Żele pod prysznic

Isana Brazil Feeling, 2in1 Duschschaum & Bodylotion Pianka myjąca i balsam do ciała 2w1

• 30 stycznia 2025 o 9:59
    Spodziewalam sie czegos wiecej
    Pianke mialam w swoich zapasach kosmetycznych wyciagajac ja cieszylam sie ze zapach przeniesie mnie do cieplego letniego czasu iiii troche rozczarowanie Butelka metal aluminium jak dezodorant z pompka dozownikiem zapach slodki kwiatowy no wrecz mdlawy Pianka sama w sobie przyjemna kremowa oczyszcza cialo zostawia je miekkie ale balsam i tak wypada po niej uzyc. Najgorsze to to ze kompletnie sie nie pieni przez co dla mnie jest nie wydajna bo nakladam jej 3 albo 4 razy wiecej.... No coz to juz nie pierwsza taka pianka marki dlatego ja nie skusze sie wiecej
  • 1 grudnia 2023 o 14:41
    Może być
    Po pozytywnych doświadczeniach z pianką "Daj się przytulić", postanowiłam kupić wszystkie rodzaje, jakie są dostępne w Rossmannie. Jest to produkt 2w1, czyli pianka pod prysznic + balsam. Na opakowaniu brak instrukcji użytkowania, ale ja rozumiem to w taki sposób, że używamy jej po prostu pod prysznicem i spłukujemy, i jest to produkt, który bardziej nawilża skórę niż inne żele czy pianki. Pianka ma ładny, kwiatowo-owocowy zapach. Dziwna jest natomiast jej konsystencja - w porównaniu do pianki z lamami na opakowaniu, ta jest jakaś taka mniej miła, mniej gęsta i tym samym mniej wydajna. Dodatkowo przycisk chodzi dość ciężko, przez co piankę ciężko wydobyć z opakowania - nie wiem, może to jakiś pojedynczy feler. Jeśli chodzi o działanie nawilżające - jakieś tam jest, bo skóra po prysznicu jest trochę gładsza i bardziej miękka. Podsumowując - szału nie ma, ale nie jest też najgorzej. Największą wadą tej pianki jest wydajność - wystarczyła mi zaledwie na kilka użyć.
    Zalety:
    • produkt 2w1 - pianka pod prysznic i balsam
    • po użyciu skóra jest gładka i miękka
    Wady:
    • dziwna konsystencja
    • kiepska wydajność
    • kiepska aplikacja
    Edytaj7
    30 października 2023 o 22:48
    Jedynie jako pianka pod prysznic
    Byłam bardzo zaintrygowana tym kosmetykiem. Bo pianka pod prysznic i balsam do ciała w jednym? Opakowanie jest standardowe dla pianki. Zresztą jako pianka jest ok. Zapach to nie moje klimaty chociaż zły nie jest. Konsystencja jest trochę dziwna, wodnista. Ale myje I odświeża. Jednak jako balsam zupełnie mi się nie sprawdza. W ogóle nie nie nawilża skóry i tak muszę ratować się normalnym balsamem. Może i fajny kosmetyk ale nie dla mnie.
  • 3 lipca 2023 o 13:20
    nie polubiliśmy się
    Piankę kupiłam przed wyjazdem na długi weekend, aby zminimalizować ilość branych produktów do walizki. Opis producenta wskazuje jasno, że jest to także balsam i to mnie skusiło. Niestety od pierwszego użycia nie spodobał mi się ten kosmetyk. Przede wszystkim konsystencja jest bardzo dziwna. Pianka jest jakby luźna, po aplikacji na dłoń szybko traci gęstość i tym samym trzeba użyć jej więcej, aby umyć całe ciało. Efektu nawilżenia, czy odżywienia skóry nie zauważyłam, muszę jak zwykle ciało nabalsamować, żeby nie czuć ściągnięcia po kąpieli. Tym samym nie zgadzam się z zapewnieniami na opakowaniu o aksamitnej miękkości. Zapach i cena na plus.
  • 28 czerwca 2023 o 8:02
    Fajna pianka pod prysznic.
    Pianka pod prysznic 2 w 1 od Isany z edycji limitowanej spisuje się bardzo dobrze. Opakowanie w formie aerozolu o pojemności 200 ml z przyjemna dla oka szatą graficzną z kokosem, liściem o kwiatami hibiskusa i plumerii. Receptura bez mikroplastiku, bez sls, odpowiednia dla wegan. W składzie pianki znajdziemy olej z orzeszków kukui i masło shea. Obłędny zapach egzotycznych kwiatów i kokosa wprawia w dobry humor. Pianka ma myć i nawilżać ciało jak balsam. Sprawdza się w roli mycia bez podrażnień, pianka jest puszysta, kremowa w miarę dobrze się trzyma i gładko rozsmarowuje po ciele. Sprawdza się również jako pianka do golenia nóg. Efekt nawilżenia skóry jak balsam jest słaby i tak stosuje inne preparaty min. balsamy, olejki do ciała. Wydajność zależy od intensywności stosowania u mnie wystarczyło na miesiąc użytkownika na zmianę z innymi myjadłami.
    Zalety:
    • konsystencja - puszystą pianka
    • łatwość w aplikacji
    • zastosowanie 2 w 1 jako pianka do mycia, golenia i balsam do ciała
    • atomizer działa bez zarzutu do samego końca
    • urocza kobieca szata graficzna opakowania przyciąga uwagę na sklepowej półce
    • znana marka własna Rossmann
    Wady:
    • słabo sprawdza się jako balsam do ciała
    • edycja limitowana
    • papierowa naklejka w języku polskim szybko się niszczy od wody i wygląda nieestetyczne

Zobacz także inne Żele pod prysznic