w stosowaniu i działa
    Kupiłam ten produkt w zastępstwie za inny roll-on, który niestety został już wycofany. Szukając czegoś z naturalnym składem oraz aplikatorem w postaci kuleczki trafiłam na Eveline. Udało mi się dostać go w promocyjnej cenie za około 15zl. Opakowanie jest solidne, z twardego plastiku. Zakrętka solidna więc nie ma prawa nic się samo otworzyć. Kuleczka to totalny hit. Produkt idealnie rozprowadza się na skórze, nie wylewa się go za dużo. Za pomocą kulki wykonuje się przyjemny masaż wokół oka. Efekt chłodzenia przynosi ulgę, szczególnie rano gdy mam opuchnięte powieki. Nie lubię wklepywania kremu palcami więc taka aplikacja jest dla mnie idealna. Konsystencja jest przezroczysta, lekko wodnista. Szybko się wchłania, daje poczucie nawilżenia i komfortu. Moja skóra wokół oczu jest bardzo wrażliwa, wiele kosmetyków mnie podrażniało lub piekło. Temu produktowi nie można nic zarzucić. Jest bezpieczny i łagodny. Dodatkowo czuję jakby napinał moją skórę. Skład w 95% jest naturalny, zawiera kwas hialuronowy, który świetnie się sprawdza w nawilżeniu. Bardzo dobry produkt za nieduże pieniądze. Widać działanie i jest przyjemny w stosowaniu. Z pewnością jeszcze kupię.
    • naturalny skład
    • wygodny aplikator, którym możemy wykonać masaż
    • nawilża i napina skórę
    • pomaga na opuchnięte powieki
  • 17 maja 2021 o 6:48
    Działa!
    Produkt jest bardzo wygodny w użyciu, dodatkowo dzięki kuleczce chłodzi. Bardzo ładnie nawilża okolicę wokół oczu, ujędrnia ją, nawet jako tako radzi sobie z cieniami. Pozostawia skórę świeżą i wypoczętą.Nadaje się pod makijaż.
    ravelia
    29 listopada 2020 o 16:19
    cudowny kosmetyk zwłaszcza na rano
    Wspaniały produkt, który z rana "otwiera" oko nawet u najbardziej zaspanej kobietki. Chłodzi nie tylko kulka, ale i jeszcze długo po masażu powieki czuć chłodzącą moc tego żelu/kremu. Łagodny dla wrażliwej skóry (jak moja) nie podrażnia, świetnie się wchłania i pozostawia skórę świeżą i super nawilżoną.
    Zalety:
    • konsystencja, działanie, zapach, delikatność, cena
  • 25 listopada 2020 o 18:18
    Ok
    Ogromnie spodobał mi się ten produkt do delikatnej skóry wokół oczu. Jego pojemność to 15 ml i na promocji można go kupić za dosłownie parę złotych. Opakowanie jest praktyczne, produkt się nie przewraca, jak to często bywa w tradycyjnych opakowaniach takich kremów. Nakładamy go pod oczy dzięki aplikatorowi, którym jest metalowa duża kulka. Fantastycznie chłodzi i koi skórę. Ma bardzo lekką konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Doskonale nawilża.
    • aplikator
    • ukojenie