Kremy na noc

Laboratorium Kosmetyczne AVA Botanical HiTech, Odmładzający krem do twarzy na noc

• 26 grudnia 2022 o 20:43
    Po prostu dobry
    Jak na krem na noc, ma bardzo lekką konsystencję. Zamknięty w szklanym ładnym opakowaniu z pompką pozwala dozować tyle kremu ile trzeba. Jest praktycznie bezzapachowy. Dobrze się rozprowadza, ale pozostawia przez chwilę smugi na twarzy. Wchłania się do matu, nie jest tłusty. Ładnie nawilża skórę. Stosuję pod niego serum i krem stanowi dobre wykończenie całości.
  • 2 maja 2022 o 12:28
    krem z promocji na około 30-35 złotych
    mam krem i serum tej serii ava i jestem zachwycona działaniem. bardzo fajnie nawilża. skóra po nocy jest niesamowicie napita i wygląda bardzo świeżo. promiennie bym nawet powiedziała. co śmieszne wklepuję serum :) producent pisze to tak robię. faktem jest, że efekt mi się podoba. krem na noc zdecydowanie sprawdza się jako element okluzji. skóra jest delikatna, miękka, odświeżona. nie zauważyłam zapychania, nie ma podrażnień ani wyprysków po nim. dobry jest. cena na promocji około 30 złotych. według mnie są to bardzo dobrze wydane pieniądze. skóra wygląda na napiętą i mniej widać zmęczenie na niej. kupiłam w hebe 2 miesiące temu jak wchodził na rynek i od razu się zakochałam w nim. butelka szklana, solidna, graficznie wygląda nawet nawet. no oko mi się na nim zawiesiło. najważniejsze jest jednak INCI i tutaj nie ma się co sprzeczać, ze warte jest ono zainteresowania. jest bogate i emulsja wielokrotna robi tutaj robotę. osobiście polecam.
  • 1 maja 2022 o 23:44
    Świetny krem na noc, a także na dzień!
    Nigdy nie miałam żadnego produktu tej marki, ale zaciekawiła mnie nowa linia ich produktów. Szukałam kremu na noc i zdecydowałam się właśnie na ten. Warto zaznaczyć, iż moja cera jest nadwrażliwa - mam ogromną skłonność do podrażnień i alergii skórnych. Ten krem dosłownie opatula skórę, ale nie jest ciężki czy tłusty. Początkowo bieli, ale po rozprowadzeniu świetnie się wchłania. Skóra na drugi dzień jest nawilżona, ukojona i wygląda po prostu dobrze. Poza tym samo opakowanie jest świetne - szklana buteleczka z pompką zapewnia komfort użytkowania i higienę. Dla mnie kosmetyk świetny, a na promocji skuszę się na inne produkty z tej serii.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • lekkość
    • odżywienie
    • ukojenie
    Wady:
    • brak! :)
  • 1 czerwca 2021 o 8:08
    Bardzo fajne efekty stosowania
    Kładę się spać, wstaję rano… a twarz świeża i wypoczęta. Świetny efekt osiągam po tym kremie! Stosuję regularnie od miesiąca i jestem zachwycona. Ta technologia Slow Care, stopniowego uwalniania składników, chyba robi świetną robotę.
    Zalety:
    • Działanie, konsystencja, cena, opakowanie