Emulsje, esencje i boostery

Yves Rocher Anti Age Global, Le Concentre Bi-Phase Recuperateur De Nuit Dwufazowy koncentrat naprawczy na noc

• 23 lutego 2024 o 13:59
    Olejkowe serum
    Serum Anti -Age Global od Yves rocher jest o dwufazowej, olejkowej konsystencji. Zawarty jest on w szklanej buteleczce z pipetą którą bardzo wygodnie dozuje się kosmetyk. Bardzo lubię go stosować w mojej pielęgnacji ponieważ natychmiastowo nawilża skórę, sprawia że jest ona gładsza i bardziej napięta, drobne zmarszczki które się u mnie pojawiły są coraz mniej widoczne, dobrze się łączy z innymi kremami czy emulsjami. Miałam też od pewnego czasu problem z ważeniem się podkładu a przy tym serum ten problem zaczął mijać
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Wygodna pepita
    • Działanie
    • Świetnie się łączy z innymi produktami
    • Zbyt szybko się kończy
  • 21 września 2023 o 13:43
    Super produkt
    Olejek zażyczyłam sobie w prezencie, bo jego cena jest po prostu absurdalna, na szczęście Yves Rocher robi mnóstwo promocji można kosmetyk kupić za 50% i tak też został kupiony. Dostałam próbkę tego koncentratu przy zakupie innych kosmetyków z firmy Yves Rocher i po prostu zachwyciła mnie ta próbka uwielbiam olejkowe kosmetyki tylko niestety często zatykają mi pory. Ten olejek działa genialnie nie zatyka porów nie uczula, czasami stosuję go nawet na dzień mimo, że producent zaleca stosowanie na noc. Buzia po nim jest cudowna, nawilżona, odżywiona, promienna. Samo nakładanie to czysta przyjemność. Polecam dla cer dojrzałych i wrażliwych
  • 24 czerwca 2023 o 15:27
    Ok, ale działanie bez zachwytu
    Produkt w ładnym szklanym opakowaniu z pipetką. Wygodny w użyciu, wystarczy mała ilość rozprowadzona na twarz (wydajny). Przyjemny lekko pudrowy zapach. Serum pozostawia film na twarzy. Rano skóra po nim jest nawilżona i to tyle jeśli chodzi o dzialanie.
  • 13 maja 2023 o 0:43
    Wyjątkowy
    Po raz pierwszy kupiłam go w zestawie. Prezentuje się naprawdę wyjątkowo. Kolorowe opakowanie robi wrażenie. Ale na mnie wrażenie zrobił sam kosmetyk, nie mam bo do czego porównać. Mam cerę z przebarwieniami, problematyczną, skłonną do podrażnień, alergii, itd. Po tygodniu używania spojrzałam w lusterko i trudno było mi uwierzyć w zmiany jakie zauważyłam. Najpierw przebarwienia, zaczęły blaknąć, w rezultacie naprawdę stały się niewielkie i mało widoczne. Sama twarz zaczęła nabierać blasku. Skóra stała się jedenaście gładka, elastyczna, nabrała blasku. Coś niesamowitego, zobaczyłam u siebie, że mam piękną twarz. Wart jest swojej ceny. Polecam.
    • Kolor
    • JAKOŚĆ
    • Wszystko
    Wady:
    • Dla mnie nie ma wad.
    U konsultantki