Serum do twarzy

Nivea Cellular Luminous Serum przeciw przebarwieniom 30 ml
Nivea Cellular Luminous 630

• 15 marca 2025 o 21:33
    Coś na przebarwienia
    Nivea - Cellular Luminous przeciw przebarwieniom - zaawansowane serum, kuracja na przebarwienia ✨ Polecane przez wiele osób, serum na przebarwienia, które już po 2 tygodniach zaczyna redukować wszystkie typy przebarwień. Jest to moje drugie opakowanie i mogę powiedzieć, że jest to naprawdę fajny i ciekawy produkt. Czy rzeczywiście przebarwienia znikają? Zauważyłam tylko, że szybciej znikają te świeże. Jednak jak wiadomo te starsze potrzebują więcej czasu, dlatego polecam używać tego produktu przez dłuższy czas i nie jednego opakowania, a dwóch/trzech. Wtedy rzeczywiście coś może zdziałać z starszymi przebarwieniami. Plusikiem tego serum jest zdecydowanie lekka konsystencja i nawilżenie ???? Zaleca się używać 2 razy dziennie, dobrze sprawdza się również pod makijaż, jednak warto pamiętać o spf! :3
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Lekka formuła
  • 16 października 2024 o 13:44
    Nivea serum
    Zalety:
    • Serum Nivea Cellular Luminous 630° to produkt, który zasługuje na uwagę osób poszukujących skutecznego rozwiązania w walce z przebarwieniami. Po 3 tygodniach regularnego stosowania zaobserwowałam znaczną redukcję przebarwień, a moja skóra stała się wyraźnie jaśniejsza i bardziej promienna. Lekka konsystencja serum pozwala na szybkie wchłanianie, nie pozostawiając tłustej warstwy, co czyni je idealnym produktem dla osób o cerze mieszanej. Dodatkowym atutem jest skuteczne nawilżenie skóry bez wywoływania podrażnień. Serum Nivea Cellular Luminous 630° wydaje się być skutecznym i bezpiecznym produktem, który polecam wszystkim, którzy zmagają się z przebarwieniami.
    Wady:
    • Nie ma wad
  • 1 sierpnia 2024 o 17:02
    Nie działa
    Nie wiem, co mną kierowało przy zakupie, chyba super promocja...Bo skoro podobne, używane rok temu, nie pomogło, to co mogło to zdziałać? No właśnie. Wielkie NIC. Dobrze leży, szybko się wchłania, nie podrażnia. Można nakładać krem, filtr i całą resztę. Nie rozjaśnia, nie wyrównuje. Może chroni przed nowymi, mam taka nadzieję. Używam razem z spf50, niby celem zintensyfikowania efektu. Tez nic. Smaruję parę plam na przedramionach, one również nie jaśnieją. Zużyję do końca, więcej nie kupię, naturalnie.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie spełnia obietnic
  • 23 lipca 2024 o 12:22
    Przebarwienia zniknęły, ale po jakimś czasie
    Używam serum Nivea Cellular Luminous 630 przeciw przebarwieniom od dwóch miesięcy i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z efektów. Już po kilku tygodniach zauważyłam, że moje przebarwienia stały się mniej widoczne, a skóra zyskała bardziej jednolity koloryt. Serum ma lekką, nietłustą konsystencję, która szybko się wchłania, co sprawia, że jest bardzo przyjemne w użyciu. Aplikuję je codziennie rano i wieczorem, co stało się już stałym elementem mojej rutyny pielęgnacyjnej. Produkt nie wywołał u mnie żadnych podrażnień ani uczuleń, co jest dużym plusem, zwłaszcza dla osób o wrażliwej skórze. Jednym z największych atutów tego serum jest skuteczność. Zauważyłam, że przebarwienia, które były dość widoczne, znacznie się rozjaśniły. Skóra wygląda teraz zdrowiej i bardziej promiennie. Dodatkowo, produkt jest wydajny – wystarczy niewielka ilość, aby pokryć całą twarz. Podsumowując, serum Nivea Cellular Luminous 630 przeciw przebarwieniom to produkt, który zdecydowanie spełnia obietnice producenta. Jeśli zmagasz się z przebarwieniami i szukasz skutecznego rozwiązania, warto dać mu szansę. Ja na pewno będę kontynuować jego stosowanie i polecam go każdemu, kto chce poprawić wygląd swojej skóry.
    Zalety:
    • 1. Redukcja przebarwień: Serum skutecznie zmniejsza widoczność plam pigmentacyjnych, dzięki składnikowi Luminous 630.
    • 2. Nawilżenie: Produkt intensywnie nawilża skórę, co jest szczególnie ważne dla zachowania jej elastyczności i zdrowego wyglądu.
    • 3. Łatwa aplikacja: Lekka konsystencja sprawia, że serum łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu.
    • 4. Poprawa tekstury skóry: Regularne stosowanie serum może poprawić ogólną teksturę skóry, czyniąc ją gładszą i bardziej jednolitą.
    • 5. Bezpieczna formuła: Nie zawiera parabenów, co jest istotne dla osób z wrażliwą skórą.
    • 6. Testowane dermatologicznie: Serum jest przetestowane dermatologicznie, co zwiększa pewność co do jego bezpieczeństwa i skuteczności.
    Wady:
    • 1. Cena: Produkt może być dość drogi w porównaniu do innych dostępnych na rynku serum.
    • 2. Skuteczność: Wyniki mogą się różnić w zależności od osoby; nie każdy może zauważyć znaczną poprawę.
    • 3. Dostępność: Może być trudniej dostępny w mniejszych sklepach, co zmusza do zakupu online lub w większych drogeriach.
    • 4. Reakcje alergiczne: Jak każdy kosmetyk, może wywołać reakcje alergiczne u osób z bardzo wrażliwą skórą, mimo że jest testowany dermatologicznie.
    • 5. Czas działania: Redukcja przebarwień może zająć kilka tygodni lub miesięcy regularnego stosowania, co wymaga cierpliwości
  • 8 lipca 2024 o 10:38
    Nie kupię ponownie :(
    Pokładałam duże nadzieję w tym serum. Z racji, że borykam się z cerą mieszaną i przebarwieniami, zdecydowałam się wypróbować tę serię. Mam zarówno krem na dzień z spf i krem na noc. Serum, jak i cała linia obiecują wiele. Konsystencja jest przyjemna, zapach również, choć nie lubię perfumowanych produktów. Natomiast efektu brak, choćby najmniejszego. Można kupić dużo tańszy produkt, który będzie przyjemny i da lepszy efekt, bo mimo że kupiony na promocji, to jednak jest w półce cenowej, która jest dla mnie za wysoka, jak na zakup co półtorej miesiąca.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Brak efektów

Zobacz także inne Serum do twarzy